Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Per 19 Haz, 2008 18:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eren_the feet maniac demiş ki:
tuğçe hanım.bu klip beni bitirdi diyebilirim rahatlıkla.
çoook teşekkür ederim hem de çook. sevgiler

Bitmek için henüz erken... Confused

tşk....

Sevgili orki çok tşk ederim.

Bu arada size vermiş olduğum sözü unutmuş değilim.
Bu konuyla ilgili olarak iletişime geçebilirsiniz.

Sevgiler.

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan ÇevrimdışıMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Per 19 Haz, 2008 18:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bizler size teşekkür ederiz ki özel seansınızda yaşadığınız bu güzel görüntüleri bizlerden eksik etmediğiniz için...

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
feetslaveistanbul
Uyarı : 1
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cum 20 Haz, 2008 22:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tuğçe hanım muhteşemsiniz!harikasınız!kelimeler kifayetsiz kalır efendim....soluksuz izledim klibinizi.one muhteşem ezme..o ne muhteşem ayaklar....o güzel ayaklarınızın altında olmak için neler yapmazdım..teşekkür ederim.bizleri bu güzelliklerden mahrum etmediğiniz için...

İkizler Cinsiyet:Bay Ejderha Gizlifeetslaveistanbul kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
footworship
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 24 Haz, 2008 17:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

harikasınız gene tuğçe hanım siz bu elemde bir numarasanız başka söze gerek yok:)

Yay Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıfootworship kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNMICQ
cagri
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 25 Haz, 2008 00:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Efendim her zaman ki gibi gene harikasınız, hayranlığımı kelimelerle ifade edemiyorum. Size ve feetman e teşekkürlerimi iletiyorum çok güzel bir paylaşım.

Başak Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıcagri kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderICQ
agro
Usta Yazar
Usta Yazar

france.gif
MesajTarih: Cmt 28 Haz, 2008 08:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

her zmanki gibi mukemmelsiniz

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıagro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
agkaraboga
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 29 Haz, 2008 01:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İlkönce olağan üstü ki yazcak,duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum,zaten bu konuda yetersizim,sizi ayaklarınızın görüntüsü olduğu zaman iyice zorlanıyorum,çok teşekkür ederim,seansta yaşanaqnları bizimle paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsek azdır.
Hep beklediğim bir andı,Sizin ayaklarınıza ancak bu kadar(ekrandan) yakın olabiliyoruz,giydiğiniz topuklu parmak arası terliğe bayılıyorum,sizin bakımlı müthiş güzellikteki ayaklaınızla olağanüstü bir görüntü veriyor.
Bazen düşünüyorum bu zevk için acıya katlanılmazmı,değmezmi,ama hep çekiniyorum,yazmaya.Sizin köşenizden resimlerle,ve cliplerle idare edeceğiz ve buda bizim için büyük bir armağandır,şunu hiçbir zaman unutmayacığımki;yaşananlar,Siz ve köleniz arasında,istesiniz bunları hiç yayılamazdınız,ama çok sağolunki burda paylaşıyorsunuz,bizim de ancak yapabildiğimiz kuru bir teşekkür etmek.

Koç Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıagkaraboga kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 29 Haz, 2008 02:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çektiğiniz hangi klip kötü ki Tuğçe Hanım? Ben de kliplerinizde oynamak istiyorum ama bilmem o fırsatı verir misiniz bana?

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 29 Haz, 2008 13:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bazen kuru bir tşk,bin tşk bedel oluyor.
Yorumlarınız; iyi yada kötü yapılmaya çalışılana,emeğe verdiğiniz değerle her zaman okumaktan hoşlandığım yorumlardan olmuştur.
Tşk ederim..
Bir kaç kare fotoğrafla aynı sonuca,yada yakın bir sonuca ulaşmak mümkünken bu kadar emek ve uğraş neden..

Clip ve resimlerim beni tanıyanlardan çok tanımıyan,aynı zevki paylaşıp çeşitli nedenlerden dolayı tanıma fırsatı bulamayan reale dönemeyen,dönenlerin de çoğunluğunu zamansızlık problemi yüzünden kabul edmediğim insanlaradır.

Onlarla bu şekilde görsel olarak duygulara dayalı paylaşım yapmak,duygularını kendi insanının video ve resimleriyle yaşatmak,hissettirebilmek benim için ayrı bir zevk ve neden olmuştur.

Elimden geldiğince de sizlerle paylaşmaya devam edicem

Sağlıcakla...

agkaraboga demiş ki:
İlkönce olağan üstü ki yazcak,duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum,zaten bu konuda yetersizim,sizi ayaklarınızın görüntüsü olduğu zaman iyice zorlanıyorum,çok teşekkür ederim,seansta yaşanaqnları bizimle paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsek azdır.
Hep beklediğim bir andı,Sizin ayaklarınıza ancak bu kadar(ekrandan) yakın olabiliyoruz,giydiğiniz topuklu parmak arası terliğe bayılıyorum,sizin bakımlı müthiş güzellikteki ayaklaınızla olağanüstü bir görüntü veriyor.
Bazen düşünüyorum bu zevk için acıya katlanılmazmı,değmezmi,ama hep çekiniyorum,yazmaya.Sizin köşenizden resimlerle,ve cliplerle idare edeceğiz ve buda bizim için büyük bir armağandır,şunu hiçbir zaman unutmayacığımki;yaşananlar,Siz ve köleniz arasında,istesiniz bunları hiç yayılamazdınız,ama çok sağolunki burda paylaşıyorsunuz,bizim de ancak yapabildiğimiz kuru bir teşekkür etmek.

En son MistressTugce tarafından Pts 04 Ağu, 2008 21:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan ÇevrimdışıMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 29 Haz, 2008 13:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tşk ederim Bomonti..

25 Yş altı köle kullanmamak kuralım olduğu için teklifini üzülerek reddetmek zorundayım Sad Artık yş 25 den sonra kısmet...

Sevgi ve sağlıcakla...

Bomonti demiş ki:
Çektiğiniz hangi klip kötü ki Tuğçe Hanım? Ben de kliplerinizde oynamak istiyorum ama bilmem o fırsatı verir misiniz bana?

doors
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Pzr 29 Haz, 2008 13:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ilk mesajım sizden geldi, tşkler

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıdoors kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 29 Haz, 2008 13:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eskiden 18 yaşı beklerdim deli gibi.. Şimdi de 25 yaşı bekliycem.. Napalım.. Kısmetsizim Crying or Very sad

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
prokennesos
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 30 Haz, 2008 00:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sizin çalışmalarınızı merakla ile bekliyoruz...
saygılar

Kova Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıprokennesos kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Hardball0
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 11 Tem, 2008 08:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çok muhteşem süper ötesi size yakışanda bu zaten

İkizler Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıHardball0 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
izmirli köle
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Tem, 2008 14:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

merhaba tuğçe hanım. bize sunduklarınız o kadar muhteşem şeylerki... iyiki varsınız. fakaaaaat, bir ara muhteşem crush klipleriniz vardı. hayranlıkla izliyordum. keşke yine biraz crush klibi yükleseniz forma. zaten size olan hayranlığımı sonsuz kat arttırırsınız. Smile) tekrar herşey için teşekkürler...

Yengeç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıizmirli köle kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |