Sıcak yaz akşamlarından biriydi .Batu evde sıkılmış eve yakın olan ünlü bir kahveci de soguk birşeyler içmeye karar vermişti ..( Yazar reklam gerekçesi ile mekanın adını yazmaz bir de bu yüzden kapatılma gelmesin )
Batu soguk içi buz dolu yalan dolan bir içecegi aldıktan sonra dışarı çıkmamış içeri de klimanın yanına kurulmuş etrafı seyrediyordu ...Otomatik kapı açıldıktan sonra içeri giren bir bayanın rüzgarı klimayı dahi bastırmış Batunun aklı kuş olup uçmüştü boş boş bakmaya başlamıştı ...
Diz boyunda bir etek çok şık bir bluz ve olmazsa olmaz tabii ki kapalı topuklu ayakkabılar ile bu kadar mı kendiden emin güvenli kararlı yürünürdü...Yüz ifadesi ben buyum diye haykırıyordu ...Batu bayanı süzüyordu ama henüz ayakkabılardan yukarıya çıkamamıştı orada kalmıştı gözü ....Düşündü .... Koşayım kapanayım ayagına öleeeeeeee bekliyim asırlarca .... Ama bu olacak iş değildi hemen vazgeçti ve ayakkabılardan yukarı çıkabilmek için aklına o ayakkabılar yerine spor ayakkabıları getirdi ... böyle bir kıyafetin altına o lmayacagı için çok çabuk yukarıya çıkabildi ... O esnada bayan kasaya gelmiş siparişini vermişti ...Tüm bakışların üstünde olduguna emindi ama bu onun için ilk değildi ki .... Zavallı Batu da Darwin in teorisini destekler gibi eli kolu kanadı çökmüştü ...Biri itse 4 ayak bayanın ayagının dibindeydi ...
Başka bir bayan kahvesini alıp dışarı çıkmaya çalışırken Kraliçeye çarptı ..( bu andan itibaren ilgili bayan Kraliçedir ) şu diyalog geçer
--Pardon hanımefendi...
--..........................( Hiç ses yoktur sadece delici bakışlar vardır ve seni her an çiğneyebilirim tavrı )
--Çok özür dilerim Efendim ...
Batu bu diyalogu duymuş ve asıl o bakışları görmüştür ... İşte o an ter vucudunu basmış klima dahi yuh be olm ben sana ne yapayım demiştir ...
Kraliçe Batunun oldugu tarafa yönelmiş Batu da dogal olarak ayaga kalkma ve selamlama ihtiyacı dogmuştur ama sadece ihtiyaç safhasında kalmış çünkü Kraliçe hiç umursamadan yanındaki masaya oturmuştur...
Batu da ilginç tepkiler oluşmaya başlamış gözü Kraliçenin ayakkabılarında iken istem dışı dili agzının etrafını geziyordur ..Gören de bu sapık kim deme noktasına gelmiştir ...
Kraliçe bu anı yakalamış ama çok umursamamıştır çantasından sigarısını çıkarıp hiç beklemeden parmagını şıklatarak Batuya işaret etmiştir ... Batu da o kadar sıgır değildir hoş henüz Dünya üzerinde trans halinde de olsa parmagın şıklama sesi onu görevi konusunda harekete geçirmiştir ....
Batu tüm fiziksel kuralları alt üst ederek Kraliçenin yanına yaklaşmış ter içindeki avucunun içinde çakmagın kafasını bulmaya çalışmaktadır ...Tam o esnada Kraliçenin sigarası yere düşer .. Batu kaderine isyan ederken Kraliçe umursamaz bir tavırla sigarı ezer ve ....
--Ezmekten hoşlanırım ve sevdiğim şeyleri ezerim der ....
Batu bu sözlerden sonra diger taraf ışınlanıp gelmiştir ... Ama hala daha konuşma yetisine sahip değildir ... Bu esnada Kraliçe diger sigarayı çıkarmış Batunun yakmasını beklemektedir ...
-- Bu gece yakacakmısın yoksa yarın mı gelip yakacaksın der Kraliçe ...
İşte o an Batuhun kendini aştıgı an olarak Batunun tarihine geçecektir .. Batu :Efendim ben zaten şu an sanal olarak olsa dahi sigarınızı yakma şerefine nail oldum fakat yerdeki şu şanslı sigaraya bakıp iç geçirmekteyim ....
Kraliçe : ( Hem bir tebessüm hem de bir şaşkınlık ile ) Senden beklenmeyecek bir laf bunlar ... Senede 1 kere böyle konuşma yetenegin var sanırım o da bana mı denk geldi ?
Batu : ( Sigarayı en sonunda yakmış dumanını dahi yutmuştur ) Efendim konuşana değil konuşturuna bakmak lazım ... sizin karşınızda aşkından hayata küsmüş bülbüller dahi aşka gelip devr_i saadet yaşarlar ...
Bu konuşmaya sonradan Batu da şaşırmıştır ve halen daha böyle bir konuşmayı hatırlamamaktadır ...
Kraliçe: Ayakkabılarımı hayalinde yalamayı bitirdiysen sana gerçegini yapma şansı verecegim ..Anlat kendini bakalım ...
Batu : Efendim ben zat-ı şahenenizin anladıgı üzere fetiş sub köle yani bir şeyim ... Sizin yanınızda sadece bir şey olabilirim ...
Kraliçe : Çantamı al arabaya götür bekle geliyorum ...
Batu soramamıştı bile hangi araba sizin diye ... Anahtarı eline alıp elinde Kraliçenin çantası dışarı çıkmış kurt gibi havayı koklayarak (kurdun burnu burada anahtar oluyor )arabayı bulmaya çalışıyordu ... En sonunda buldu arabayı kapıyı açıp çantayı koyduktan sonra beklemeye başladı ...
Kraliçe arabaya dogru yürümeye başlamıştı ama öyle endamlı yürüyordu ki Batu bu gerçek olamaz diye kendine bir çimdik atmıştı ... Bu gerçekti çünkü canı acımıştı ...
Bir vale gibi Kraliçenin kapısını açıp bekliyordu ..
--Arkaya bin aslında bagaja girmen lazım ama şimdi ugraşamam ....
Yol boyunca Kraliçe hiç konuşmamıştı ...Park etme olayı bittikten sonra anahtarı almadan arabadan çıkmış bir binaya dogru yürümeye başlamıştı .. Batu hemen arabadan çıkmış anahtarı almış çantayı kapmış Efendisinin arkasından yürüyordu ....
Asansörde DNA ların gerektirdiği şekilde Kraliçenin ayagına kapanmış yukarı öyle çıkıyordu . Kraliçenin gene hiç bir tepkisi yoktu sanki orada kimse yoktu ...
Kraliçe asansörden çıkıp bir dairenin kapısına geldiği zaman Batu hala yerdeki pozisyonunu değiştirmemiş sadece asansörde değil kapının önünde Kraliçenin ayagına kapanmış bekliyordu ...Yukardan kafasına düşen anahtar ile kapıyı açması gerektiğini anladı ...Hemen kapıyı açıp yere sıfır paspas olup Kraliçenin geçmesini bekledi .... Kraliçe ilk kez bir eylemde bulunuyordu ... Batu ya da yeni ismi kölesini çiğniyor ayakkabılarını tertemiz yapıyordu .. Batu anlamıştı niye bu ayakkablar bu kadar temizdi .. İlk baştan beri zaten bu temizlik dikkatini çekmişti ...
--Kaldır kafanı .... Bundan sonra bana Kraliçem diye hitap edeceksin .. Eger hizmetini begenirsem ilerki günlerde Sultanım diyebilirsin ... Öyle peşimden sahibem sahibem diye cik cik ötüp dolaşma ... Tasmasız sakın gezme o tasma senin kimliğin ona göre ...
Batu biliyordu köle ne köpek ne ama şimdi ki durumuna bakılırsa sadece minik bir kedi idi ....
-- Evde yerin sürekli masamın altı .. Ben dur demeden o dilin içeri girmiyecek seni çiğnerken dahi dilini ayakkabımda hissedecegim dedi ve Batu ya bir tokat aşketti ki Batu Kraliçesine Gökyüzünde yanlız gezen yıldızları söylemeye başladı ....
--Aferin bak bu olayını sevdim farkın olsun biraz hayvan
Bu esnada Kraliçe kapının yan tarafındaki demir halkaya Batunun tasmasını baglamıştı ...Batu bu sefer de kapına köle olayım diye ötmeye başlamıştı ....
Batunun o geceki en önemli aksiyonu Kraliçesinin şampanyası ile bir bardakta tanışmaktı ... Çok memnun olmuştu bu tanışmadan ....
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz