Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
superstars
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Çar 07 May, 2008 00:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

resimden anlaşıldığı kadarıyla sadece ayaklarınız değil yüzünüz de çok hoş daha önce yüzünüzü görmemiştim.Böyle hoş bir bayanın ayakları altında sivri topuklu ayakkabılarla da ezdirmek bence hoş olurdu resimleriniz için sonsuz teşekkürler.

Aslan  Bufalo Gizlisuperstars kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Çiğne beni
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 08 May, 2008 00:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Mekan güzel köle takım elbiseli ayaklarda zaten mükemmel daha ne diyebilirimki tuğçe hanım, ama birtek eksik olan bu fotoğrafların klibi eğer varsa onuda camiaya hediye etmenizi bekliyorum teşekkürler.

Aslan  At ÇevrimdışıÇiğne beni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

uk.gif
MesajTarih: Per 08 May, 2008 21:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ayaklarınıza sağlık Tuğçe Hanım.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
crush_ant07
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 29 Tem, 2008 12:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

herkes tuğçeye tşk etmiş ama çekimlerde bende vardım arkadaşlar.

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıcrush_ant07 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Sal 29 Tem, 2008 15:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tugce hanım mekan kölenizin giysisi özellikle fotograf çekimleri güzel olmuş... teşekkürler...

Can YüceL

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Sal 29 Tem, 2008 15:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

crush_ant07 demiş ki:

crush sanada çok teşekkürler....Giysin yakışıklılıgınla tavrınla çok şıklaştırmışsın kareleri.....

Can YüceL

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 30 Tem, 2008 04:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yorumunuz için tşk ederim Ruj hanım.

ruj_ruj demiş ki:
Tugce hanım mekan kölenizin giysisi özellikle fotograf çekimleri güzel olmuş... teşekkürler...

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 30 Tem, 2008 20:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben yeni gördüm tuğçe hanım emeği geçen herkese teşekkürler...mükemmel türk kareleri..

Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...

UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
paspas87
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Per 31 Tem, 2008 00:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

keske videosuda olsaydı o zaman daha harika olurdu:)

Terazi Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıpaspas87 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
feetman27
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Per 31 Tem, 2008 03:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

paspas yakında başka videolar olucak.Bekleyin,yakındır görsel şölen:)

Boğa Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıfeetman27 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
crush_ant07
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 31 Tem, 2008 13:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ruj_ruj demiş ki:
crush_ant07 demiş ki:

crush sanada çok teşekkürler....Giysin yakışıklılıgınla tavrınla çok şıklaştırmışsın kareleri.....

çok tşk ederim ruj hanım.güzel sözleriniz için.
şu varki keşke insanlar verilen değere değerle karşılık verseler.ayrıca ben köle felan değilim.ben uç noktalarda bir ayak fetişistiyim.tekrar tşkler saygılar emeği olan herkese.

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıcrush_ant07 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
paspas87
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Per 31 Tem, 2008 15:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

feetman27 demiş ki:
paspas yakında başka videolar olucak.Bekleyin,yakındır görsel şölen:)

Bu iyi haber iste abi Very Happy

Terazi Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıpaspas87 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |