Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
URBAN_ROCK
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cum 25 Tem, 2008 17:22  Mesaj konusu:  TESETTÜRLÜ VE İPEK GÖMLEKLİ DAR ETEKLİ BAYANLAR Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bende fantezi çok riding merakım üst seviyede fakat şu şekilde giyinen bayanları anlamıyor

şimdi kadın şöyle giyinmiş

başında ipek baş örtüsü
yüzünde ağır bir makyaj
göğüslerini kabak gibi ortaya çıkaran böyle zıpır gibi ipek gömlek (silk blouse)
o dolgun kalçasının etrafını saran dar uzun kumaş etek

size samimi söylüyorum çırıl çıplak veya bikinili bir kadınmı yoksa yukarıdaki özelliklerdeki bir bayanmı deseniz kesinlikle ilk tercihim tesettürlü olur

Mr. Green

Aslan Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıURBAN_ROCK kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

germany.gif
MesajTarih: Cum 25 Tem, 2008 17:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sokaklarda, caddelerde rastladığımız bazı tesettürlü bayanlar yüzlerine son derece abartılı bir makyaj yaparak ve vücut hatlarını iyice belirgin eden giysiler giyerek hemen dikkatlerimizi çekiyorlar. Güzel, seksi ve giyimine özen gösteren bir tesettürlü bayanı dekolte giyimli fakat bakımsız ve pek de güzel olmayan bir bayana tercih ederim. Ama güzel ve seksi bir dekolte bayanın eline su bile dökemez tesettürlüler. Tabii bana göre.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
gizzz
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Tem, 2008 22:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tesettür altına dekolte ayakkabı diyorummm o zaman...

Boğa Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıgizzz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
funnyslave
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Tem, 2008 23:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bende bu tartışmayı çok gereksiz ve saçma buluyorum...

Yengeç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıfunnyslave kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Tem, 2008 23:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hımm bıde bole fetiş varmışş..

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM........!!!

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
çılgın
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 26 Tem, 2008 03:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

benim de tanıdığım bir arkadaşım vardı.deli oluyordu hoşuna gidiyordu Very Happy

Yengeç Cinsiyet:Bay Horoz Gizliçılgın kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
karalka
Atıldı
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Cmt 26 Tem, 2008 08:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar kimseyi eleştirmek haddim değil ama böyle bir konuda da susamazdım. ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün kurduğu laik TÜRKİYE CUMHURİYETİNE saldırıların bu kadar pervasızlaştığı bir dönemde ne olursunuz şu militan sıkmabaşlıları fetişizm adına bile olsa söylemlerinize dahil etmeyin.böyle bir forumda adı en son telaffuz edilecek kitle kandırılarak cumhuriyetin üzerine yürütülen bu sıkmabaşlı kitledir diye düşünüyorum. saygılarımla.

Başak Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıkaralka kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

germany.gif
MesajTarih: Cmt 26 Tem, 2008 10:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Asla siyasi içerikli bir tartışmaya girmek istemem bu forumda. Zaten forumun yapısı gereği böyle bir tartışma çok gereksiz. Ancak şahsi fikrimi söylemem gerekirse cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine bağlı olmakla bir kadının başını örtmesi arasında ne tür bir yakınlık vardır acaba?. Lütfen demokrat bir zihinle düşünelim. Bakın yakın akrabalarım arasında bir tane bile başını örten bayan yok. Ama komşularım arasında çok sayıda tesettürlü insan var. İster kabul edelim, ister etmeyelim onlar bu toplumun bir parçası, hatta çoğunluğu. Onun için kışkırtıcı söylemlerden kaçınmak gerekir. Tesettürlü bayanların içinde laiklik ve Atatürk düşmanı, Humeyni hayranı, kendisi gibi düşünmeyenlere nefret besleyip onların ebedi cehennemlik kafirler olduğuna inanan çok sayıda insanlığın yüz karası mahluk var. Ama samimi dindarlarda mevcut. Hele hele dekolte tesettürlüler arasından rejim düşmanı çıkacağını hiç sanmıyorum. Öyle olsa seksi bir şekilde giyinmezler.Yıllar önce bir emlak-inşaat firmasında çalışırken böyle bir hatunu yakından tanıyıp onunla çıkma fırsatını bulmuştum. Kız normal fikirlere sahip bizler gibi bir insandı. Laf aramızda mis gibi de ayakları vardı. Smile Farklı yaşam biçimleri bizim zenginliğimizdir. Bunu asla unutmayalım.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
karalka
Atıldı
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Cmt 26 Tem, 2008 10:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

en büyük yanılgımızda bu işte. demokrat olmak adına bazı şeyleri görmemek. başımıza ne geliyorsa bundan geliyor işte. mevcut tabloya bakıp da hala şu demokratlık lafı nasıl kullanılabiliyor akıllara ziyan.dostum senin şu an düşmüş olduğun hataya ne yazıkki yıllardır başı açık olan cumhuriyet kızlarıda düşüyor ve bir bakıyorsunki bu sıkmabaşlılarla kolkola geziyorlar. halbuki bunların tek bir amacı vardır. oda bir gün cehennemlik olarak gördükleri bu başı açık kadınları kızları örtebilmek. kendi çizgilerine çekebilmek. he şunuda demek istemişsin dekolte giyenler falan filan. evet öyle aile baskısıyla istemeden de örtünen bir kesim var doğrudur. ama böyle olması yinede senin tezini doğru çıkarmaz. olay bütünüyle bir tehlike arzetmektedir ve bunun neden böyle olduğunu anlaman içinse herhangi bir haber bültenini izlemen yeterlidir.olay mis gibi ayaklardan filan çok daha önemlidir.

Başak Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıkaralka kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
karalka
Atıldı
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Cmt 26 Tem, 2008 10:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ayrıca Türkiye Cumhuriyetinin yaşam tarzı 1923'de ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından getirilen devrimlerle belirlenmiştir. farklısına ihtiyacımız yoktur.

khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

germany.gif
MesajTarih: Cmt 26 Tem, 2008 11:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sevgili dostum fikirlerine saygı duymakla birlikte senden farklı düşünüyorum ve kendi fikirlerimin doğru olduğuna inanıyorum. Bizlere düşen başını örtenlere zorla baş açtırmak değil, onların laik devlet yapısını benimsemelerini sağlayacak bir kültürel ve demokratik yapıyı inşa etmektir. Biz kalkar başını örtmek Atatürk ilkelerine aykırıdır diye Atatürk'ün hiç bir zaman yapmadığı bir şeyi ona mal ederek zorla baş açtırmaya kalkarsak hem ulu önder'e karşı olan önyargı ve düşmanlıklarını katmerlendirmiş hemde onları sisteme karşı iyice radikalize bir perspektife oturtmuş oluruz. Tekrar söylüyorum öyle veya böyle tesettürlüler bu ülkenin bir gerçeği. Tıpkı Aleviler yahut Kürtler veya Ermeniler gibi. Belki 50'li yıllardan sonra ülkenin eğitim sistemi bu hale getirilmeseydi ve köy enstitüleri komünist yuvası diye kapatılmasaydı şuan Türkiye de belki bir tane bile tesettürlü bayan olmayacaktı. Biz farklılıklarımıza saygı duysak iyi olur demiyorum. Duymak zorundayız diyorum. Çünkü kabul etmek isteseniz de, istemeseniz de bu ülke etnik ve kültürel açıdan bir mozaiktir. Bölünmeden ve iç kargaşa yaşamadan mevcudiyetini devam ettirmesi de hiç bir yaşam biçiminin ve kimliğin toplumun geneline zorla dayatılmaması esasına bağlıdır. Aksi takdirde neler olabileceği ülkemizin son 30 yıllık tarihine bakıldığında kolayca anlaşılacaktır.

En son khalkedonian tarafından Cmt 26 Tem, 2008 15:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
karalka
Atıldı
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Cmt 26 Tem, 2008 11:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

aslında fikirlerin özünde çok güzel. tespitlerinde harika. ama ah işte ahhh. şu demokrat olma özentimiz yokmu. orada gelip takılıyoruz maalesef. yoksa özellikle 50 'den itibaren karşı devrimin başlamasıyla beraber ortaya koymuş olduğun tespitler süper.isterdimki bu güzel tespitleri yapan senin gibi aydın bir insan son tahlilde şu sıkmabaşlılarada hakettikleri karşılığı net bir şekilde versin. neyse. fazla da uzatmaya gerek yok. zaten olanlar oldu ,olmayada devam ediyor.bu gidişle daha çokkkkkkk şeylerde olur.benim naçizane tavsiyem(ki buna değecek bir insan olduğunu düşündüğüm için ısrarcı davranıyorum yoksa umurumda olmazdın cahil liboşlardan olsan) gençliğe hitabeyi bir daha dikkatlice oku. sevgilerimle.

orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Cmt 26 Tem, 2008 15:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar konu siyasete kadar varıyor,malumunuzki forumumuzda siyaset konuşmak ve tartışmak yasaktır,aksi halde başlık kilitlenecektir...umarım bu uyarımı şimdiden dikkate alırsınız...

not:URBAN_ROCK forumumuzda yenisin;forum kuralları gereği tamamen büyük harflerle başlık açmak yasaktır...forum kurallarına bir gözatmanı tavsiye ederim...

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

germany.gif
MesajTarih: Cmt 26 Tem, 2008 15:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

orki demiş ki:
arkadaşlar konu siyasete kadar varıyor,malumunuzki forumumuzda siyaset konuşmak ve tartışmak yasaktır,aksi halde başlık kilitlenecektir...umarım bu uyarımı şimdiden dikkate alırsınız...

not:URBAN_ROCK forumumuzda yenisin;forum kuralları gereği tamamen büyük harflerle başlık açmak yasaktır...forum kurallarına bir gözatmanı tavsiye ederim...

Ok no problem.

cakabey_55
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 27 Tem, 2008 22:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tesettür fantazisi açılınca hemen siyasete giriyonuz hayret bişey ya yaranız varda gocunuyonuzmu kafanıza iyice sokun tesettürlü,türbanlıların ayakları özellikle ten rengi çorapta çok harikalar sonuç budur uzatmayın yawww

Başak Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıcakabey_55 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |