Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Sal 05 Ağu, 2008 21:46  Mesaj konusu:  Biraz erotizim'e ne dersiniz? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Deneme amaçlı çekilen bu fotoğrafları bakalım beğenicekmisiniz?

Pek alışık olduğum bir tarz değil,çekilirkende biraz zorlandım Cool
Ama sonuç hoşuma gitmedi de değil hani Confused

Beğenirseniz,devamı ilerleyen günlerde yine websayfamda olucak..

En son MistressTugce tarafından Çar 06 Ağu, 2008 15:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Sal 05 Ağu, 2008 22:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Siz güzelim ayaklarınızın resimlerini bizimle paylaşırsınızda biz beğenmezmiyiz hiç Tuğçe hanım. Resimler gerçekten gayet güzel. Özellikle ilk resim çok hoşuma gitti. Teşekkürler.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
feetman27
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Sal 05 Ağu, 2008 23:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu resimleri bende ilk defa görüyorum:)Size herşey çok yakışıyor.

Boğa Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıfeetman27 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 05 Ağu, 2008 23:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gayet başarılı tuğçe hanım...bu arada dövme yıkılıyo..

Sonsuzluk notalarında alemlere işaretim.........

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dr.foot
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Sal 05 Ağu, 2008 23:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

olaganustu guzel..ayaklariniza saglik

Oğlak Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıdr.foot kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 00:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Beğenmenize memnun oldum....

Yorumlarınızı paylaştığınız için tşk.

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
eren_the feet maniac
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 01:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

esas biz bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz
sevgiler

Koç Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıeren_the feet maniac kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
çılgın
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 01:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben beğenmedim...ama paylaştığınız için ben de teşekkür ederim...

Yengeç Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıçılgın kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ToesRus
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 02:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

1. resim normal dürtülere sahip biri için daha çok cezbedici olmasına rağmen, bizim için her ikisi de aynı düzeyde veya 2. resim daha fazla hareketlendirici ve şevklendirici.

2. resimde ayaklarınızın duruşu ve özellikle ayak başparmağınızın tırnağının çorabınızı zorlayışı çok tatlı.

Yengeç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıToesRus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 03:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

elinize sağlık paylaşım için tşk ederim Smile ...

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
polmen
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 08:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

2.resim çok estetik denilenler gibi başparmak tırnağının o çorabı zorlayışı muhteşem yakalanmış ilkide güzel ancak biraz daha estetik olabilrdi
sonuç olarak her ikiside bi şaheseer bende
sevgiler sayın tuğçe

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıpolmen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 09:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bence bu yolda daha fazla calisma olursa cok güzel olur. Cok hos bir tat verdi bana bu sabah.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 12:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ToesRus demiş ki:
1. resim normal dürtülere sahip biri için daha çok cezbedici olmasına rağmen, bizim için her ikisi de aynı düzeyde veya 2. resim daha fazla hareketlendirici ve şevklendirici.

2. resimde ayaklarınızın duruşu ve özellikle ayak başparmağınızın tırnağının çorabınızı zorlayışı çok tatlı.

Hitap etmek istediğim kitle normal dürtülere sahip olan kitle değil. Ve sadece erotizim de bana göre değil. Confused

1.sunduğum resimde fetisizmi biraz erotizmle renklendirmek istedim.
Ve 1. resimde dikkat ederseniz,bana göre fetisizm unsurları biraz daha fazla... Very Happy
Asıl amacım,çalışmalarımı farklı bakış ve fetis arayışlarına görsel olarak daha zengin sunabilmek.

MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 12:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şalamar 24 demiş ki:
gayet başarılı tuğçe hanım...bu arada dövme yıkılıyo..

Geçen sefer başka biri,resimlerdeki desenleri çorabın desenleri zannetmiş ve yanılmıştınız. Oysaki bacağıma yapılmıştı.

Üzülerek belirtmeliyim ki yine yanılıyorsunuz.
Bu sefer de bacağımdaki dövme değil çoraba ait desendir. Very Happy

Bu yanılmalarda tabiki konuda ne kadar başarılı olduğumu gösteriyor Razz Wink

ayaklaratapan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Ağu, 2008 12:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

2.resmi duvar kağıdım yaptım.... Müthiş olmuş lütfen devam....

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıayaklaratapan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |