| Yazar |
Mesaj |
GladnesS
Royal Üye

|
|
arkadaşlar size müthiş bir haberim var...!
şu an itibari ile faneti' de ki yöneticilik görevimi ve üyeliğimi bitiriyorum...
burası ayaklardan ve ezilmekten hoşlananların yeri...ama hiç biriniz ezik insanlar değilsiniz...kendinizi hiç bir zaman ayaklar altına almayın...ve hiç bir zaman kendizi kimseye ezdirmeyin...onurunuz ve şahsiyetiniz her zaman zevklerinizin ötesinde dursun...umarım anlamışınızdır benim ne demek istediğimi ve neden burayı terk ettiğimi ?
ben hepinizi çok seviyorum...hepinizi çok özliyeceğim...
bir gün; daha özgür ve baskıcı olmayan platformlar da tekrar karşılaşmak dileği ile...
herkeze keyifli fanetiler dilerim...
Hakkınızı helal edin...
hadi bana eyvallah...
|
|
|
|
En son GladnesS tarafından Pts 14 Oca, 2008 21:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| Ooooooo bu nedemek arkadaşım........Seni kim kırdıysa eminin bir yanlış anlaşma vardır......(konuyu bilmiyorum ayrıcada merak ta etmiyorum).Sen çalışkan birisin anladıgım kadarıyla...Ama tabi karar senin......Sevgiyle kal.....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| Yine Sonbahaaarrr, Yaprak Dökümü...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
 |
    |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
Neden gidiyorsun GladnesS?
Kendi adıma gitmen beni üzer...
Anlamıyorum ya düne kadar hiç bir şey yoktu..
birden bire nerden çıktı bu gitmek...
Açıkçası güle güle demek içimden gelmiyor....
|
|
|
|
|
|
 |
        |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
alla alla nie herkes sıklıkla ayrılmaya başladı forumdan yaff ... eğer kararın kesin se kendine çok ii bak bizi asla unutma çünkü biz seni unutmayacaz...
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
     |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Valla üzüldüm.Eğer seni herhangi birşey üzdüyse bunu açıkca herkese
söyleyebilirsin.Yanlış düzeltilebilir ancak hiçbirşey demeden de çekip gitmen bence biraz yanlış geldi bana.En azından burdaki tüm arkadaşlarında eğer yanlış giden bişeyler varsa bunları bilmeye hakkı var.Neyse yolun açık olsun dostum.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Bu konuda yarin bir aciklama yapilacak. Ancak size konu böyle siciramasini hic istemezdim.
Fakat aciklamanin icinde forumdan gitmek söz konusu degil. Bence forum dan gitmen ve herseyi arkanda birakman dogru degil Gladness. Senin daha yapa bilecegin okadar cok sey var ki. Mücadeleyi bilen bir insanin gitmesi hic hos degil.
Benim istegim bütün baglantilarini kesme. Sonucta okadar emegin gecti ki foruma burasi senin bir parcan.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
bozkurt220
Fetiş&BdSm Usta

|
|
gule gule gladness, valla bende uzuldum yaa gs bolumunde ıyı sohbet edıyoduk senı kım kırdıysa kınıyoruz ...
|
|
|
|
_________________ fanetıye ımza atmaktan cok mutluyum. hayallerımın forumuna uye oldum.ınsallah basarılı bı uyelık gecırırım ,amacım fanetıye nam kazandırarak avrupadakı forumlara acılmak:)
|
|
 |
    |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
| herkes yavas ayvas gidiyor gibi ama helal olsun hakkımız varsa
|
|