arkadaşlar bugün kü gazetede paris hiltonun ayaklarının 44 numara olduğu yazılı ve güzellik yarışmasında ünlülerle röportaj yapılmış ( yağmur atacan, ece gürsel ve ebru akel) onlarda paris hiltonun ayaklarını beğenmemişler
yanlışınız var arkadaşlar ayak nosu 41...hatta güzellik yarışması için bir tasarımcı 41 numara ayakkabı göndermiş...hatta bunun üzerine bir yazar köşesinde yazmış ayakları kendisi gibi küçük değil diye...
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
Başlık ışığında hareket edip nasıldır şu kızın ayakları diyip geçtim ekranın başına. Gördüm ki gerçekten de hoş ayakları yokmuş. Artık aşırı zayıflıktan deri sadece kemikler arasına gerilmiş incecik bir zar gibi. Evet biliyorum kendi ayaklarım iğrençken başkasına böyle girişmek ne denli doğru bilemiyorum lakin; ben de beğenmedim. Hatta bu fikrimin oluşmasına sebep olan kareleri sizinle paylaşmak istedim. Hanımkızımızdan çok şey bekleyen arkadaşlarım adına üzgünüm. Buraya kadarmış diyicem. Sevgiler...Meps.
mephistophelique demiş ki:
Başlık ışığında hareket edip nasıldır şu kızın ayakları diyip geçtim ekranın başına. Gördüm ki gerçekten de hoş ayakları yokmuş. Artık aşırı zayıflıktan deri sadece kemikler arasına gerilmiş incecik bir zar gibi. Evet biliyorum kendi ayaklarım iğrençken başkasına böyle girişmek ne denli doğru bilemiyorum lakin; ben de beğenmedim. Hatta bu fikrimin oluşmasına sebep olan kareleri sizinle paylaşmak istedim. Hanımkızımızdan çok şey bekleyen arkadaşlarım adına üzgünüm. Buraya kadarmış diyicem. Sevgiler...Meps.
Hahhaaaaaaaaaaaa alemsin valla.........Hele son resim harıka........Kesin dedelerinin dedesi ördekmiş............Ayakkabı olmasaymış perdelerini görecekmışız........
_________________ Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar,
Ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...
Can YüceL
ben beyenirim paris in ayaklarini.....kemik olayi filan tamam da.....buyuk ayak severim.....buyuk taban...genis taban.....ne kadar buykse ilgilenilecek o kadar yer vardir.......buyuk ayak genelde cirkin olarak nitelendirilir......katilmiyorum...estetik olmiyabilir.....kimi zaman.....ama cok basarili buyuk ayaklar gordum........ve konumuz acisindan tekrar soluyorum iidir buyuk ayak........ben severim en azindan.......paris i de severim...........
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz