Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 08 Haz, 2008 16:29  Mesaj konusu:  megaupload için yardım Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar daha önce megaupload için bir başlık açılmış fakat benim sorunum daha farklı...ben megaupload giriyorum ve şifreyide giriyorum.fakat daha sonra saniyelerin inmesi gereken sayfada free kısmında 'Javascript/ActiveScripting required.. ' yazıyor...acaba bu sorunu nasıl halledebiliriz.

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıxxxx0081 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 16:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar bilmiyorum topici yanlış yeremi açtım,öyle bi sorun varsa mod arkadaşlar lütfen düzeltsin,bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıxxxx0081 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mustafa37
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cmt 21 Haz, 2008 08:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

evet arkadaşlar aynı sorun bendede var java programı yükledim düzelmedi ne yapmalıyım lütfen yardım edin

İkizler  Ejderha Çevrimdışımustafa37 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DayakDelisi
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pts 23 Haz, 2008 14:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cevaplanmadığına göre kimse bilmiyor herhalde.

Aslan Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimiçiDayakDelisi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |