Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
sekerpare
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 12:13  Mesaj konusu:  Izmir Yaniyor!!! Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Izmir yaniyor arkadaslar, hem de her bakimdan. Uzun yillar var Izmir'e gitmemistim, dun is icin bir gunlugune gittim, isim bittikten sonra aksama kadar da dolastim. Harika bayanlar, hemen hemen hepsinin de ayaklari acik ve bakimli, sortlar, mini etekler... Izmir'li ayak fetishisti arkadaslarin bayram ettiklerine eminim, hem de rahat ve samimi kizlar, Istanbul'daki gibi yabani degiller. Konusmak ve arkadas olmak daha kolay.
Havaalaninda donmeden yanimda oturan kizin ayaklarini cep telefonuma cektim, yalniz atamiyorum bilgisayara bir turlu, mail olarak kapasitesi fazlaymis, bluetooth yoluyla da 'bluetooth device not found' filan diyor, sanirim laptop'imda bluetooth yok, ne yapabilirim? Biraz teknoloji ozurluyoumdur de...

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 18:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

e nedıyelım dostum allah sahıplerıne baaslasın....demi

Sonsuzluk notalarında alemlere işaretim.........

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 18:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yarın tatile çıkıyorum 1 haftalığına Ayvalıkta kalacağım bir yakınımın yazlığında. Oradan İzmire geçeceğim Ağustos ayında İzmir ve İzmirli hanımfendiler bir başka güzel olurlar. Geçen yıl bu aralar yine İzmirde tatildeydim. Bir sabah pasaportta kahvaltı ederken yan masaların birinde oturan çok hoş bir bayan gördüm. Aman allahım bu nasıl bir güzellik. Ömrümde gördüğüm en hoş ve güzel yüze sahip bayandı diyebilirim. Yani İzmir gerçekten bir cennet.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 20:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ayak konusunda en tutarlı sehır dıyebılırım...

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 07 Ağu, 2008 01:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ahhh birde ben gidebilsem...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
paspas87
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Per 07 Ağu, 2008 02:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bizler bole konusuyoruzda izmirli arkadaslar ayak konusunda pek memnun degildi sanırım forumda yazılanlardan ben ole hatırlıyorum:)

Terazi Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıpaspas87 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
sekerpare
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Per 07 Ağu, 2008 10:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

paspas87 demiş ki:
bizler bole konusuyoruzda izmirli arkadaslar ayak konusunda pek memnun degildi sanırım forumda yazılanlardan ben ole hatırlıyorum:)

Ben de ona anlam veremiyorum ya... Onlar ellerindeki nimeti farketmiyorlar bence. Baska sehirden Izmir'e her gidenin agzinin suyu akiyor, onlar gore gore kaniksamislar belki de.
Izmir'li bir arkadas da pro dom ariyordu gecenlerde. Abi Izmir gibi yerde bu is icin para vermeye ne gerek var Allahaskina.

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Per 07 Ağu, 2008 18:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Saat 12 de Yeşilköyden Edremit'e geldim. Ordanda karayoluyla Ayvalığa geçtim. Şuan kuzenimin yazlığındayım. Hafta sonu bir İzmir yapmak farz oldu artık. Zaten buradan 1,5 saat mesafede. Bakalım nasılmış şu aralar Karşıyaka, Konak, Alsancak, İlkkurşun, Kıbrıs şehitleri, Kordon, Kemeraltı, Pasaport. Bir kez daha görelimde gözümüz gönlümüz bayram etsin. İzmir'i seviyorum yaa. Sadece kızlarıyla filan değil insanlarının kafayapısı, demokrat ruhu, kibarlığı bambaşka.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 07 Ağu, 2008 20:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

khalkedonian demiş ki:
Saat 12 de Yeşilköyden Edremit'e geldim. Ordanda karayoluyla Ayvalığa geçtim. Şuan kuzenimin yazlığındayım. Hafta sonu bir İzmir yapmak farz oldu artık. Zaten buradan 1,5 saat mesafede. Bakalım nasılmış şu aralar Karşıyaka, Konak, Alsancak, İlkkurşun, Kıbrıs şehitleri, Kordon, Kemeraltı, Pasaport. Bir kez daha görelimde gözümüz gönlümüz bayram etsin. İzmir'i seviyorum yaa. Sadece kızlarıyla filan değil insanlarının kafayapısı, demokrat ruhu, kibarlığı bambaşka.
dostum edremıtı gezmeden gıtmedın demı...orası da cok harıka bır yer soylıım..hele çarşambaları mukemmel..5 ay kalmıslıgım var

khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Per 07 Ağu, 2008 20:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben askerliğimi Edremitteki 19.piyade tugayında yapmıştım. Edremit'i, Akçay'ı, Altınoluğu, Zeytinliyi, Sutüven'i çok iyi bilirim. Mr. Green

Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 07 Ağu, 2008 20:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Wink sorun yok o zaman..

khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Per 07 Ağu, 2008 20:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Her yıl mutlaka uğrarım oralara.

merto
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Per 07 Ağu, 2008 23:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

izmirin kızlarından çok kazık yedim ayakları da onların olsun istemiyorum hiçbirini a.q.

Boğa  Ejderha Çevrimdışımerto kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 07 Ağu, 2008 23:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

merto demiş ki:
izmirin kızlarından çok kazık yedim ayakları da onların olsun istemiyorum hiçbirini a.q.
sıkma canını kanka kız mılletıne akıl sır ermez...

khalkedonian edremıtte kız ararken geldıde gayın bırı benı buldu ıyımı sorma..bıde bu bı anım olmustu orda...

khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Per 07 Ağu, 2008 23:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Nerde? Merkezdeki parkta mı?. Orası onların mekanıdır. Benimde başıma geldi çünkü. Birde İntercity isminde bir internet kafesi var Edremit'in orayada tüner gayler. Yanına oturur rahatsız ederler.

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |