| Yazar |
Mesaj |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| Arkadaslar milli takımımız bu gece mukemmel ve cok onemlı bı galıbıyet alarak isviçreyi semih ve ardanın gollerıyle 2-1 yendi...milli takımıza euro 2008 yolunda ve pazar gunu oynayacagımız çek cumhurıyetı macında basarılar dılıyorum...Ayrıca mıllı takımla ılgılı yorumlarımızı burda paylasalım derım...
|
|
|
|
 |
    |
 |
SPECTRUM
Site Admin

|
|
| son anda gelen gol daha bir güzel oldu
|
|
|
|
_________________ Ayaklar odalarda bir çift yavru güvercin
tutup avuca almak, okşayıp öpmek için...
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| aslında kadroda yapılan hatalar farkedılıpde ıkıncı yarıda yapılan degısıklıkler bızı ıpten kurtardı...bugun bır kez daha gordukkı turkıye tek forvetle top oynayamıyor..semıhle oyun hareketlendı ve galıbıyetı kurtardık...
|
|
|
|
 |
    |
 |
eren_the feet maniac
Fetişist

|
|
| kurtulmak lazım fatih terim'den.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
orki
Super Moderator

|
|
| gruptan çıksak bile malesef benim hiçbir ümidim yok....eren_the feet maniac'a kesinlikle katılıyorum bu arada...
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| gruptan cıkalımda gerısı bos.yeterkı gruptan cıkalım...yalnız sadece fatih terıme yuklenmemek lazım su an cok sıkıntılı bı kadro var onunda etkısı var tabıı..
|
|
|
|
 |
    |
 |
orki
Super Moderator

|
|
| yok yok benim terim için düşüncem kadro yapısı olsun yada ilk maç olsun eleştirim değil...artık türkiye olarak hoca bulamadıkmı terim'e sarılmak devri kapansın....kim nederse desin genel olarak terim eski terim değil...miyadını doldurdu artık bence.geçenlerde sabah'da bir köşe yazarı yazmış futbol bilimi öyle bir ilerliyorki terim artık ayak uyduramıyor...yürü koçum,haydi aslanlar deyip gazlamakla eskiden oluyordu ama artık bu işler böyle gitmiyor.
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
| Umarım ki Türkiye çıkar ama hep sonunda karamsarlık oluyor tarih boyunca.. Tekrar umarım ki sonuç kupa olur..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Fatih Terimle biraz zor görünüyor başarı ama bizi mahçupta edebilir Terim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| orki demiş ki: | | yok yok benim terim için düşüncem kadro yapısı olsun yada ilk maç olsun eleştirim değil...artık türkiye olarak hoca bulamadıkmı terim'e sarılmak devri kapansın....kim nederse desin genel olarak terim eski terim değil...miyadını doldurdu artık bence.geçenlerde sabah'da bir köşe yazarı yazmış futbol bilimi öyle bir ilerliyorki terim artık ayak uyduramıyor...yürü koçum,haydi aslanlar deyip gazlamakla eskiden oluyordu ama artık bu işler böyle gitmiyor. | aslında yenı yenı hocalarda cıkmaya basladı al ıste sıvasspor teknık direktörü bülent besıktas teknık dırektoru ertugrul saglam gıbı..ayrıca ertugrul dunyanın sayılı teknık adamları arasına gırdı..yenı beyınler cıkmaya basladı...ama bu ıslerde tecrube ısı.ornek olarak scolari, adamın yıllardır calıstırdıgı takımlar ve basarıları ortada..yıne ısvıcre teknık dırektoru kendısı yıllardır ısvıcre mıllı takımının basında taaki umıt mıllı futbol takımından...bızım turkıye ıstıkrar konusunda nedense hep gerı sıralarda..fatıh terım hatalar yapmıs olabılır gerek olusturmus oldugu toplu kadroda gerek saha ıcıne yansıttıgı kadroda..her teknık adamın bellı bır dudus devresı olabılır ama ben duzlecegıne emınım ki yaptığı işler ortada. Bence bır besıktaslı olarak karıyerının zırvesınde olan fatıh terımı yerden yere vurmak yerıne tecrubelerınden yararlanalım..o gıderse takımın basına yabancı bır teknık adam gelse bu takımın duzelecegıne emın olabılıyormusunuz hayır. yerlıler desen hazır degıl...bence mıllı takımın basına yurt dıs tecrubesı gormus ayrıca ıtalya gıbı bır lıgde tecrube yasamıs bı teknık adam zor gelır..o yuzden ıstıkrar dıyelım fatih terımle devam dıyelım basarı gelecektır...
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
yauv kariyer iyi guzel de imparatorda,zaman zaman artislik yapip cuvallamalara da alisigiz da.....ama bu sefer ilk mac bu mac....kadro secimi,teknik taktik.....yauv bu kadar olmaz be kardesim......
arda konusuna girmiycem bile.....kadroya kisisel sebeplerden aldigi veya lamadigi oyunculara da girmycem......yani bulara girmemek mumkun degil de cok konusuldu ve tartisilacak bi tarafi bile yok bence artik.....
simdi ersunu niye yerden yere vurdular...hakani almadi...sistem dedi yerden oyun dedi....sonra yan top oynadi falan filan......e sen naaptin fatih hoca....gerci seni de yerden yere vurdular o ayri.....ama ben eminim ki hatalar zinciri ust uste gelmese bu kadar ustuen gelemezlerdi...e nede olsa imparator.......
teknik yonden felaket.....simdi tuncayi koymussun sol kanada,tamam mantik guzel ronaldo yu savunmada yardim etsin....yani arda ole yardim edemez geri gelip filan...ok...ama burda iki olay var.......birincisi e ronaldo saga gecti sonra bi daha sola gelmedi.....serbest oyadi......tuncay sicti batirdi top ayaginda durmadi ama sen unuttun onu.........ikncisi ki daha sonra gelen bi aciklama var o daha vahim.....sen tabiki ronaldoya onlem alican almiyani dover de bu kadar savunma mantigiyla oynayip rakibi yuceltmenin ne anlami var......
bizim rakibimiz portekiz diil......bole bi demec var mi.....felsefe o bu yerle bir fatih hoca da......ne demek ki bu......bunun ustune savunulucak hicbir yonu yok zaten terimin........kim senin rakibin isvicre mi.....e sende hic bi halt diilsin o zaman.......bu mudur turk milli takiminin vizyonu........
yani dedigim gibi hatalar onlar bunlar.....tamam inanilmaz hatalar ama.....cok daha vahim olay budur.......ve fatih terime hic yakismamistir......ben sevmem zaten kendisini iki kere iki dort.....sevmem derken tanirim dolayli yoldan.....karakter olarak ozel haytta iidiraslinda......ama tavrini tutumunu sevmem futbol camiasindaki......ama saygi duyarim......fakat bitmis fatih hoca.......ne dediginin naaptigin farkinda diil bence.........
felaket bide savunmamiz var.....bence bu turnuvanin en kotusu......sansin yanimizda olmasi topun sevmesi lazim yoksa cok zor........su takimin da olmazsa olmaz tek adami var o da arda turan..........koyarsin yanina da bi 10 kisi koyar oynarsin............
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| tabı yazdıklarına katıldıgımda var katılmadıklarımda..bakalım zaman ne gosterecek zaten su an yoldayız bakalım ne olacak..ama fatih terım bu yazılanları sadece senın yazdıkların ıcın soylemıyorum ama hakkında bırcok olumsuz elestırı yapan spor yazarlarını ısın mudavımlerını dev macların sonunda yere baktırmıs bı sahsıyet..ne dıyelım ınsallah bundan sonrada boyle olur...
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
yuruyun arslanlarım yuruyun sereflı yoldaslarım zaman durma zamanı degıl..kım tutar senı..sen ınandın bızler ınandık 70 mılyon ınandı..elestırılere kulak tıkadın.....euro 2008 den dendı turnuva dendı favorıler dendı sen hepsıne gereklı dersı verdın.tum dunyaya futbol dersı verdın..bundan sonrasının onemı yok...sımdı gerısını hırvatlar dusunsun...a mıllı futbol takımımıza ceyrek fınalde basarılar....
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| vallahi cok duygulandik sevindik...ses mes kalmadi....cok da iyi geldi.....tabiki bunun bir amasi var....de iste simdi sirasi diil.....sunu solemeden gecemicem bu galibiyette buyuk rol oynayan bi unsur fatih hocanin inadindan donup hamiti orta sahaya almasidir....sonunda bu cok da zor olmayan hamleyi yaptigi icin tesekkur ederiz.....nihatin da bu ayak duzgunlugunun dewamini dileriz......ardaya zaten diyecek cok bisey yok......bu savunmayla zor fakat top boyle severse neden olmasin........kazanan haklidir tabiki.....klasik........
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
hayyam
Usta Yazar

|
|
| sabahlar olmasın diyelim yoff
|
|