Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
atagun
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 13:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tuğçe hanım her zamanki gibi muhteşemsiniz size tapıyorum.

Akrep Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıatagun kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 15:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çılgın demiş ki:
ben beğenmedim...ama paylaştığınız için ben de teşekkür ederim...

Saygı,seviye ve iyi niyetle yapılan bütün eleştirilere açık olduğumu sık sık tekrarlıyorum.
Herkezin zevkine hitap edicem diye de bir şey yok.
Ve sizde beğeniceksiniz diye bir kural yok.

Ayrıca seviyeli yorumunuz için ben tşk ederim Confused

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
fingerelf
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 15:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çok estetik ve çok seksi resimler doğrusu. Erotizm ancak sizin ayaklarınızda ancak bu kadar güzel olabilirdi.

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıfingerelf kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 16:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Parox demiş ki:
Bence bu yolda daha fazla calisma olursa cok güzel olur. Cok hos bir tat verdi bana bu sabah.

Sabahın şeker tadında renklendiyse ne mutlu... Mr. Green

Ayrıca merak etmeyiniz şeker tadı devam edicek Cool

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

uk.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 16:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

MistressTugce demiş ki:
Parox demiş ki:
Bence bu yolda daha fazla calisma olursa cok güzel olur. Cok hos bir tat verdi bana bu sabah.

Sabahın şeker tadında renklendiyse ne mutlu... Mr. Green

Ayrıca merak etmeyiniz şeker tadı devam edicek Cool

Bizlerin hem gözlerini hemde ruhunu şekerden daha tatlı olan paylaşımlarınızla beslemeye devam edecek olmanız çok güzel bir haber Tuğçe hanım. Idea

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 18:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

MistressTugce demiş ki:
Şalamar 24 demiş ki:
gayet başarılı tuğçe hanım...bu arada dövme yıkılıyo..

Geçen sefer başka biri,resimlerdeki desenleri çorabın desenleri zannetmiş ve yanılmıştınız. Oysaki bacağıma yapılmıştı.

Üzülerek belirtmeliyim ki yine yanılıyorsunuz.
Bu sefer de bacağımdaki dövme değil çoraba ait desendir. Very Happy

Bu yanılmalarda tabiki konuda ne kadar başarılı olduğumu gösteriyor Razz Wink
o zaman bıraz daha cozunurlugu yuksek makına kullanınkı net seceblelım tuğçe hanım.. Very Happy

Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...

UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 18:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

erotizimmi oda ne ? Smile erotizmi bilmem ama 2.resimdeki çoraplar mükemmel duruyorlar...eksik olmayın Tuğçe Hanım. Thumb Up

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

uk.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 19:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çoğunluk ikinci resimi beğenmiş ama nedense ilk resim benim daha hoşuma gitti.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 20:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şalamar 24 demiş ki:
MistressTugce demiş ki:
Şalamar 24 demiş ki:

Geçen sefer başka biri,resimlerdeki desenleri çorabın desenleri zannetmiş ve yanılmıştınız. Oysaki bacağıma yapılmıştı.

o zaman bıraz daha cozunurlugu yuksek makına kullanınkı net seceblelım tuğçe hanım.. Very Happy

Çözünürlüğü yüksek olan makinaların parasıda bir hayli yüksek.
Videolarımdan para kazanmadiğim için maalesef yüksek çözünürlü görüntüler veremiyorum size. Confused
Kısacası amatör ekipmanla profesyonel iş yapmaya çalışmak bu kadar oluyor.

MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 20:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ayaklaratapan demiş ki:
2.resmi duvar kağıdım yaptım.... Müthiş olmuş lütfen devam....

Duvar kağıdınızı güle güle kullanın Very Happy

Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 20:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

MistressTugce demiş ki:
Şalamar 24 demiş ki:
MistressTugce demiş ki:
Şalamar 24 demiş ki:

peki tuğçe hanım idare etceez artk Confused Confused

Çözünürlüğü yüksek olan makinaların parasıda bir hayli yüksek.
Videolarımdan para kazanmadiğim için maalesef yüksek çözünürlü görüntüler veremiyorum size. Confused
Kısacası amatör ekipmanla profesyonel iş yapmaya çalışmak bu kadar oluyor.

Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...

UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 22:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben zorlanma olayini anliyamadim ama.....fena diil resimler.....

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Feet_smell_love
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 23:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

fazlasıyla güzel cidden 1 numarasınız

Aslan Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıFeet_smell_love kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 07 Ağu, 2008 01:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

2'side harika, devam bencede, sağolun...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 09 Ağu, 2008 02:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Resimleri görür görmez, adrenalin son seviyeye ulaştı. Tuğçe Hanım, iki resminizi de çok beğendim. Ama yetmedi inanır mısınız? Yenilerini bekliyoruz bizi merakta bırakmayın Smile Ellerinize ayaklarınıza sağlık.. Çok teşekkürler..

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |