Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
real_man
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Çar 18 Haz, 2008 02:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benim de kesinlikle doğustan beri fetişist olduğumu düşünüyorum.. Çünkü kendimi hatırlayabildiğim en küçük yaşlar olan 3-4 yaşlarında bile baktığım gazetelerde veya o zamanlar tv izlerken tek tük rastgelen bazı sahnelerde eğer bir kadın bi adamın üzerine çıkmışsa,oturmuşsa bu durumda içim bi hoş oluyodu.cinsellikten hiç birşey anlamadığım o yaşlar da bu sahneleri ve resimleri görmek için canatıyodum ama o yaşlarda bile canattığımı farkettirmemek için uğraşıyordum. hatta şunu söyleyebilirm benim fetişlikte hoşlantım sırasıyla facesitting,trample,ayak öpüp yalamak diye gider. 4 yaşındayken aklımda kalan sahnelerin başında bi kadının adamın suratını ezmesiydi.o an hissettiklerimi hala hatırlarım ama normal filmlerden hiçbirisi aklımda diildir.Ayrıca bazı psikolog ve psikiyatrların "doğuştan itibaren değil de çocukluk zamanında yaşadığı olayların bilinçaltında şekillenmesiyle ortaya çıkar." demelerine de katılmıyorum.Bu olay eğer bi olay la ortaya çıkmış olsa herhalde 3 yaşı öncesinde birisi kafama üzerine çıksa şu anda yaşıyo olmazdım..

Oğlak  Köpek Gizlireal_man kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
fetisistköle
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pts 07 Tem, 2008 00:16  Mesaj konusu:  Bence doğuştan Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

En erken hatırladığım 3-4 yaşlarında ayaklara ilgi duyduğum idi, ilk okula başladığımda 1.sınıfta kızların beyaz dantel soket çoraplarını ve düz siyah rugan okul ayakkabılarını eve döndüğümde kendi kendime hayalederdim

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıfetisistköle kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 07 Tem, 2008 01:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla bende küçük yaşlarda Giantess fantazi ile ilgili hayaller kurardım. Sanki iyi bir kız arkadaşımın yanında küçülüp evcil hayvanı olmuşum, onun ayakkabısında, çorabında yaşamaya başlamışım, hep böyle hayaller kurardım...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
cnr91
Usta Yazar
Usta Yazar

tunisia.gif
MesajTarih: Pts 07 Tem, 2008 12:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben de 5 -6 yaşımdan beri bu durumdayım

Kova  At Çevrimdışıcnr91 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
orhan
Fetişist
Fetişist

jamaica.gif
MesajTarih: Pts 07 Tem, 2008 21:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kucukken annemin bir arkadasi vardi kardesim kucuktu bayagi bebek denilebilir bende ilkokul 1 -2 falan yerde oyun oynardim annem iceride is yapardi bu teyze kardesime yemek yedirirdi ben yerde bagdas kurmus otururken ayagini kucagima koyardim ayagiyle durter gel hadi yemek ye sende derdi uzunca surerdi cok etkilenirdim ama anlamazdim...soora anladim ne oldugunu Very Happy

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıorhan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dean
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 21 Tem, 2008 00:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Doğuştan beri 6-7 yaşımı hatırlıom ewe geln hatunların ayakalrına bakınca içim tarif edilemez bi hisle doluodu..Şimdi daha iyi annıorum...

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıdean kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Andreas89
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Per 24 Tem, 2008 14:20  Mesaj konusu:  Re: Sizde de doğuştan mı geliyor? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Aynen bende öyleyim.6-7 yaşındayken bizim yan binada Gül diye bir orta yaşlı hanım vardı.Onun ayaklarının altına girebilmek için can atardım tabii utanıyordum da.Bu özellik kesinlikle yaradılıştan.Ama çok memnunum.Allah'a şükürler olsun bizlere farklı bir özellik vermiş...

Balık Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıAndreas89 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
uyuyanayaklar
Tecrübeli
Tecrübeli

russia.gif
MesajTarih: Per 24 Tem, 2008 23:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bende hep annemden babamdan dınledığım hıkayelerı bılıyorum. ben daha bı bebekken anne baba calıştıgı için eve 18-20 yaşlarında bi hatun gelir bana bakarmış bende küçük olduğum için hatun beni ayaklarında sallarmıış. babam her akşam karşılaştığı pozisyon şu olurmuş hatun benı sallarken uyuyakalıyor bense ayaklarının dibinde debeleniyorum, buyuk ihtimal karnım acıkıyor ve karşıma ilk çıkan parmakları emiyorum, hatunda zevkle uyuyor. daha sonraları bazı geceler annemle uyurken, sabah annem uyandığında beni hep ayak ucunda onu öperken bulurmus bu daha sonraları teyzemle dıvanda başlı ayaklı yatmalara ve sonrasına kadar devam ettı bencede doğuştan ama ateşlıyen bi olay mutlaka vardır.

Balık  Horoz Çevrimdışıuyuyanayaklar kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Tem, 2008 20:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Babacım hatırlayabildiğim en küçük yaşlarımdan beri hep bir anım var... 3-4 yaşlarında bakıcı falan gelirdi bazen onların ayaklarıyla falan oynardım yani bişiler yapardım kendi çapımda o yüzden doğuştan... hatta bana kalsa genlerden...

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
endyfox
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 02 Ağu, 2008 09:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence genetik çünki babam da ayak fetişi Very Happy

Yengeç Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıendyfox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
wolffeet1
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 02 Ağu, 2008 20:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben de ilk hatırladığım kadın ayaklarına ilgi duyduğumdur. Sanırım bu doğuştan gelen bir duygu, sonradan kazanılan bir şey değil.

Aslan Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıwolffeet1 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 02 Ağu, 2008 22:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

benim de çocuktan geliyor,hatta küçükken kuzenimle kralcılık adında saçma bi youn oynardık ben onun hep kölesi olurdum,,,tabi çocukluklta kalan tatlı hatıralar bunlar,ama kesinlikle doğuştan bencede,sonuçta kimse durduk yere fetişist olamaz yani isteyince...

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıxxxx0081 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
paspas87
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 03 Ağu, 2008 00:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

endyfox demiş ki:
bence genetik çünki babam da ayak fetişi Very Happy

Nerden biliosun abi,babanla muhabbeti gecti mi yoksa Very Happy

Terazi Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıpaspas87 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |