| Yazar |
Mesaj |
lovefeet
Acemi

|
|
| İzmir'de tatideyim. Burada seans alabileceğim bir mistress varsa, forum üyeleri olarak yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
|
|
_________________ Dominant bir bayanın köpeği olabilmek en büyük arzum. Beni değerli ayaklarınızın altına paspasınız olarak layık görün sahibelerim...
|
|
 |
      |
 |
atagun
Fetişist

|
|
| varya aklımdan geçeni yapmışşın açıcam açıcam konu bir türlü kısmet olmamıştı seninle aynı durumdayız eğer varsa izmirde bende giderim.
|
|
|
|
      |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| dostum ızmırde bu ıslerın ehlı o kadar cok bayan varkı..bıraz gırısken aktıf ve yakısıklıysan emın ol bulacaksın...nerde var kım var gıbı sorular gelmesın prensıbım degıl ..konusmam..bazen bole forumlarda ınternette falan da goruyorum, ya ızmırde sahıbe varmıda mıstress varmıda..ya arkadas ızmırde bu fantezıler yasanmazda nerde yasanır...hatunun merkezı yer...
|
|
|
|
_________________ Seni hiç anlamadan şaşkın seyrettiler...
Olaganüstü renklerine bakıp..
Işıklı semalarda uçucu masumluğun
Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...
UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
Şalamar sanırım arkadaşlar parayla seans almak istiyorlar.. Yani bunun için mistressin yerini bilmen ve cebinde para olması yeterli bi durum bence öyle girişkenliğe yakışıklılığa falan lüzum yok
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
paspas87
Usta Yazar

|
|
| bende bomonti gibi anladım acıkcası olayı ve onun gbi dusunuyorum:) para yeterli extra cabaya gerek yok:)
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| paspas87 demiş ki: | | bende bomonti gibi anladım acıkcası olayı ve onun gbi dusunuyorum:) para yeterli extra cabaya gerek yok:) |
Aynen öyle mistresslarla seans yaşamak için onları tanıyan ve size referans olacak bir arkadaşınızın olması yeterli. Bazı mistresslardan da seans alabilmek için siteleri aracılığıyla iletişim kuruyorsunuz. Aman aman yakışıklı veya sosyal yönü kuvvetli bir insan olmanıza gerek yok. Zaten mantık olarakta böyle bir şey anlamsız. Bdsm veya fetişizm içerikli bir seansı ücret karşılığında yaşayacaksınız sonuçta.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
slach
Usta Yazar

|
|
| gerçekten iyi bi başlık bencede izmirde bende bi dogma büyüme izmirli olarak bu işleri hep genel evde kuşadasında ruslarla yaptım para karşılıgı ama bu ile gişerek deil arada kaynatarak ayak olayına girdim ama direk bu olayı yaşabilcegim bi kadın hiç izmirde duymadım varsa çok süper olur
|
|
|
|
_________________ KALEMLERİMİN UCU ZEHİRLİ İĞNE SAYFAM İSTERİK,YAZSAN DOYMAZ GÖNÜLDENDİR ŞİKAYET,ATEŞ KESİLSE CESET YERDEN KALKMAZ
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| Bomonti demiş ki: | Şalamar sanırım arkadaşlar parayla seans almak istiyorlar.. Yani bunun için mistressin yerini bilmen ve cebinde para olması yeterli bi durum bence öyle girişkenliğe yakışıklılığa falan lüzum yok | arkadas bı acıklama yapmamıs ama dedıgın dogru galıba parayla arıyor gorundugu kadarıyla..ama bence parayla oldugu zaman bı cazıbesı olmuyo...sureklı gorusecek bırı olması lazım kanımca sole tepesı attıgı zaman hemen senı cagıracak bırı,, bılmem anlatabıldımmı...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
| Şalamar 24 demiş ki: | | Bomonti demiş ki: | Şalamar sanırım arkadaşlar parayla seans almak istiyorlar.. Yani bunun için mistressin yerini bilmen ve cebinde para olması yeterli bi durum bence öyle girişkenliğe yakışıklılığa falan lüzum yok | arkadas bı acıklama yapmamıs ama dedıgın dogru galıba parayla arıyor gorundugu kadarıyla..ama bence parayla oldugu zaman bı cazıbesı olmuyo...sureklı gorusecek bırı olması lazım kanımca sole tepesı attıgı zaman hemen senı cagıracak bırı,, bılmem anlatabıldımmı... |
Aynı kafadayız emin ol
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
sosory
Acemi

|
|
| izmirde bildigim kadarıyla red hanım war ama onunda yerini bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
lovefeet
Acemi

|
|
| kız arkadaşlarımla birkaç defa ayak yalama öpme koklama olayına girdim ama ben profesyonel biriyle istiyorum. şöyle bana bir saat te olsa köleliği hissettirsin. anlatabildim mi?
|
|
|
|
_________________ Dominant bir bayanın köpeği olabilmek en büyük arzum. Beni değerli ayaklarınızın altına paspasınız olarak layık görün sahibelerim...
|
|
 |
      |
 |
paspas87
Usta Yazar

|
|
| herkes ayni dertten müzdarip:)
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
pinogyo
Tecrübeli

|
|
| re kim yav ne iş izmir de nler var haberimiz yok bilen varsa biraz bişey anlatsın bilgi paylaşımı kimseye zarar vermz
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
bütün mistressleri tanıyorum ama sana sölemiycem pinogyo
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| Bomonti demiş ki: | bütün mistressleri tanıyorum ama sana sölemiycem pinogyo | kalbıne ınmesın...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|