| Yazar |
Mesaj |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
| eren_the feet maniac demiş ki: | tuğçe hanım.bu klip beni bitirdi diyebilirim rahatlıkla.
çoook teşekkür ederim hem de çook. sevgiler |
Bitmek için henüz erken...
tşk....
Sevgili orki çok tşk ederim.
Bu arada size vermiş olduğum sözü unutmuş değilim.
Bu konuyla ilgili olarak iletişime geçebilirsiniz.
Sevgiler.
|
|
|
|
|
|
 |
        |
 |
orki
Super Moderator

|
|
| bizler size teşekkür ederiz ki özel seansınızda yaşadığınız bu güzel görüntüleri bizlerden eksik etmediğiniz için...
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
feetslaveistanbul

Fetişist

|
|
| Tuğçe hanım muhteşemsiniz!harikasınız!kelimeler kifayetsiz kalır efendim....soluksuz izledim klibinizi.one muhteşem ezme..o ne muhteşem ayaklar....o güzel ayaklarınızın altında olmak için neler yapmazdım..teşekkür ederim.bizleri bu güzelliklerden mahrum etmediğiniz için...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
footworship
Fetişist

|
|
| harikasınız gene tuğçe hanım siz bu elemde bir numarasanız başka söze gerek yok:)
|
|
|
|
|
|
 |
         |
 |
cagri
Tecrübeli

|
|
| Efendim her zaman ki gibi gene harikasınız, hayranlığımı kelimelerle ifade edemiyorum. Size ve feetman e teşekkürlerimi iletiyorum çok güzel bir paylaşım.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
agro
Usta Yazar

|
|
| her zmanki gibi mukemmelsiniz
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
agkaraboga
Fetiş&BdSm Usta

|
|
İlkönce olağan üstü ki yazcak,duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum,zaten bu konuda yetersizim,sizi ayaklarınızın görüntüsü olduğu zaman iyice zorlanıyorum,çok teşekkür ederim,seansta yaşanaqnları bizimle paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsek azdır.
Hep beklediğim bir andı,Sizin ayaklarınıza ancak bu kadar(ekrandan) yakın olabiliyoruz,giydiğiniz topuklu parmak arası terliğe bayılıyorum,sizin bakımlı müthiş güzellikteki ayaklaınızla olağanüstü bir görüntü veriyor.
Bazen düşünüyorum bu zevk için acıya katlanılmazmı,değmezmi,ama hep çekiniyorum,yazmaya.Sizin köşenizden resimlerle,ve cliplerle idare edeceğiz ve buda bizim için büyük bir armağandır,şunu hiçbir zaman unutmayacığımki;yaşananlar,Siz ve köleniz arasında,istesiniz bunları hiç yayılamazdınız,ama çok sağolunki burda paylaşıyorsunuz,bizim de ancak yapabildiğimiz kuru bir teşekkür etmek.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
| Çektiğiniz hangi klip kötü ki Tuğçe Hanım? Ben de kliplerinizde oynamak istiyorum ama bilmem o fırsatı verir misiniz bana?
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
Bazen kuru bir tşk,bin tşk bedel oluyor.
Yorumlarınız; iyi yada kötü yapılmaya çalışılana,emeğe verdiğiniz değerle her zaman okumaktan hoşlandığım yorumlardan olmuştur.
Tşk ederim..
Bir kaç kare fotoğrafla aynı sonuca,yada yakın bir sonuca ulaşmak mümkünken bu kadar emek ve uğraş neden..
Clip ve resimlerim beni tanıyanlardan çok tanımıyan,aynı zevki paylaşıp çeşitli nedenlerden dolayı tanıma fırsatı bulamayan reale dönemeyen,dönenlerin de çoğunluğunu zamansızlık problemi yüzünden kabul edmediğim insanlaradır.
Onlarla bu şekilde görsel olarak duygulara dayalı paylaşım yapmak,duygularını kendi insanının video ve resimleriyle yaşatmak,hissettirebilmek benim için ayrı bir zevk ve neden olmuştur.
Elimden geldiğince de sizlerle paylaşmaya devam edicem
Sağlıcakla...
| agkaraboga demiş ki: | İlkönce olağan üstü ki yazcak,duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum,zaten bu konuda yetersizim,sizi ayaklarınızın görüntüsü olduğu zaman iyice zorlanıyorum,çok teşekkür ederim,seansta yaşanaqnları bizimle paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsek azdır.
Hep beklediğim bir andı,Sizin ayaklarınıza ancak bu kadar(ekrandan) yakın olabiliyoruz,giydiğiniz topuklu parmak arası terliğe bayılıyorum,sizin bakımlı müthiş güzellikteki ayaklaınızla olağanüstü bir görüntü veriyor.
Bazen düşünüyorum bu zevk için acıya katlanılmazmı,değmezmi,ama hep çekiniyorum,yazmaya.Sizin köşenizden resimlerle,ve cliplerle idare edeceğiz ve buda bizim için büyük bir armağandır,şunu hiçbir zaman unutmayacığımki;yaşananlar,Siz ve köleniz arasında,istesiniz bunları hiç yayılamazdınız,ama çok sağolunki burda paylaşıyorsunuz,bizim de ancak yapabildiğimiz kuru bir teşekkür etmek. |
|
|
|
|
En son MistressTugce tarafından Pts 04 Ağu, 2008 21:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
|
|
 |
        |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
Tşk ederim Bomonti..
25 Yş altı köle kullanmamak kuralım olduğu için teklifini üzülerek reddetmek zorundayım Artık yş 25 den sonra kısmet...
Sevgi ve sağlıcakla...
| Bomonti demiş ki: | | Çektiğiniz hangi klip kötü ki Tuğçe Hanım? Ben de kliplerinizde oynamak istiyorum ama bilmem o fırsatı verir misiniz bana? |
|
|
|
|
|
|
 |
        |
 |
doors
Acemi

|
|
| ilk mesajım sizden geldi, tşkler
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
Eskiden 18 yaşı beklerdim deli gibi.. Şimdi de 25 yaşı bekliycem.. Napalım.. Kısmetsizim
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
prokennesos
Acemi

|
|
sizin çalışmalarınızı merakla ile bekliyoruz...
saygılar
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Hardball0
Tecrübeli

|
|
| çok muhteşem süper ötesi size yakışanda bu zaten
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
izmirli köle
Fetişist

|
|
merhaba tuğçe hanım. bize sunduklarınız o kadar muhteşem şeylerki... iyiki varsınız. fakaaaaat, bir ara muhteşem crush klipleriniz vardı. hayranlıkla izliyordum. keşke yine biraz crush klibi yükleseniz forma. zaten size olan hayranlığımı sonsuz kat arttırırsınız. ) tekrar herşey için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
|
|