| Yazar |
Mesaj |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| Dün gece Faneti Life Dergiyi inceledim......Parox artık sana teşekkür etmekten yoruldum....Çok güzel bir çalışma yapmışın......Clipleride keyifle izledim......Özellikle Sallenaz ın görüntüleri müzik ve Sallenaz ı anlatım harikaydı.....Ben tam bir Sallenaz tutkunuyum.....Ben insanları ayak bacak saç göz olarak algılamam.....İnsana bütün olarak bakıp algılarım..Sallenaza ın fizigi dünyaya bakışı egitimi insanca duyguları beni okadar etkilediki hayran olmak elde degıl.....Gerçekten hayranlıgın ötesinde duygular hissettiriyor......Anlamsız kadınca egolarını beyniyle yüregiyle egitimi ile aşmiş güzel kadın.......seni çok seviyorum sayıyorum...........
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
LADY SADE
Tecrübeli

|
|
Dergıye ılk baktıgımda yazmayı dusunup yazmaya fırsat bulamadıgım hıslerıme tercuman olan ruj hanımın yazısına bende eslık etmek ıstıyorum.Fazla sözlerle bu anlatımı bozmak ıstemıyorum .Hislerıme tercuman oldugunuzdan dolayı tesekkurler ruj hanım...
Sallenaz tukunlarından
LADY SADE
|
|
|
|
_________________ Sınırların sınır olmaktan çıkıp gerçek oldugu an,
Ruhunun ruhuma DİZ ÇÖKTÜĞÜ ANDIR..!!!!!
|
|
 |
     |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| LADY SADE demiş ki: | Dergıye ılk baktıgımda yazmayı dusunup yazmaya fırsat bulamadıgım hıslerıme tercuman olan ruj hanımın yazısına bende eslık etmek ıstıyorum.Fazla sözlerle bu anlatımı bozmak ıstemıyorum .Hislerıme tercuman oldugunuzdan dolayı tesekkurler ruj hanım...
Sallenaz tukunlarından
LADY SADE | LADY SADE aklın yolu bir......Sevgiler.......
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
by_kole
Tecrübeli

|
|
Bende bu tutkunlar kulubüne yüksek müsadenizle katılabilirmiyim
Ruj hanımında dediği gibi egolarından sıyrılmış sevecen olduğu kadar anlayışlı bir varlık. Gerek sohbeti gerek eğlencesi gerekse ikili ilişkilerdeki pozitif yaklaşımın çiçeklerini her daim insanlara güzel mesajlar sergileyen biri. Tanımak özellikle yakınen görebilmenin de zevki elbette tartışılmaz bir ayrıcalık.
Bu ailenin içinde bir birey olmanın zevkide kendime çıkardığım bir payedir.Saygıdeğer iki Hanımefendinin de Sallenaz hanıma yönelik övgü dolu sözlerinden dolayı teşekkür ederim.
İyiki var ve ışığı herdaim bizimle olması dileğiyle:)
|
|
|
|
_________________ S.S.K. Emeklisi by_kole
|
|
 |
     |
 |
Sallenaz
Faneti Lady

|
|
Bana suan ne yapmak yakisir bilemiyorum. tesekkür edip susmak belki en dogrusu ama suan tesekkür kelimesi yasadigimin zerresini geri veremiyor.. kelimelerimin yetmegi ani yine yasiyorum.
Ilk süprizi dergide yasadim, bana hazirlanan klibi görünce cok sasirmisdim, simdide önun üzerine bu kadar deger verdigim Ruj Hanimin acdigi bu basligi okuyunca ve yine birbirinden benim icin cok degerli Lady Sade ve by kölenin yorumlarinida okuyunca, duygulanmamak elde degil..
Suan neden agladigimi ben bile anlamis degilim, ama verilen deger cok derin. Ziraat köprüsü kadar ince olan bu yolda, her gün kendmle mucadele etdigim bu yolda, herseyden önce hep insanlik gelir diye haykirdigim bu yolda, emeklerimin bosa gitmedigini sizlerin yazdigi kalbinizden gelen kelimelerle tekrar anliyorum.
Suan artik sizmi benim tutkunumsunuz ben sizinmi bilemiyorum, bildigim birsey varsa aynayi size cevirmek istiyorum ve verdiginiz sevgi ve saygi hissini size bin bir kat geri vermek istiyorum...
Tüm sevgim ve saygimla
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
hayyam
Usta Yazar

|
|
|
     |
 |
ayak-sever
Fetiş&BdSm Usta

|
|
arkadaslar ve sitenin degerli bayan uyeleri ben bu basligi nasil olduda goremedim hepinizden ozur dilerim ama gecd olsa bi yorumda ben eklemek isterim musadenizle
Sallenazin guzelligini kibarligini kisaca herseyini anlatmak kelimelere sigmiyor o herzaman bitanedir ve bu sitenin biricik Prensesidir
Dunyalar guzeli Prenses Sallenaz onunde saygiyla egiliyorum iyiki varsin
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Sallenaz
Faneti Lady