| Yazar |
Mesaj |
thunderhoof
Acemi

|
|
Yeni gelinden şeytani plan
24 Haziran 2008 Salı 09:20
11 aylık gelin kendisinden boşanmak isteyen kocasına öyle bir tuzak kurdu ki kocasına ayağını öptürüp özür diletti!
İzmir’de son yılların en ilginç boşanma davasında anlatılanlar mahkemeye heyetini de şaşırttı! Kendisini boşamak isteyen kocasını, dayılarına dövdürdüğü iddia edilen yeni gelinin, ayağını öptürerek kendisinden merhamet dilettiği ortaya çıktı!
Bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan Serkan T. (26), 10 ay evli kaldıktan sonra boşanma davası açtığı eşi Çiğdem T.’nin (22) kendisini dayılarına dövdürttüğünü ve burnunun kırıldığını öne sürdü. Eşinin, ayaklarının altını öptürttüğünü de iddia eden Serkan T. suç duyurusunda bulundu.
Eş Çiğdem T. ise iddiaları reddetti. Serkan T. yaşadıklarını şöyle anlattı: “Davadan sonra eşimin dayıları N.Ö. ile Ö.Ö., konuşmak istediklerini söyledi. Parkta buluştuk. Kayınpederim M.Ç. biraz ilerideydi. Bir anda bana vurmaya başladılar. Sonra eşimin ailesinin evine götürdüler. Orada da dövdüler. Yere yatırdılar, eşimin ayaklarının altını öptürüp özür dilettiler. Dayak devam etti. Kayınvalidem durumuma acıdı ve durdular. Şikayetçi olmamam için tehdit ettiler.” Dayağın etkisiyle burnu kırılan Serkan T., şikayetçi olmaktan korktuğunu ancak annesinin ikna ettiğini söyledi.
SEVEREK EVLENMİŞTİK
İzmir Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açan Serkan T., “Çiğdem ile 2007’de severek evlendik. Evliliğimizin ilk ayından itibaren anlaşmazlıklar başladı ve git gide arttı. Bir tartışmadan sonra eşim ailesinin evine gitti. Evliliğimizin 10 ayında boşanma davası açtım. Aramızda sevgi ve saygı kalmamıştı. Evliliğimizin sürmesi mümkün değildi” dedi.
kaynak: internethaber.com
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
orki
Super Moderator

|
|
| vayy be çok ilginçmiş,teşekkürler paylaştığın için.
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
cccnr91
Misafir

|
|
| |
|
 |
paspas87
Usta Yazar

|
|
cidden tuhaf olay...Kadının ıcınde hep varmıs demekki bu ayak opturme olayı sonunda bu seikilde basarmıs
|
|
|
|
_________________ Just Trample
|
|
 |
     |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
gercekten enteresan.....simdi baskasi degisik gozle bakarken bizim hosumuza gidiyo dimi.....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Tom Ford demiş ki: | gercekten enteresan.....simdi baskasi degisik gozle bakarken bizim hosumuza gidiyo dimi..... |
Evet.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
belloni
Fetişist

|
|
bende az önce nette okumustum ilginc gercekten
|
|
|
|
_________________ Finally, I got it .. Just left my behind =)
|
|
 |
      |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| gunumuz kadınlarından klasık bı olay...erkegı herzaman altetme cabası...
|
|
|
|
 |
    |
 |
Giro
Fetişist

|
|
bu durum bence kaynananın "o benm kızımı öpsünde başına koysun" lafından kaynaklanan bi ceza bence...
ama dayak yiyen arkadaş allahtan fetişist değilmiş..oh ben öperim ya bol bol öperim kaynanacım senide öpeyim falan die sapkınlığa geçerdi walla      
|
|
|
|
_________________ geri geldimm...
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Giro demiş ki: | bu durum bence kaynananın "o benm kızımı öpsünde başına koysun" lafından kaynaklanan bi ceza bence...
ama dayak yiyen arkadaş allahtan fetişist değilmiş..oh ben öperim ya bol bol öperim kaynanacım senide öpeyim falan die sapkınlığa geçerdi walla       |
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Andreas89
Tecrübeli

|
|
| Böyle fantazi olmaz.Bu delilik
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Hardball0
Tecrübeli

|
|
kadın mistress olmaya özenmiş
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
yalnız şöle bi durum var ki fetiş başka bu olay başka ( hertürlü de öperdim o dayağın üstüne o ayrı ama ayak olduğu için ) ewleneceğim kadının dayıları beni dövmeye çalışmayı bırak azcık bi sesini yükseltse yemin billah intikamım acı olur , ha ama hatunu dövdüysem zamanında yada hakettiysem zaten orası ayrı .. ama şöle bişi var ilişki içerisinde 3. 4. 5. şahıslara yer yok onlar yer alıyosada ben yokum
ama güzel olaymış umarım erkek bunları hakedecek bişey yapmıştır yoksa gurursuzun tekiymiş
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
paspas87
Usta Yazar

|
|
| abi herifin burnunu kirmislar:) Ayak opmek icin buna tahmmul edilmez:)
|
|
|
|
_________________ Just Trample
|
|
 |
     |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
hyr tabiki değmez benim demek istediğim şu zaten dövmüşlerse eğer kaderde varsa neye yarar üzülmek teorisini kullanırm bardağın dolu tarafı olayı
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
|
|