| Yazar |
Mesaj |
umutfeet
Acemi

|
|
Öncelikle herkese selamlarımı yolluyorum. Fanati net yönetimine de saygılarımı. Türkiyede ayak fetişi olmak kadar zor birşey yoktur galiba diye düşünüyorum. Ülkemizde tabu haline gelmiş bazı yasaklar var ve fetişlikte bunlardan biri. Bir arkadaşınıza ayaklardan hoşlandığınızı söyleseniz sizi hemen sapıklıkla suçlayacaktır. Benim başıma geldi ordan biliyorum.
Evet buraya yeni üye oldum ve bakalım neler olacak. Yöneticilerime özellikle duyurayım paylaşım yapmayı bilmiyorum. Zamanla öğrenirim heralde.
Kendimden bahsetmem gerekirse kendi halinde, biraz utangaç biriyim. Memurum ve üniversite mezunuyum. Kadınların ayakları bana çekici geliyor ama köle olacak kadar diil. Ben sadece onları seyretmeyi seviyorum. Ayak tabanından hoşlanmıyorum, ayak parmakları, topuklar ve ince bilekleri seviyorum.
Güzel ve bakımlı bir bayanın ayaklarının yüksek topuklu ayakkabılar içinde olması beni çok etkiler. Çünkü bu tür ayakkabılar bayanın ayaklarının belli bir şekilde kıvrılmasını sağlar ki bu çok önemlidir seksi bir görünüme kavuşturur.
Türkiyede ayaklarını begendiğim ve bence en güzel olduğunu düşündüğüm iki ünlü vardır. Birincisi Pınar ALTUĞ ikincisi de Ebru AKEL
Bu güne kadar en çok kızdığım şeyse bir ayak fetişi olarak her türlü bayan ayağını sevebileceğimiz yönünde olan geniş inanış. Bazı sitelerde yaşlı neye benzediği belli olmayan bayanların ayakları (ki bence gerçekten çok kötü görünüyorlar) gösteriliyor. Ben bu inanışa katılmıyorum. Bence ayakseverler seçicidir ve hemen hepsinin kendisine göre tercihleri ve güzellik standartları vardır. Zaten forumlarda resimlere yapılan yorumları okuduğunuzda hepsinin farklı bir beğenisi olduğunu anlıyorsunuz.
Çok uzattım kusura bakmayın. Yani kısacası Ayak Fetişi olmaktan utanmıyorum ve benim kendi görüşüm "Yüksek topuklu ayakkabılar içinde salınarak yürüyen bakımlı ayaklara sahip zarif bir bayandan daha güzeli yoktur" diyorum
Tüm ayak fetişlerine selamlar.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Dostum aramızda hoşgeldin.Düşüncelerini çok güzel bir biçimde dile getirmişsin.Hoş ve eğlenceli zaman geçirmen dileğiyle..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
umutfeet
Acemi

|
|
teşekkür ederim saolasın
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
SPECTRUM
Site Admin

|
|
hoş geldin
herkesin özel ayak zevki olduğu düşüncesine bende katılıyorum...
|
|
|
|
_________________ Ayaklar odalarda bir çift yavru güvercin
tutup avuca almak, okşayıp öpmek için...
|
|
 |
    |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
umutfeet, herkes senin gibi bir giriş yapsa keşke foruma.. Bu detaylı giriş için teşekkür ederiz. Hoşgeldin aramıza
Her tip ayağı tabii ki beğenmeyiz, ki zaten bu normal cinsel tercihi olan bir insanın her bayanı beğenmesine benziyor ve alakası yok bence.
Bu arada küçük bir düzeltme yapmak istiyorum iznin olursa:
"Tüm ayak fetişlerine selamlar. "
demişsin..
Tüm ayak fetişistlerine selamlar.
olucak bizim kullandığımız kadarıyla. Yani ayak fetişi olan bireye ayak fetişisti diyoruz.. Umarım alınmazsın..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
çılgın
Royal Üye

|
|
 |
    |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
| PJ LeGLoVeR arkadaşıma katılıyorum. Güzel bir merhaba olmuş. Hoşgeldin.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
| selam dostum hoşgeldin aramıza herçeşit zewkin ve insanın buluşma noktası ...
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
bozkurt220
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| hosgeldın,(bu arada bende ayakfetişi bılıyodum bu forumda ogrendım valla ama sen belkı yanlıs yazmıssındır)
|
|
|
|
_________________ fanetıye ımza atmaktan cok mutluyum. hayallerımın forumuna uye oldum.ınsallah basarılı bı uyelık gecırırım ,amacım fanetıye nam kazandırarak avrupadakı forumlara acılmak:)
|
|
 |
    |
 |
umutfeet
Acemi

|
|
Hepinize teker teker teşekkür ederim. İnsanın hatalırını düzeltmesi için bunu ya kendinin görmesi yada birisi tarafından ikaz edilmesi gerekir. Bu tür şeylere alınmam kesinlikle mümkün olamaz.
O yüzden Tüm ayak fetişistlerine selamlar.
çok teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
fetis_boy
Acemi

|
|
| hoşgeldin,fetişizm zaten ruhsal bir sapıklıktır,iyi paylaşımlar!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
umutfeet
Acemi

|
|
fetish_boy hoşgeldin için teşekkür ederim. Ancak ruhsal sapıklık kısmına katılamıyacağım. Ben ayaklardan hoşlandığımız için sapık damgası vururlar dedim. Çünkü toplumumuzda cinsellik türü her ne olursa olsun hala yasaklı konular arasındadır. Sana bir soru sormak istiyorum, kimi bir bayanı ilk gördüğünde göğüslerine bakar, kimi kalçalarına, kimi ellerine, kimi bacaklarına, ben en normal insanım diyen kişinin bile karşı cinste ilk olarak dikkatini çeken ve ilgi gösterdiği yerler vardır,onlarda cinsellik uyandıran kadın objeleri bunlardır. Benim içinse kadının ayaklarıdır. Şimdi sırf bu yüzden ben ruhsal yönden sapık mı oluyorum. Kusura bakma ama sapık lafını her ne suretle olursa olsun kabul etmiyorum.
Bence sapık, küçük bir çocuğa tecavüz edendir, öldürdüğü birisiyle cinsel ilişkiye girmek isteyendir, yada bir kadına zorla tecavüz edendir.
Aşırı tepki vermek istemem ama sapık kelimesi ruhsal yöndende olsa bana acı veriyor. Bu tür damgaları zaten günlük hayatta yiyoruz. Ancak benim gibi düşündüğünü zannettiğim ve sırf bu yüzden kendimle ilgili rahatça konuşabildiğim forumda bu tür bir kelime ile karşılaşmak neyse......
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
biz bu forumda fetişizmin bir sapıklık olmadıını topluma anlatmaya çabalarken ...
fetişizm sapıklık değildir cinsel bir olaydır tmm ama ben buna da cok inanmıorm yani pure fetişistler gerçekten cinsellik olarak bakıyor ayağa tmm bizde tahrik oluorz sewiorz ayak neyin ama ayak olmazsa ölürüm tarzı insanlar değiliz ve kesinlikle sapıkta değiliz sadece tercih bi insan saçlardan hoşlanıosa topluma normal gelio diye normal mi olur yada assfetish ler var (popo fetişistleri ) onlar toplumdaki diğer bireyler gibi popodan hoşlanıo die normal mi oluo
cevabı hayır ya kimse normal değil yada kimse anormal değil ama sonuçta herkesin bir kalbi 2 lob kıçı 2 kolu gözleri ağzı var.. kısaca sadece tarz meselesi ..
sewgi saygı ...
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
 |
    |
 |