Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
ayakkoklar18
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Per 12 Haz, 2008 02:13  Mesaj konusu:  Sizde de doğuştan mı geliyor? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaşlar ben kendimi bildim bileli ayaklara ilgiliyim yani 4-5 yaşlarımı hatırlıyorum karşı komşunun kızının ayaklarının hayallerini kurduğumu artık siz düşünün Mr. Green benim merak ettiğim hepimizde de doğuştan mı geliyor yada doğduktan sonra bebeklikdeki dış etkenler mi? Ve de hanımlar onlarda da bu doğuştan mı oluyor acaba yani ne bileyim ben ayaklara ilgiliydim zamanla bu köleliğe doğru gitti ki zamanla derken 7 yaşındayken artık bayan ayaklarına köle olunacağını onlara tapılması gerektiğini kavramıştım Very Happy

Yay Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıayakkoklar18 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 12 Haz, 2008 02:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mechul...damarlarımızda akan kanda vardı herhalde...

Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...

UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
atagun
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Per 12 Haz, 2008 20:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sanırım bu konuda bende şüpheliyim kendimi bildim bileli oldu ve bu çocukluk dönemimde de vardı ve hep bir ilgi vardı. doğuştan bilgimi ??? :d

Akrep Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıatagun kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

uk.gif
MesajTarih: Per 12 Haz, 2008 21:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Erken çocukluk dönemlerimde komşu ablaların ayaklarına ilgi duymamla başladı. Yani ben kendimi bildim bileli ayak fetişistiyim. Erkek çocuk sahibi olursam oğlumunda ayak fetişisti olmasını çok isterim. Ayak fetişisti olmayan erkekler bence çok şanssız, muhteşem güzelliklerden, bizim için ekmek, su kadar doğal olan ama onların asla tadamayacakları nice cinsel coşkulardan ve hazlardan yoksun kalıyorlar. Yavrusunun geleceğini düşünen her baba gibi bende bir baba adayı olarak yavrumun bu zevklerden yoksun kalmasını arzu etmem tabiiki. Mr. Green

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 12 Haz, 2008 23:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu psikoloji ve psikiyatrideki psikanalizm muhabbetine göre hep çocukluk olayları..Bence biraz biolojik biraz psikolojik birazda sosyolojik yani derim ki insan bipsikososyal bir varlıktır...

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

uk.gif
MesajTarih: Per 12 Haz, 2008 23:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

DerVulkan demiş ki:
Bu psikoloji ve psikiyatrideki psikanalizm muhabbetine göre hep çocukluk olayları..Bence biraz biolojik biraz psikolojik birazda sosyolojik yani derim ki insan bipsikososyal bir varlıktır...

Katılıyorum.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 13 Haz, 2008 10:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

daha once cok kez tartisilan bi konu....tibbi bi aciklamasi olmadikca da tartislir heralde.....ben ilkokul 3 teyken bu olayin fantezilerini kurmaya baslamistim....giant fantezileri kurardim....ayakkabinin icine konulan kucuk adamlar filan....zaten o yuzden bugun giant olaylari hic ilgimi cekmez.....gerceklik payi olamdigindan cocukca gelir.......kendimi bildigim donemde tetikleyici bi olay hatirlamadigim dan heralde dogustan diycem....pek mantikli gelmiyor ama baska aciklamasi yok.....bebeklik zamanlari tetikleyici bi olay olmadiysa.......e dogustansa genlerle alakaliysa baskalarinda da var o zaman ailede.....ki buda tartisildi daha once......bole uzayip gidiyo ama.....

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
grange
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cum 13 Haz, 2008 17:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bence kisiye gore degisir.

Bazilarinin genlerinde,bazilarinin ise cocukluguyla alakali olabilir.

Genlerde olup cocuklukta yasanan seylerde tetikliyor olabilir.

Terazi Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıgrange kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
canadianfb
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Cum 13 Haz, 2008 18:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben ilkokul 1 deyken anneme onun bi arkadaşının ne kadar güzel ayakları olduğunu söylediğimi hatırlıyorum bu da benim hatırladığım en erken fetişzm belirtim.ondan öncesinde ilgi duyup duymadığımı hiç hatırlayamıyorum..ama büyük ihtimalle genetik bişi çnkü ben babamı ve dayımı da çok kez kadınların ayaklarına deli gibi bakarken gördüğümü biliyorum..yanii sonuç olarak bence doğuştan gelen bişi.insan ayaktan etkilenmeyecek bi insansa küçükken istedği kadar kızların ,kadınların ayakları arasında büyüsün fetişist olmaz

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıcanadianfb kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

uk.gif
MesajTarih: Cum 13 Haz, 2008 19:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

canadianfb demiş ki:
ben ilkokul 1 deyken anneme onun bi arkadaşının ne kadar güzel ayakları olduğunu söylediğimi hatırlıyorum bu da benim hatırladığım en erken fetişzm belirtim.ondan öncesinde ilgi duyup duymadığımı hiç hatırlayamıyorum..ama büyük ihtimalle genetik bişi çnkü ben babamı ve dayımı da çok kez kadınların ayaklarına deli gibi bakarken gördüğümü biliyorum..yanii sonuç olarak bence doğuştan gelen bişi.insan ayaktan etkilenmeyecek bi insansa küçükken istedği kadar kızların ,kadınların ayakları arasında büyüsün fetişist olmaz

İnşallah genetiktirde oğluma ve torunlarımada geçer. Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Evet Fenerbahçeli renkdaşım sana katılıyorum insanın içinde yoksa dünyanın en güzel ayaklı kadınlarını görerek büyüsede ayak fetişisti olmaz.

canadianfb
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Pzr 15 Haz, 2008 03:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

zaten insanın içinde yoksa yanında dünyanın en güzel ayaklı kadını bile dursa onun ayaklarının güzelliğinin,seksiliğinin farkına varamaz çnkü fetişist olmayacak biri için ayakların vücuttaki başka herhangi bir uzuvdan farkı yok..

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıcanadianfb kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 16 Haz, 2008 09:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bi ornek veriyim ben ilkokuldayken filan kadin erkegi yener endeksli fanteziler kurardim.....sonra da ayaklarini opturur filan......cok iri bi cocuktum bole guclu kuvvetli....heralde ondan yada cocukluktan ne biliyim bu fantezilerin basrolune kendimi hic koymazdim...utanirdim....yakistiramazdim hani........bu olay iyice delikanlilik caglarina gecis olan hazirlik orta 1 e kadar dewam etti......sonra orta 1 de cinsel kimligi tam kavrayinca........basrollerde yerimi aldim..........

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Çiğne beni
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 17 Haz, 2008 02:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benimde doğuştan geliyor 7 yaşındayken bi akrabaya yatıya gitmiştik gece uyurlarken bi kızın ayaklarının koklamıştım hiç unutmam krem kokuyordu ,3.sınıfa giderken de mahallede bi çadır kurmuştuk sibel diye bir kıza karnıma çıkartmıştım o günden sonra 56 değişik kişiye kendimi çiğnettim.

Aslan  At ÇevrimdışıÇiğne beni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
abcde5
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Sal 17 Haz, 2008 02:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence doğuştan geliyor .kendimizde o ışığı gördüğümüz zaman: yani ilgimizin keşfettiğimiz zaman yeni başlamışız gibi geliyor aşk gibi bişi olduğunu sanmıyorum:D

Oğlak Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıabcde5 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
gizzz
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 17 Haz, 2008 14:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İlkokul 3-4 ben 8-9 yaşındayım aklımda olan tek şey sınıfımızdaki en çalışkan kızların ayaklarına dokunmak direkt sapık muhabbeti yaeni...

Boğa Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıgizzz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |