Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
umutfeet
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 12 Kas, 2007 00:43  Mesaj konusu: Hoş Yeni üyeyim bakalım nolcak sonumuz Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Öncelikle herkese selamlarımı yolluyorum. Fanati net yönetimine de saygılarımı. Türkiyede ayak fetişi olmak kadar zor birşey yoktur galiba diye düşünüyorum. Ülkemizde tabu haline gelmiş bazı yasaklar var ve fetişlikte bunlardan biri. Bir arkadaşınıza ayaklardan hoşlandığınızı söyleseniz sizi hemen sapıklıkla suçlayacaktır. Benim başıma geldi ordan biliyorum.

Evet buraya yeni üye oldum ve bakalım neler olacak. Yöneticilerime özellikle duyurayım paylaşım yapmayı bilmiyorum. Zamanla öğrenirim heralde.

Kendimden bahsetmem gerekirse kendi halinde, biraz utangaç biriyim. Memurum ve üniversite mezunuyum. Kadınların ayakları bana çekici geliyor ama köle olacak kadar diil. Ben sadece onları seyretmeyi seviyorum. Ayak tabanından hoşlanmıyorum, ayak parmakları, topuklar ve ince bilekleri seviyorum.

Güzel ve bakımlı bir bayanın ayaklarının yüksek topuklu ayakkabılar içinde olması beni çok etkiler. Çünkü bu tür ayakkabılar bayanın ayaklarının belli bir şekilde kıvrılmasını sağlar ki bu çok önemlidir seksi bir görünüme kavuşturur.

Türkiyede ayaklarını begendiğim ve bence en güzel olduğunu düşündüğüm iki ünlü vardır. Birincisi Pınar ALTUĞ ikincisi de Ebru AKEL

Bu güne kadar en çok kızdığım şeyse bir ayak fetişi olarak her türlü bayan ayağını sevebileceğimiz yönünde olan geniş inanış. Bazı sitelerde yaşlı neye benzediği belli olmayan bayanların ayakları (ki bence gerçekten çok kötü görünüyorlar) gösteriliyor. Ben bu inanışa katılmıyorum. Bence ayakseverler seçicidir ve hemen hepsinin kendisine göre tercihleri ve güzellik standartları vardır. Zaten forumlarda resimlere yapılan yorumları okuduğunuzda hepsinin farklı bir beğenisi olduğunu anlıyorsunuz.

Çok uzattım kusura bakmayın. Yani kısacası Ayak Fetişi olmaktan utanmıyorum ve benim kendi görüşüm "Yüksek topuklu ayakkabılar içinde salınarak yürüyen bakımlı ayaklara sahip zarif bir bayandan daha güzeli yoktur" diyorum Smile

Tüm ayak fetişlerine selamlar.

Balık Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıumutfeet kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 12 Kas, 2007 00:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dostum aramızda hoşgeldin.Düşüncelerini çok güzel bir biçimde dile getirmişsin.Hoş ve eğlenceli zaman geçirmen dileğiyle.. Thumb Up

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
umutfeet
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 12 Kas, 2007 01:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

teşekkür ederim saolasın Smile

Balık Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıumutfeet kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SPECTRUM
Site Admin
Site Admin

blank.gif
MesajTarih: Pts 12 Kas, 2007 01:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hoş geldin
herkesin özel ayak zevki olduğu düşüncesine bende katılıyorum...

Image

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıSPECTRUM kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Pts 12 Kas, 2007 02:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

umutfeet, herkes senin gibi bir giriş yapsa keşke foruma.. Bu detaylı giriş için teşekkür ederiz. Hoşgeldin aramıza Smile
Her tip ayağı tabii ki beğenmeyiz, ki zaten bu normal cinsel tercihi olan bir insanın her bayanı beğenmesine benziyor ve alakası yok bence. Smile
Bu arada küçük bir düzeltme yapmak istiyorum iznin olursa:

"Tüm ayak fetişlerine selamlar. "
demişsin..

Tüm ayak fetişistlerine selamlar.
olucak bizim kullandığımız kadarıyla. Yani ayak fetişi olan bireye ayak fetişisti diyoruz.. Umarım alınmazsın..

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
çılgın
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 12 Kas, 2007 02:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hoşgeldin...

Yengeç Cinsiyet:Bay Horoz Gizliçılgın kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cajolerus
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Pts 12 Kas, 2007 16:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

PJ LeGLoVeR arkadaşıma katılıyorum. Güzel bir merhaba olmuş. Hoşgeldin.

İkizler Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıcajolerus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 12 Kas, 2007 21:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

selam dostum hoşgeldin aramıza herçeşit zewkin ve insanın buluşma noktası ...

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
bozkurt220
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pts 12 Kas, 2007 22:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hosgeldın,(bu arada bende ayakfetişi bılıyodum bu forumda ogrendım valla ama sen belkı yanlıs yazmıssındır)

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıbozkurt220 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
umutfeet
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 14 Kas, 2007 00:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hepinize teker teker teşekkür ederim. İnsanın hatalırını düzeltmesi için bunu ya kendinin görmesi yada birisi tarafından ikaz edilmesi gerekir. Bu tür şeylere alınmam kesinlikle mümkün olamaz.

O yüzden Tüm ayak fetişistlerine selamlar. Embarassed

çok teşekkür ederim

fetis_boy
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 15 Kas, 2007 19:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hoşgeldin,fetişizm zaten ruhsal bir sapıklıktır,iyi paylaşımlar!

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıfetis_boy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
umutfeet
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 15 Kas, 2007 20:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

fetish_boy hoşgeldin için teşekkür ederim. Ancak ruhsal sapıklık kısmına katılamıyacağım. Ben ayaklardan hoşlandığımız için sapık damgası vururlar dedim. Çünkü toplumumuzda cinsellik türü her ne olursa olsun hala yasaklı konular arasındadır. Sana bir soru sormak istiyorum, kimi bir bayanı ilk gördüğünde göğüslerine bakar, kimi kalçalarına, kimi ellerine, kimi bacaklarına, ben en normal insanım diyen kişinin bile karşı cinste ilk olarak dikkatini çeken ve ilgi gösterdiği yerler vardır,onlarda cinsellik uyandıran kadın objeleri bunlardır. Benim içinse kadının ayaklarıdır. Şimdi sırf bu yüzden ben ruhsal yönden sapık mı oluyorum. Kusura bakma ama sapık lafını her ne suretle olursa olsun kabul etmiyorum.
Bence sapık, küçük bir çocuğa tecavüz edendir, öldürdüğü birisiyle cinsel ilişkiye girmek isteyendir, yada bir kadına zorla tecavüz edendir.
Aşırı tepki vermek istemem ama sapık kelimesi ruhsal yöndende olsa bana acı veriyor. Bu tür damgaları zaten günlük hayatta yiyoruz. Ancak benim gibi düşündüğünü zannettiğim ve sırf bu yüzden kendimle ilgili rahatça konuşabildiğim forumda bu tür bir kelime ile karşılaşmak neyse......

turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 15 Kas, 2007 23:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

biz bu forumda fetişizmin bir sapıklık olmadıını topluma anlatmaya çabalarken ...

fetişizm sapıklık değildir cinsel bir olaydır tmm ama ben buna da cok inanmıorm yani pure fetişistler gerçekten cinsellik olarak bakıyor ayağa tmm bizde tahrik oluorz sewiorz ayak neyin ama ayak olmazsa ölürüm tarzı insanlar değiliz ve kesinlikle sapıkta değiliz sadece tercih bi insan saçlardan hoşlanıosa topluma normal gelio diye normal mi olur yada assfetish ler var (popo fetişistleri ) onlar toplumdaki diğer bireyler gibi popodan hoşlanıo die normal mi oluo

cevabı hayır ya kimse normal değil yada kimse anormal değil ama sonuçta herkesin bir kalbi 2 lob kıçı 2 kolu gözleri ağzı var.. kısaca sadece tarz meselesi ..

sewgi saygı ...

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Cmt 17 Kas, 2007 09:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hızlı girdi hoşgeldin:D

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
agro
Usta Yazar
Usta Yazar

france.gif
MesajTarih: Pts 19 Kas, 2007 01:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hosgeldin dostum

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıagro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |