Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
zxcasd
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Per 26 Haz, 2008 09:09  Mesaj konusu:  Sizce nasıl..(kan) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

daha önce böyle bişey hiç görmedim.. siz görmüş olabilirsiniz..bence iğrenç Embarassed

http://www.archedfoot.com/view_video.php?viewkey=51c9d670adcd37004f48&page=2&viewtype=&category=

Balık  Maymun Çevrimdışızxcasd kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

uk.gif
MesajTarih: Per 26 Haz, 2008 09:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çok vahşice yapılmış bir trample. Adamın çok canı yanmış olmalı. Ama kan çıkan sahne kurguda olabilir. Gerçekse asla benim denemeyeceğim bir şey.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 26 Haz, 2008 12:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bana kurgu gibi geldi.. Ama tam emin değilim. Gerçi benim karnım delinse ben daha çok bağırır ederdim herhalde..

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

uk.gif
MesajTarih: Per 26 Haz, 2008 12:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bomonti demiş ki:
Bana kurgu gibi geldi.. Ama tam emin değilim. Gerçi benim karnım delinse ben daha çok bağırır ederdim herhalde..

Katılıyorum, hard trample kısmı gerçek ama adamın karnının delinmesi kurguyu andırıyor. Aynı zamanda son derece riskli ve sağlık açısından tehlikeli bir şey. İç organların yırtılmasına ve ölüme bile yol açabilir.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 26 Haz, 2008 13:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu ne bee hıc begenmedım dorusu..aklım tavana vurdu..

Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...

UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
slaveteen
Usta Yazar
Usta Yazar

brazil.gif
MesajTarih: Per 26 Haz, 2008 14:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Banada kurgu gibi geldi.

Balık Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıslaveteen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
adrias
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Per 26 Haz, 2008 21:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

iğrenç ya

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıadrias kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 27 Haz, 2008 02:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Abi almayayım en kestirme cümleyle...

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
worship
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 27 Haz, 2008 10:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çok kötü uzak dursun,zaten topuklularla trample olayını hiç sevmiyorum çok tehlikeli.Bunu yapacak olan bayan çok tecrübeli ve dikkatli olmalı,her bayanın yapa bilecegi ve yaptıra bilecegi bir şey degil.Sonuçta videoda izlediklerimiz gerçekten başımıza gelebilme olasılıgı gayet yüksek.Bir topuk yüzünden ölmek istemeyiz öyle degilmi... Thumb Down

Balık Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıworship kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
sainthell
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 27 Haz, 2008 11:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu yapılan kurguda olsa bence iğrençin de ötesinde birşey..tüm zevkim kaçtı...

İkizler Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışısainthell kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ecninpaspasi
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Cmt 28 Haz, 2008 02:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu adamın çoğu trample videosu böyle zaten. çıplak ayak yapacaksa en az 4 kadın, topluklu ayakkabılarla yapacaksa en az 2 kadınla yapar bu işi her zaman. terminal trample diye bir videosu vardı. boğazına basıyordu bir kadın topluklu ayakklabıyla, ardından kan geliyordu. yürek dayanmaz vallaha.

Kova  Sıçan Çevrimdışıecninpaspasi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
funnyslave
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 28 Haz, 2008 03:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kadının topuğunda içi mürekkep dolu baloncuk olmalı Smile))

Yengeç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıfunnyslave kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
footfetish01
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 29 Haz, 2008 15:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sahte bu resmen

Balık Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıfootfetish01 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
stylee
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Tem, 2008 11:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

resmen kurgu olmus birden sıkıldıgı belli oluyo ne sıkıyolarsa işte adamın üstüne hem o topuklar sanmıorum o kadar kan çıkarsın gerçksede almiyim ben:D

Aslan Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimiçistylee kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
orhan
Fetişist
Fetişist

jamaica.gif
MesajTarih: Cum 25 Tem, 2008 14:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya kurgu bencede ama gercekte olsa ki duymustum bundan zevk alanları bana hiiiiç gelmez almayayım yani hani herseyinde bir sınırı var ballbusting ve benzeri durumları da pek seven biri degilim hatta kan cıksa tutup olay cıkarabilirim....

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıorhan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |