Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Tem, 2008 14:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tuğçe hanım şu an izledim videoyu,,,gerçekten sizin ve kölenizin eline sağlık,,,ayaklarınız hakkında zaten yorum yapmaya gerek yokta,,,kahkahalarınız cidden çok hoş,,,,tekrar sağolun...

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıxxxx0081 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Tem, 2008 14:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İçindee güzel karelerin oldugu slayt gösterisi olmuş....
Ayrıca kölenin yüzünün gözükmesi ayrı keyıf vermiş....Köle yada sahibenin yüzünün gözükmesi ayrı heyecan katıyor....
Ayaklarınıza saglik....

Can YüceL

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Tem, 2008 16:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

MistressTugce demiş ki:
Yorumunuz için teşekkür ederim Şalamar 24 ..
Ben Sahibeyim oyuncu değil,bu nedenle oyunculuğumun daha iyi olucağını sanmıyorum. Confused

Artık sizde bu oyunculuğa alışın. Cool Ve sonuca odaklanın derim Confused

Şalamar 24 demiş ki:
tugce hanım cok tatmınkar bı klıp olmus gercekten..yalnız dıalogların bazıları cok yapmacık bazıları cok natural olmus oyunculugu bıraz daha konusturun derım.....ama sonuc muhtesem bi klip..
benımkı sadece daha ıyı bı sonuc ıcın bı ızleyıcı onerısıydı tugce hanım..kesınlıkle elestırı olarak algılamayın..yoksa klıplerınızın guzellıgı tartısılmaz..sevgıyle...

Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...

UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Çar 23 Tem, 2008 17:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gayet profösyonelce kaliteli bir çekim olmuş(ilk uzun clibinizde diyebiliriz bu çalışmaya),özelliklede kompozisyona bayıldım...!!!! Tuğçe hanım başta olmak üzere emeği geçen herkeze çok çok teşekkürlerimi sunuyorum...!!! şimdiye kadarki çalışmalarınız bir yana bu clip bir yana (hepside birbirinden güzeldi) bence bu clip sizi doruğa çıkaran çalışma olmuş...bu clibi izledikten sonrada bu tarz çalışmalarınızın devamını rica etmezsek olmaz doğrusu...çoraplarınızda dikkatimi çekti gayet şık duruyorlar(ilk kez ayağınızda görüyorum) ayrıca son zamanlarda frenchdende vazgeçmiyorsunuz(hep söylüyorum size çok yakışıyor) fazla gevezelik ettim galiba sonuç olarak sizi takdir etmemek mümkün değil Tuğçe hanım...!!!sevgiyle kalın. Grin

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Tem, 2008 19:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

MistressTugce demiş ki:
Bomonti demiş ki:
Söylediğiniz sözler beni çok etkiliyor Tuğçe Hanım. Harika.. Ellerinize sağlık. Bir şey sormak istiyorum. Siz neden hala yüzünüzü saklıyorsunuz? Dünyadaki nerdeyse tüm sahibeler yüzünü gösterirken bizim sahibelerimiz neden yüzlerini göstermiyor?

Cevabı çok basit Bomonti.
Dünyadaki bütün mistress'lerin yüzü açık çünkü onlar dünyada yaşıyor. Confused

Bizler ise Tc'de yaşıyoruz. Ve Tc'mizdeki şartlar,koşullar,bakış açısı,iş,aile,çevre vs saymakla bitmicek bir çok neden yüzümüzü göstermemizi engelliyor. Neutral

Yoksa yüzümü asla esirgemezdim.Ki bu şartlarda bile çok fotoğrafımda yüzümün bir kısmı var.

Bu bi savunma olamaz bence. Neden mi? Çünkü bu sitedeki hiç kimse fetişizmi veya bdsm yi yadırgamıyor. Burda Sizi yadırgıycak mahalle bakkalı yok. Bu durumları anlayabilicek ve bu durumlardan zevk alıcak insanlar var burda. Yani TC de yaşıyor olmanın bize bir engeli yok Tuğçe Hanım. Sizin sitenize Sizi tanımayan veya fetişizm ve bdsmyle alakası olmayan biri girmez zaten öyle değil mi? Girse bile sokakta görse tüü rezil diye bağrınmaz. Yanlış anlamayın beni ben Sizi çok seviyorum. Sadece bu bi savunma olamaz diye düşünüyorum. Ve Sizi görmeyi çok istiyorum. Eminim herkes de istiyordur. Umarım saygı çerçevesinden çıkmamış haddimi aşmamışımdır. Saygılar..

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
highheellicker
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Çar 23 Tem, 2008 19:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tuğçe hanım şimdi izledim videoyu, ve gerçekten müthiş.

Haddime düşmez belki ama eğer yanlış anlamazsanız bir şey belirtmek isterim: ''Her geçen gün, her geçen saat kendinizi aşıyorsunuz, sürekli daha iyisi, daha fevkaladesi geliyor sizden bize..''

Zaten videonun ilk kısmı benim zevklerime hitap eden bir şekilde ilerliyor, o kölenin yerine kendimi koyamadım desem yalan olur. Gerçekten ellerinize ayaklarınıza sağlık..

Dilinize de sağlık, Türkçe diyaloglar, Türkçe emirler, Türkçe aşşağılamalar çok çok daha iç titretici oluyor benim için.. Kendimize daha yakın hissediyoruz belki, rüyanın gerçeğe dönüşme ihtimali gibi görüyoruz belki sizi..

Bilmiyorum..

Tek bildiğim, müthiş gidiyorsunuz.. Biz de peşinizden sürükleniyoruz..

Kova Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıhighheellicker kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Tem, 2008 19:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ruj Hanım Yorumunuz için sağolun.

Şalamar 24 demiş ki:
MistressTugce demiş ki:
Yorumunuz için teşekkür ederim Şalamar 24 ..
Ben Sahibeyim oyuncu değil,bu nedenle oyunculuğumun daha iyi olucağını sanmıyorum. Confused

Artık sizde bu oyunculuğa alışın. Cool Ve sonuca odaklanın derim Confused

Şalamar 24 demiş ki:
tugce hanım cok tatmınkar bı klıp olmus gercekten..yalnız dıalogların bazıları cok yapmacık bazıları cok natural olmus oyunculugu bıraz daha konusturun derım.....ama sonuc muhtesem bi klip..
benımkı sadece daha ıyı bı sonuc ıcın bı ızleyıcı onerısıydı tugce hanım..kesınlıkle elestırı olarak algılamayın..yoksa klıplerınızın guzellıgı tartısılmaz..sevgıyle...

Eleştiri de olmuş olsa şunu biliyorumki sizin eleştirileriniz olumlu eleştirilerdir. Lol

Sizde sevgi ve sağlıcakla kalın.

En son MistressTugce tarafından Çar 23 Tem, 2008 20:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Tem, 2008 20:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

highheellicker demiş ki:

Haddime düşmez belki ama eğer yanlış anlamazsanız bir şey belirtmek isterim: ''Her geçen gün, her geçen saat kendinizi aşıyorsunuz, sürekli daha iyisi, daha fevkaladesi geliyor sizden bize..''

Zaten videonun ilk kısmı benim zevklerime hitap eden bir şekilde ilerliyor, o kölenin yerine kendimi koyamadım desem yalan olur. Gerçekten ellerinize ayaklarınıza sağlık..

Dilinize de sağlık, Türkçe diyaloglar, Türkçe emirler, Türkçe aşşağılamalar çok çok daha iç titretici oluyor benim için.. Kendimize daha yakın hissediyoruz belki, rüyanın gerçeğe dönüşme ihtimali gibi görüyoruz belki sizi..

Bilmiyorum..

Ne güzel yazmışsınız.
İşte istediğim de bu,beni realde tanımıyan,çeşitli nedenlerden dolayı ulaşamamış insanların ruhlarına,kalplerine hitap edebilmek.
O insanlara görsel olarak ulaşarak paylaşmak,yaşatmak.

Sizin yorumunuz da bunu hissettim ve çok mutlu oldum.

Teşekkür ederim küçüğüm. Rolleyes

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Tem, 2008 20:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sizin deyiminizle ( gevezeliğiniz'den ) hiç şikayetçi değilim sevgili Orki.
Bilakis,yorumlarınızın benim için ayrı bir değeri var.
Çoraplarımın dikkatinizi çekmiş olması doğal çünkü bu tarz ve renkte çorap Tr'de bulmak mümkün değil. Çoraplarımı İtalyadan çorap sever kölelerim için özel getirttim.
Bu arada ricanızıda zevkle dikkate alıcam.

Sizde Sevgi ve sağlıcakla kalın.

orki demiş ki:
gayet profösyonelce kaliteli bir çekim olmuş(ilk uzun clibinizde diyebiliriz bu çalışmaya),özelliklede kompozisyona bayıldım...!!!! Tuğçe hanım başta olmak üzere emeği geçen herkeze çok çok teşekkürlerimi sunuyorum...!!! şimdiye kadarki çalışmalarınız bir yana bu clip bir yana (hepside birbirinden güzeldi) bence bu clip sizi doruğa çıkaran çalışma olmuş...bu clibi izledikten sonrada bu tarz çalışmalarınızın devamını rica etmezsek olmaz doğrusu...çoraplarınızda dikkatimi çekti gayet şık duruyorlar(ilk kez ayağınızda görüyorum) ayrıca son zamanlarda frenchdende vazgeçmiyorsunuz(hep söylüyorum size çok yakışıyor) fazla gevezelik ettim galiba sonuç olarak sizi takdir etmemek mümkün değil Tuğçe hanım...!!!sevgiyle kalın. Grin

çılgın
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Tem, 2008 20:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ses tonunuz da güzel...

Yengeç Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıçılgın kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
footworship
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Tem, 2008 22:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tuğçe hanım size bir kere daha aşık oldum siz bence bu alemde bir nunarsnız başka söze gerek yok zaten herşey ortada bizmle paylaştığınız için çok teşekürler köleniz olmak isterdim..

Yay Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıfootworship kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNMICQ
highheellicker
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Çar 23 Tem, 2008 23:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

MistressTugce demiş ki:
highheellicker demiş ki:

Bilmiyorum..

Ne güzel yazmışsınız.
İşte istediğim de bu,beni realde tanımıyan,çeşitli nedenlerden dolayı ulaşamamış insanların ruhlarına,kalplerine hitap edebilmek.
O insanlara görsel olarak ulaşarak paylaşmak,yaşatmak.

Sizin yorumunuz da bunu hissettim ve çok mutlu oldum.

Teşekkür ederim küçüğüm. Rolleyes

Aman efendim, teşekkürler bizden..

Tüm bu yaptıklarınız ve yapacaklarınız için..

Kova Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıhighheellicker kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
obedient-23
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 24 Tem, 2008 11:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sanırım video hakkın düşünüp fikir beyan etmek pek hoş karşılanmıyor...

Yengeç Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıobedient-23 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Per 24 Tem, 2008 13:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

obedient-23 demiş ki:
Sanırım video hakkın düşünüp fikir beyan etmek pek hoş karşılanmıyor...

Videolarım ve resimlerim konusunda bilakis FİKİR beyan etmek hoş karşılanıyor.Bunun için de tşk ediyorum.

Lakin,bilmenizi isterim AĞIR ELEŞTİRİLERİ hoş karşılamıyorum. Fikir beyan etmekle,eleştiriyi birbirine karıştırmayın.
Paylaşımlarımı eleştiri almak için yapmıyorum ve paylaşım yapmak mecburiyetinde değilim.
Paylaşım yapıyorsam zevkim,hayranlarım,paylaşımlarımı bekliyen kişiler için ve okuma zahmetine katlanırsanız eğer yukarıdaki bir üyenin mesajına cevabımdaki nedenlerden dolayı yapıyorum.

Ayrıca yeni güncellemeler,yeni video,fotoğraf paylaşımlarımlarımı görmek isteyen bu konuda sürekli bitmez tükenmez yalvarışlar içerisinde olan,email,mesaj yağmıruna tutan hayranlarımadır paylaşımlarım.

Eleştiri almak,emek ve zahmetlerimin karşılığı değil.
Bu nedenlerden dolayı gelecekte yapacağınız yorumlara dikkat etmenizi,yada mesajınızda sert eleştiriler olacaksa hiç yorum yapmamanızı rica ediyorum..

Bu sözlü bir uyarıdır,aksi takdirde size 2. bir uyarı olarak sarı kart vermek zorunda kalabilirim.

Sağlıcakla...

En son MistressTugce tarafından Per 24 Tem, 2008 13:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
paspas87
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Per 24 Tem, 2008 14:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tugce Hanım,ilerleyen gunlerde trample klibi cekme gibi bir dusunceniz olup olmadıgını ogrenmek istiyorum?

Terazi Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıpaspas87 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |