Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

germany.gif
MesajTarih: Pzr 27 Tem, 2008 23:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cakabey_55 demiş ki:
tesettür fantazisi açılınca hemen siyasete giriyonuz hayret bişey ya yaranız varda gocunuyonuzmu kafanıza iyice sokun tesettürlü,türbanlıların ayakları özellikle ten rengi çorapta çok harikalar sonuç budur uzatmayın yawww

Kimsenin bir şeyi uzattığı yok dostum. Bir daha oku yazılanları istersen. Özellikle benim yazdıklarımı bir kez daha dikkatlice okumanı tavsiye ediyorum.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
funnyslave
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 27 Tem, 2008 23:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

karalka demiş ki:
arkadaşlar kimseyi eleştirmek haddim değil ama böyle bir konuda da susamazdım. ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün kurduğu laik TÜRKİYE CUMHURİYETİNE saldırıların bu kadar pervasızlaştığı bir dönemde ne olursunuz şu militan sıkmabaşlıları fetişizm adına bile olsa söylemlerinize dahil etmeyin.böyle bir forumda adı en son telaffuz edilecek kitle kandırılarak cumhuriyetin üzerine yürütülen bu sıkmabaşlı kitledir diye düşünüyorum. saygılarımla.

Çok komik yaaaa...daha doğrusu çok komiksin arkadaşım. benim annemde "senin tabirinle" sıkmabaş (ne demekse)...benim tabirimle başörtülü. ve annem 60 yaşında. bu yaşıma değin annemin devlet düşmanı olduğunu bilmezdim. sağol öğrettiğin için....

Sana cevabım tek: Laughing Laughing Laughing

Yengeç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıfunnyslave kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
karalka
Atıldı
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pts 28 Tem, 2008 08:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

evet bu konu yine saçmasapan yerlere kaymaya başladı. fikirlerini derli toplu ortaya koyabilene canım feda. ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş ve hepsi aynı klasik ağzı kullanan bu cahil ve lümpen sıkmabaş savunucuları için bir kez daha yazıyorum. iyi okusunlar.

nurculuğun ve laik cumhuriyete başkaldırının simgesi olan ve türk kadının başına amerikanın yüksek menfaatleri doğrultusunda çalışan fetoş ve ümmeti tarafından geçirilmiş olan bir bez parçasıdır. aynı zamanda da rahibe örtüsüdür. (st paul tarafından incile sokulmuştur)

tüm bunlardan sonra umarım hala bazı anlama özürlü feodal anadolu delikanlıları çıkıpda benim anamda başörtülü ne olmuş yani demez. neyi kastettiğimi biraz olsun anlar.

(ayrıca o kadar mutaasıpsan bu işlerin peşinde koşma. günah değilmi fetiş metiş!!!!!!)

Başak Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıkaralka kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

germany.gif
MesajTarih: Pts 28 Tem, 2008 09:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Konu maalesf amacından saptı. Zaten açılan topicin isminden dolayı olayın ne yazık ki buralara geleceği belliydi. Keşke başlığa sadık kalabilseydik. Yani tesettürlü olupta seksapelitedende vazgeçemeyen bayanlardan ibaret kalsaydı konu.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
karalka
Atıldı
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pts 28 Tem, 2008 09:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

keşke bu başlık hiç açılmasaydı. neyse. yinede fikirlerini derli toplu bir şekilde lümpenleşmeden ortaya koyabildiğin için sağol

Başak Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıkaralka kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
canadianfb
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Sal 29 Tem, 2008 06:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

..sıkmabaşı falan savunduğum,yobazlık yaptığım da yok kimse yanlış anlamasın (dinle pek alakam da yoktur) hoşuna gidebilir gayet doğal ama başka insanların dini duygularına da saygı göstermen gerekir bence..yani demeye çalıştığım o türban başka insanlar için çok kutsal bişi olabilir o insanları (ben onlardan biri değilim) rencide etmemeye dikkat etmen gerekirdi..

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıcanadianfb kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Sal 29 Tem, 2008 09:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaslar bence basligin ilk mesajina bakilirsa bu basligin acilmasi cok önemli ki bende üc asagi bes yukari buna benzer ellestirmelerde cok bulundum. Sonraki cevaplarda konu yine sacma yönlere cekildi ama bu nedense normallesmis gibi bizi toplumda.

Lütfen konunun temeline geri dönelim. Din tartismasi olmamali ve digine karsi saygimiz herzaman olmali. Ama bunlar ellestirmeyi yasaklamamali.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
o
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 29 Tem, 2008 23:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

burasının bir fetiş formu olduğunu unutmayalım
kendisi gibi olmayanlar hakkında söylenen aşağılayıcı sözler sadece ve sadece aynı aşağılayıcı sözlerin kendilerine de söylenmesi hakkını doğurur ki bu da bu forumun seviyesini düşürür.
ayrıca siyasi, dini tartışma forumları da nette çok çok fazla var.

lütfen burasının fetiş forumu özelliğinden çıkmasına beraberce izin vermeyelim
tesettür bizim toplumumuzun bir gerçeğidir ve ben de tesettürün fetiş açısından bir renk olduğunu düşünenlerdenim.
bu sözleimi tesettür savunusu olarak anlamamanızı özellikle rica ederim.

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıo kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
funnyslave
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 30 Tem, 2008 00:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Parox demiş ki:
Arkadaslar bence basligin ilk mesajina bakilirsa bu basligin acilmasi cok önemli ki bende üc asagi bes yukari buna benzer ellestirmelerde cok bulundum. Sonraki cevaplarda konu yine sacma yönlere cekildi ama bu nedense normallesmis gibi bizi toplumda.

Lütfen konunun temeline geri dönelim. Din tartismasi olmamali ve digine karsi saygimiz herzaman olmali. Ama bunlar ellestirmeyi yasaklamamali.

Haklısınız. eleştiri//eleştirilmek tabiiki yasakanmaz-yasaklanamaz. Ancaaaakk; bunun da bir sınırı vardır, sınırı hakarettir, sınırı küçük düşürücü ifadeler kullanmaktır, karşındakini küçük görmektir.

Şimdi ben yapmış olduğum yorum sonucunda karalka nicli arkadaş tarafından "ÖZÜRLÜ FEODAL ANADOLU DELİKANLISI" oldum ve yine bu şahsın ifadesi ile "lümpenleştim"....Şimdi ben bu arkadaşa bu noktadan sonra cevap vermeyeceğim. Çünkü ne dediğini bilmeyecek kadar mono-pol düzeyde bilgisi olan bu şahsa İncilin tyarihinden kesitler sunmayacağım, bez parçası dediği kavramın tarihsel süzgeç içersinde Türk halkı tarafından ne zamandan beri benimsendiğini de yazmayacağım, rahibe örtüsünün (-ki onun kendine özgü bir adı vardır-bunu da söylemeyeceğim) anlamı ve kullanım amacı hakkında da ona bir cevap vermeyeceğim. Arkadaş bu konuda kendi tabiriyle alabildiğine anti lümpenist noktada zira.

Benim üzüldüğüm; siz moderatör arkadaşların burada hakarete varan bu tür yorumlara neden ve nasıl müsaade ettiğiniz? Bu konu başlığı altında yazan bu elemanın yazdıklarının forumun mantığıyla ne alakası var ne bağlantı görebilidiniz ki müsaade ediyorsunuz işte benim üzüldüğüm ve anlamadığım husus bu???

Teşekkürler...

Yengeç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıfunnyslave kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Çar 30 Tem, 2008 07:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu baslik bize ders olsun ki bizlerin hala bir cok baska konuda bol bol konusmamiz lazim ki fetis icinde baska bir yerlere cekmeden paylasalim.

Nedense bu platform her nekadar fetis üzerine olsada konulari siyaset, din ve görüs tartismalara gitmekten korumuyor. Ama benim fetis anlayisimla bakarsam basligin ilk mesajinda basilan noktayi isterdim ki burada aydin, medeni ve güzel bir sekilde tartisalim.

Yirmi sene sonra belki yapa bilirizki simdilik basligi kapatiyor yirmi sene sonra aciyorum. Allah bize akil fikir versin.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |