| Yazar |
Mesaj |
carpetboy25

Fetişist

|
|
| Dediğim gibi bazı kişilerin takip ettiğini umuyorum, kendi halinde bir thread işte. Sorunlarımı bir yere yazma ihtiyacı duyuyorum bir nevi psikolojik rahatlama sağlıyor, tahminim bazı insanlar için o kadarda anlaşılmaz değildir. Başımda öyle akıl almaz bir bela varki onun için yazdıklarımda biraz saçma gözüküyor. Asp atraksiyonlara dikkat, içimde hafiften sana karşı olumsuz duygular uyandırıyor.
|
|
|
|
_________________ lost souls...
|
|
 |
    |
 |
carpetboy25

Fetişist

|
|
| you tubedan bütün videoları kaldırdım, muradına erdin mi? Şimdi bakalım oyna honorlarla filan kendi kendine...(not:youtube videolarımada musallat olmuş birşeyler yapıyor ondan kaldırdım)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
carpetboy25

Fetişist

|
|
| kısa bir aradan sonra tekrar merhaba, hala ses seda yok kimseden, geçtiğimiz iki gün çok kötüydüm bugün biraz toparladım durum iyice karıştı anlıyamıyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
bnde anlayamıorum
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
carpetboy25

Fetişist

|
|
| aslında o kadar anlaşılmaz değil, kısaca açıklayım. 'kimseden ses seda yok': başka boardlardan daha önceden tanıdığım bazı kişiler ki muhtemelen burdadırlar onlara ulaşmaya çalışıyorum onunla ilgili 'geçtiğimiz iki gün içinde çok kötüydüm bugün toparladım': Bu threadde kendi sağlık durumumla ilgili bilgi veriyorum bu biraz saçma gerçekten ama bende bir rahatlama sağlıyor dertlerimi paylaşmak iyi geliyor yani..'durum iyice karıştı anlıyamıyorum': Buda sağlık durumumla ilgili görünürdeki halimle gerçek halimle uyuşmazlık olduğunu düşünüyorum. Aslında sana bunlarda anlaşılmaz gelecektir.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
evet anlaşılmaz gelio gerçekten .. peki ordaki diğer forum a ne oldu ki yani orda bu caprox dalgası varsa caprox cu insanlar orda kesin vardır burda olma ihtimali vardır .. nese sen bilirsin yaf bnm açımdan sorun yok ben sadece tek başına mesaj yazıyosun diye merak etmştm dostum ...
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
carpetboy25

Fetişist

|
|
| ya biraz saçma gerçekten son zamanlardaki kaotik ruh halimin yansıması gibi birşey, tanıdığımı söylediğim insanlar özellikle şu veya bu forumdan değil genel olarak fetiş camiasından, aslında kim kimdir bende tam olarak bilmiyorum ama onlardan bir iki destek mesajı bana moral olurdu. Şimdi yine anlaşılmaz birşey söyleyecem, dün gece oldu galiba maalesef takip edemiyorum, anlıyamıyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
carpetboy25

Fetişist

|
|
| Gerçek durumumu anlıyamıyorum en büyük sorun fakeler öte yandan bugün olumlu birşeyin farkına vardım, kendimi biraz güçlü hissediyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
carpetboy25

Fetişist

|
|
| zihnim bayağı toparlanıyor ama cinsel açıdan göçmüş durumdayım, gece bana farkettirmeden yaptıklarından muhtemelen, önliyemiyorum çünkü zaten bilincine varamıyorum
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
carpetboy25

Fetişist

|
|
| bu mesele başıma daha ciddi dertler açabilir, zihin konusundada önliyemedim başlarda sonra çok sıkıldım.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
carpetboy25

Fetişist

|
|
logo için resim ararken karşıma çıktı, gördüğüm en güzel ayaklardan biri..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
carpetboy25

Fetişist

|
|
| öyle bir göçmüşüm ki son zamanlarda toparlansamda biraz hala kötüyüm dün gece birden kavradım durumu..Ne güven kaldı ne çekicilik, ağır darbeler yedim tabii hiç destek yok defalarca dedim adam canavar gibi birşey beni fena halde aşıyor. Genel olarak bedeni ve zihni kuvvetlendirecek çok etkili birşeyler belki beni toparlar biraz, bir sürü şey alıyorum ama demekki yeterli gelmiyor.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
carpetboy25

Fetişist

|
|
| asp bir sorun yok dimi? İçime birden öyle bir his geldi. Belirtmeden geçemeyecem cinsel olarakta göçmüş durumdayım, tık yok. Logo üzerinde çalışıyorum, bayağı güzel olacak bu seferki..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
carpetboy25

Fetişist

|
|
| dün gece oldumu onu düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
carpetboy25

Fetişist

|
|
| Saçma sapan bir işe bir iki ay içinde başlamak durumundayım..Destek yok tabii bu sefer gitmemezlikde yapamam.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|