Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
gurupow
Acemi
Acemi

burkinafaso.gif
MesajTarih: Cmt 23 Şub, 2008 00:34  Mesaj konusu:  bir çok kişi fetişist olduğunu anlamıyor Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaşlarıma bile fetiş sergi yapacağımı duyurduğumda ve pis sapık ibaresi yakıştırması yapıldı, cevabını verdim o başka, düşünün arkadaşlarımın %95'i güzel sanatlar mezunu tipler onlar böyle diyorsa diğerleri ne demez. Okulda en az 5 çıplak modelle 2-3 yıl çalışmış kişiler bu şekilde karşılıyorsa, diğer insanlardaki bilgisizlik normaldir diye düşünüyorum.

Yengeç Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıgurupow kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Cmt 23 Şub, 2008 00:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sizi anlayabiliyorum,malesef ne yazıkki dış ülkelerde barlarda, sokaklarda ve özel hayatlarda yaşanan fetisizme her zaman saygı duyuluyor ve cinsel bir tercih olarak bakılıyor...ama ülkemizde eğitimin önemi bence hiç önemli değil... çünkü insanların okumasından çok kafa yapısını ve bakış açısını değiştirmesi gerekiyor....sizin gibi değerlere bu yakıştırma yapılıyorsa gerçekten çok üzüldüm aynı zamanda çok sinirlendimde...ve bir s.mod olarak forum kurallarını çiğnememek adına daha fazla bişeyler yazmak istemiyorum...siz o kişilere cevap versenizde bu ülkedeki örümcek kafalar ve yargıların sizin cevabınızı daha bi 1500 sene civarı anlayamayacağını düşünüyorum...neyse moralinizi bozmayın faneti olarak arkanızdayız...

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 23 Şub, 2008 02:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

başlıkla konu içeriğini bağdaştıramadım ama her ikisinde de haklısınız... başlık üzerinden yola çıkarsak fetişizmi tanıtamadık... gaylik lezbiyenlik hoş görülmeye başlandı ancak her ikisinden de daha masum olan fetişizm nedense bilinmemekte bile. insanların bilmeden karşı çıkmalarındansa bilip karşı çıkmalarını yeğlerim... çünkü bir şey hakkında bir bilgisi olan birine onu düzelterek anlattığımız zaman, hiç bir bilgisi olmayana anlatmaktan daha kolay bir altyapı ile karşı karşıya kalırız. yani çünkü sen gidip direk ona böle böle dediğinde o an çok garip gelebilir ancak bilir ve zaman içinde yumuşayabilir... Çünkü birşeyi ilk yaşadığınızda yadırgarsınız...

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
korkuyu
Atıldı
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Cmt 23 Şub, 2008 02:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sanırım
"bir çok kişi fetişist olduğumu anlayamıyor" manasında

Kova Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıkorkuyu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Çiğne beni
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 23 Şub, 2008 03:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben 8 yaşımdan bu yana çiğnenmeyi severim bu güne kadarda sayısız kişiye kendimi çiğnetmişimdir masaj ayağına tabiki internet sayesinde yanlız olmadımı anladım o gece aşiyatsu masajı araken trample sitesine denk geldim bunda 3 yıl önceydi arkadaşımın bürosunda sabahlamıştık sonra onunda topuklu ayakkabı fetişi olduğunu o gece öğrendim bi diğer arkadaşta facesitting ci olduğunu söyledi demekki her insanda bi fetiş duygusu var ama önemli olan onu keşfetmek yani kısacası ben o gece trample sitesini bulmasaydım o arkadaşlarda hangi fetişten hoşlanacaklarını bilmeyecek lerdi ben sorunca çiğnenmeyi istermiydin diye biri ben topuklu ile ötekide kadının suratıma oturmasını isterdim dedi.

Aslan  At ÇevrimdışıÇiğne beni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sekerpare
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Cmt 23 Şub, 2008 12:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Fetisizm bence cinselligi daha doyurucu yasayabilmemize yardimci oluyor ve cinsel hayatimiza renk katiyor. Ben bu konularda bilgisi, fantazisi ve ilgisi olmayanlara biraz aciyorum. Bilmiyorlar neler kacirdiklarini... Biz sansli azinliktaniz diye dusunuyorum. Essek gelmis essek gider diye bir laf var ya, iste kimileri oyle yasiyor hayati. Toplum baskisi, fetisistlere sapik damgasi vurmak filan gibi konular daha cok ozgurluklerin tam olmamasindan ve cahillikten kaynaklaniyor diye dusunuyorum. Herkese doyasiya fetisizmler diliyorum:)

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 23 Şub, 2008 14:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Grupow demiş ki:
Alıntı:
Arkadaşlarıma bile fetiş sergi yapacağımı duyurduğumda ve pis sapık ibaresi yakıştırması yapıldı,

Abi, insan görmediği şeylere yok deme eğilimindedir yani rüzgarı görmüyoruz ama sonuçta var.Biz istediğimiz kadar rüzgar yoktur diye yırtalım kendimizi sonuçta rüzgar diye bir olay var.Aynen buna benzer bazı insanlar anlayamadıkları yada algılayamadıkları şeylere pis kötü tüh kaka deme eğilimindedirler. Peki grupow a neden böyle denmiştir, zannediyorum ki bilgisizlik diğer adıyla cehalet.Söyleyenler bence fetişizm in daha tam ne olduğunu bile bilmiyorlardır, ordan burdan iki üç kelime duyarak sapıklık damgasını vuran beyinciklerine sadece gülesim geliyor, iyi ya bende gülüyorum zaten... Grin Grin Grin

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
canadianfb
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Cmt 23 Şub, 2008 18:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tabi ki dostum elalem bayanların sadece kalçasından ,gözünden, göğsünden tahrik olabilirken bizim için tahrik olunabilecek bir uzuv daha var.ayrıca bizim için fanteziler çok daha çeşitli.her ne kadar bunu herkesle paylaşmıyorsam da bundan gurur duyuyorum ve kendimi gerçekten diğer bir çok insandan daha şanslı hissediorm.tabi kız arkadaşım da Very Happy Very Happy

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıcanadianfb kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mervelim
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 23 Şub, 2008 18:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

x göğüsten hoşlanıyosa ben de hem göğüsten hem de ayaktan hoşlanıyorum.İkisi de uzuv değiil mi.Dolayısıyla ondan +1 daha şanslı ve farklıyım.Bu yüzden takmayın kafanıza o x leri..

İkizler Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışımervelim kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 23 Şub, 2008 18:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mervelim demiş ki:
x göğüsten hoşlanıyosa ben de hem göğüsten hem de ayaktan hoşlanıyorum.İkisi de uzuv değiil mi.Dolayısıyla ondan +1 daha şanslı ve farklıyım.Bu yüzden takmayın kafanıza o x leri..

hemde o x varya o x, işte o milletin orasını burasını görcem diye kırk takla atarken biz yazın oturduğumuz bir bankta hiçbir enerji harcamadan bunu gerçekleştirebiliyoruz... Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 25 Şub, 2008 04:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

fetisizim aslinda pek de masum sayilmaz gay lige veyahut lezbiyenlige gore.....cok kapsamli oldugu icin tabiki.....cogu kisi tarafindan hazimsanamiycak cok cesidi oldugu icin.....hele derin degil de sig dusunenler icin yani sadece gorsel olaydan yola cikarak yorumliyanlar icin.....yani....cevremizdeki cogu kisi icin.....

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sagofan
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pts 25 Şub, 2008 23:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bekff demiş ki:
mervelim demiş ki:

hemde o x varya o x, işte o milletin orasını burasını görcem diye kırk takla atarken biz yazın oturduğumuz bir bankta hiçbir enerji harcamadan bunu gerçekleştirebiliyoruz... Very Happy

Akşam akşam çok güldüm ya saolasın SmileSmileSmile Bankta otururken ha SmileSmileSmile

Balık Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısagofan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |