| Yazar |
Mesaj |
orcax
Acemi

|
|
| herkese selamlar.... ben ayak fetişisti olduğumu kız arkadaşıma nasıl açıklarım?? ve ayaklarıyla ilgilenmemden hoşlanmasını sağlamak için özel bişeyler yapmamı tavsiye eden var mı? varsa neler? yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Dostum sadist yada sadisme azcık ilgisi olan birisini bulursan isteğine bence daha hızlı kavuşabilirsin..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
| Ayaklarını çok beğeniyorsa kız arkadaşın.. ilgilenmene de izin vericektir.. önce havayı kokla. baktın bu tür şeylere açık biri o zaman söyle fetişist olduğunu..
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
Feet_Lick
Tecrübeli

|
|
Söylemene gerek yok orcax, cinsel ilişkiye giriyormusunuz bilmiyorum ama eğer giriyorsanız değişik pozisyonlarda yüzüne ayakları gelicek şekilde posizyonlar yaparsın(ayaklarına en başta küçük öpücükler, olayı abartma ilk seferde ) Kızlar bu tip hareketlere pek aldırış etmiyorlar edindiğim tecrubelere göre. Aradan uzun bi süre geçtikten sonrada her ilişkiye girdiğinde bu tür öpücükler yaparsan kız zaten olayı anlıyor doğal olarak. Ehh sonrada gerisi sana kalmış
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
canadianfb
Usta Yazar

|
|
| ayaklarını beğensin beğenmesin hiç farketmez eğer sen onun ayaklarını beğeniyorsan ona çok beğendiğini söyle her kızın hoşuna gider bi şekilde beğeniliyo olmak..direk ben fetişistin hasıyım diye girme olaya ,alıştıra alıştıra ayaklarını öp,kokla fırsatını buldukça...zaten eğer seni seviyosa hiçbişi demeyecektir ,deneyimle sabittir...
|
|
|
|
_________________ when you see this house rocking, don't bother knocking, come on in...
|
|
 |
    |
 |
orhan
Fetişist

|
|
| cok basit direk soyliyeceksin ama Freud un soyledigi gibi degil yani sadece ayaklardan hoslaniyorum degil,ama iliski icinde bundan tahrik oluyorum hoslaniyorum yoksa gayet dusgun bir iliski yasama modelim var tabiki dersen hicbir problem kalmaz..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Bence çok zor bir iş, kolay gelsin, deneyimli arkadaşlar konuşmuş zaten, onları dinle derim...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
Giro
Fetişist

|
|
| ben şahsıma düşen kadarını sölemem gerekirse ben kızarkadaşıma direkt söledim...ama şuna emin olmasını sağla ondan başka biri yok olmayacakta....
|
|
|
|
_________________ geri geldimm...
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| Feet_Lick demiş ki: | Söylemene gerek yok orcax, cinsel ilişkiye giriyormusunuz bilmiyorum ama eğer giriyorsanız değişik pozisyonlarda yüzüne ayakları gelicek şekilde posizyonlar yaparsın(ayaklarına en başta küçük öpücükler, olayı abartma ilk seferde ) Kızlar bu tip hareketlere pek aldırış etmiyorlar edindiğim tecrubelere göre. Aradan uzun bi süre geçtikten sonrada her ilişkiye girdiğinde bu tür öpücükler yaparsan kız zaten olayı anlıyor doğal olarak. Ehh sonrada gerisi sana kalmış | arkadas dogru bı tespıtte bulunmus..en tutarlı yontem bu...bıde onu cok ıyı tanıman lazım tabıı.bellı seyler olusmamıssa zor..
|
|
|
|
_________________ Seni hiç anlamadan şaşkın seyrettiler...
Olaganüstü renklerine bakıp..
Işıklı semalarda uçucu masumluğun
Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...
UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...
|
|
 |
    |
 |
ToesRus
Royal Üye

|
|
İlla bir yöntem istiyorsan. Onu çok sevdiğini söyle ve ona "Seni o kadar çok seviyorum ki ayakların bile benim için çok güzel ve çekiciler..." de...Sonra şakayla karışık ayaklarını öp vs...Derken duruma göre hareket et..
Oldu bitti. Basit bir iş bu...Güzel ayaklı kız olsun da, bunlar mesele değil.
|
|
|
|
_________________ Sevdamızda
+Ayak
|
|
 |
    |
 |
cagri
Tecrübeli

|
|
| Valla ben ilk kez son kız arkadaşıma direk söyledim. Başlarda yadırgadı ama şu an hiç esirgemiyor ayaklarını sağolsun. Ayaklara yaklaşmak içinde türlü türlü şebeklik yapmaya gerek kalmıyor.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
orhan
Fetişist

|
|
| Cagri dogru soyluyo esasinda seni sen olarak kabul etmeyen biriylede zaten beraber olamazsın ki bastan yalan soylemis olursun dusuncesindeyim ......
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| bende bi tecrübesiz olarak sözü tecrübeli arkadaşlara bırakıyorum ama bana kalırsa doğal bi olaymış gibi işe girişmek daha mantıklı gibi geliyor bana ilersi havaya bağlı.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
endyfox
Acemi

|
|
bence tek yapman gereken parmaklarına bir iki öpücük bırakmak beni dinle dostum pişman olmicaksin ve eminim ki yengede buna bayılacaktır %100 garanti
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
paspas87
Usta Yazar

|
|
| Zor is walla ya hatuna acılmak...Ikı ucu bilmem neli deynek iste:) Yanı acıkcası hatunun yapısına gore degısır tavri...Kimisinin hosuna gider kimiside o malum damgayı vurur...ZAten yeterince taktık verilmis beım bısey solememe gerek yok...Kolay gelsin:)
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|