| Yazar |
Mesaj |
ayakcibkm
Tecrübeli

|
|
| Evet arkadaslar gelenler buraya yazdigina göre gidenlerde buraya yazabilir diye düsündüm.Bunca zaman 25 yildan fazla fetisist olarak yasadiktan sonra artik bundan kurtulmaya daha dogrusu kurtulmaya calismaya karar verdim.Al iste bir tane daha dediginizi duyar gibiyim.Fakat bazi seyler hayatta herseylerin üzerine cikmaya basladimi insana zarar vermeye basliyor.Biraz önce bilgisayarlarimdaki herseyi sildim.Favori listemi sildim bir tek faneti kaldi.Onuda bu yazidan sonra silecegim.Moderator arkadaslardan ricamda üyeligimi silmeleridir.Hepinize saglikli uzun bol neseli günler dilerim.Kendinize iyi bakin.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
canadianfb
Usta Yazar

|
|
| intihar mektubu gibi olmuş..üzüldüm
|
|
|
|
_________________ when you see this house rocking, don't bother knocking, come on in...
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
sen biilirsin dostum bu senin hayatın istediğini yapmakta özgürsün ama şunu bil ki eğer bu şekilde gidersen gerçekten gidenlerin arasında en iyi şekilde gitmiş olacaksın ne kimseyle bi kavga ettin nede uyarı yada ceza aldın tamamen kendi özgür iraden ile karar verdin .. tekrar düşün demiyorum çünkü zaten yeterince düşünmüşsündür ama buradan kurtulmak kısmını pek anlamadım burası sana nası bi zarar verdi yada verebilir ki ... kendine iyi bak
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
inanmıyorum ben bunlara ya bu insanın içinden gelen bişey sanki hastalıkmış falan gibi ne bu kurtulmaya çalışıyorum falan bana çok yapmacık geliyor şimdi arkadaşımız ayakcibkm sanki burdan üyelik sildirince unutmaya çalışınca unutulacakmı anlam veremiyorum hiç görmicekmi ojeli bi çift güzel ayak hiçmi iç geçirmicek ????? bırakın bunları yaaaa ben inanmıyorum daha doğrusu inanamıyorum inanasım gelmiyor huylu huyundan vazgeçmez lafıda burlardan çıkmış işte neyse herkesin iradesi saygı duymak lazım
sanki esrar eroin bağımlısı yaaaaa
ENTERESANNNNNNNNNNN
sevgiler...............
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
sekerpare
Usta Yazar

|
|
| Nasil istersen oyle olsun dostum... Mutluluklar.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cnr91
Usta Yazar

|
|
| gittiğim bu yolun dönüşü yoktur hakkını helal et elveda usta:D
|
|
|
|
_________________ bakıpta yorum yazmayan bizden değildir
|
|
 |
    |
 |
orhan
Fetişist

|
|
| ılginc olmus veda mektubu ama zararları ne idi onu paylaşsaydın bizimlede bu bağımlılık gibi birşey değil ki....neyse tabi saygımız sonsuz kendine iyi bak.......
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Kurtulmak garip bir yaklaşım olmuş, ama saygı duyuyorum. Yalnız bir konuda benimde sakıncalarım var. Normal seksten hiç haz almıyorum, yarın bir gün, karım, sevgilim vs. olduğunda onunda zevklerini düşünmek zorundayım, Giantess Forever olmaz ve bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum, sanırım bir uzmandan yardım alacağım ama nasıl yaparım, ne ederim bilemiyorum...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| FlashFetis demiş ki: | | Kurtulmak garip bir yaklaşım olmuş, ama saygı duyuyorum. Yalnız bir konuda benimde sakıncalarım var. Normal seksten hiç haz almıyorum, yarın bir gün, karım, sevgilim vs. olduğunda onunda zevklerini düşünmek zorundayım, Giantess Forever olmaz ve bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum, sanırım bir uzmandan yardım alacağım ama nasıl yaparım, ne ederim bilemiyorum... | Okadar gencsin ki eminim saglıklı bir sex hayatının bir yolunu bulursun....Bulamazsan gercekten bu çok üzücü bir olay...Yalnız karşındakı kadın için degil senin içinde üzücü.....
Bana sorarsan bir danışmanla görüş....ne kadar erken hareket edersen o kadar iyi....
Feşisizm zengin bir yol....O yolu fakirleştirmek agır bedel ödetir insana....Onun için sen önce beyninle kendini yönlendir..
Fetişim bdsm bana göre sexsüel duyguları zenginlertiren insanın beyniyle sex yapmasına yardımcı olaylar...
Düşünsene herhangi bir insanın aldıgı keyıf birse fetisistlerin fetisist oldugu nesneyle sexlerin bin kere daha zenginleşiyor renkleniyor.........Bunu yaşamaya çalış...danışmanınla bunu konuş...Sexi sadece sen yaşamıyorsun paylaştıkça daha uç keyiflere ulaşır insan....Yaşama geç kalma....Sevgiler....
|
|
|
|
_________________ Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar,
Ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| polmen demiş ki: | inanmıyorum ben bunlara ya bu insanın içinden gelen bişey sanki hastalıkmış falan gibi ne bu kurtulmaya çalışıyorum falan bana çok yapmacık geliyor şimdi arkadaşımız ayakcibkm sanki burdan üyelik sildirince unutmaya çalışınca unutulacakmı anlam veremiyorum hiç görmicekmi ojeli bi çift güzel ayak hiçmi iç geçirmicek ????? bırakın bunları yaaaa ben inanmıyorum daha doğrusu inanamıyorum inanasım gelmiyor huylu huyundan vazgeçmez lafıda burlardan çıkmış işte neyse herkesin iradesi saygı duymak lazım
sanki esrar eroin bağımlısı yaaaaa
ENTERESANNNNNNNNNNN
sevgiler............... | harfi harfine katılıyorum..
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| ruj_ruj demiş ki: | | FlashFetis demiş ki: | | Kurtulmak garip bir yaklaşım olmuş, ama saygı duyuyorum. Yalnız bir konuda benimde sakıncalarım var. Normal seksten hiç haz almıyorum, yarın bir gün, karım, sevgilim vs. olduğunda onunda zevklerini düşünmek zorundayım, Giantess Forever olmaz ve bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum, sanırım bir uzmandan yardım alacağım ama nasıl yaparım, ne ederim bilemiyorum... | Okadar gencsin ki eminim saglıklı bir sex hayatının bir yolunu bulursun....Bulamazsan gercekten bu çok üzücü bir olay...Yalnız karşındakı kadın için degil senin içinde üzücü.....
Bana sorarsan bir danışmanla görüş....ne kadar erken hareket edersen o kadar iyi....
Feşisizm zengin bir yol....O yolu fakirleştirmek agır bedel ödetir insana....Onun için sen önce beyninle kendini yönlendir..
Fetişim bdsm bana göre sexsüel duyguları zenginlertiren insanın beyniyle sex yapmasına yardımcı olaylar...
Düşünsene herhangi bir insanın aldıgı keyıf birse fetisistlerin fetisist oldugu nesneyle sexlerin bin kere daha zenginleşiyor renkleniyor.........Bunu yaşamaya çalış...danışmanınla bunu konuş...Sexi sadece sen yaşamıyorsun paylaştıkça daha uç keyiflere ulaşır insan....Yaşama geç kalma....Sevgiler.... |
İlginiz ve önerileriniz için çok teşekkürler, bu sözlerinizi kulağıma küpe ettim bile...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
spacerun

Usta Yazar

|
|
haklısın ama ayak fetişizminden kurtulabilmek için libidonu, bilinç altını, hipotalamusunu ve hipofiz bezini komple değiştirmen veya çöpe atman gerekiyor. malesef ayak tutkundan hiçbir zaman kurtulamayacaksın sevgili dostum. tıpkı benim kurtulamadığım gibi.. ne demişler; tilkinin
dönüp dolaşıp gideceği yer kürkçü dükkanıdır.. hahheh..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
fetiville
Usta Yazar

|
|
| bence sadece akıntıya kürek çekiyosun ben 129938420 defa denedim bigün amcam basmıştı benim temproriyi 15 yaşında falandım napıosun olum sen böle dedi hardcore izle bilmem ne izle bu ne olum demişti utanmıştım o zaman sonra bırakmaya çalıştım 1 ay hiç bakmadım tam kurtuldum derken okullar açıldı ilk gün tüm öğretmenler açık ayyakkabıyla gelmiş yarısınında ayakları muhteşemdi tekrar başladım sonra kız arkadaşım öğrenip soğuduğunda tekrar bıraktım taki serviste yanımdaki kız ayakkabısına taş girdi diye çıkarıp o converselerini burnumun dibinde sallayana kadar o günden sonra da herşeyin boş olduğunu anladım çünkü bu bi sigara veya alkol deil bakkaldan almayıp kenini eve kapatınca uzak kalamıyosun tv zaplarken bile herşey başa dönüyo
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
çılgın
Royal Üye

|
|
| tutku insanoğlunun en zayıf noktasıdır...sigara ,alkol vs vs diil ki bu...boşuna uğraşma bence...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | | okullar açıldı ilk gün tüm öğretmenler açık ayyakkabıyla gelmiş yarısınında ayakları muhteşemdi |
hangi öğretmenlermiş yaf bunlar acaba zewklerimiz aynı mı arkadaşımla
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
|
|