| Yazar |
Mesaj |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
Evet pek terlik kullanmayı sevmem ama bu kırmızılar bayram hediyesi sızlerle paylaşmak istedim......
Ben begendim kırmızı terliklerimi......Ya siz........
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
by_den
Fetişist

|
|
|
_________________ arkadaşlar internetten para kazanma diye bir şey var artik hepiniz bu konuya malumsunuzdur yaznliz bu site yabanci degil yuzde yuz turk sitesi ve para garanti yapicaginiz çok basit aşagidaki linke tiklayip uye oluyorsunuz ve meilinize gelen reklem mesajlarini okuyorsunuz bu kadar basit ayrica sitede ve tikliycaginiz linkte ne trojan ne virus yoktur ayrica sitenin içinde daha ayrintili bilgiye ulaşabilirsiniz dersenizki senin bu işten karin ne anlatiyim benim kaarim yeni uyeler topliyim puan kazanmak sizlerde uye olduktan sonra yeni arkadaşlar uye yapip daha çok puan toplayim daha çok para kazanabilirsiniz ilginize teşekkurler şimdiden
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=37eb05fa-c5f8-4292-9cf8-179cce9582ad
|
|
| |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| by_den demiş ki: | | mukemmel şahaşerrrrrrrr |
Teşekkürler.......
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
orki
Super Moderator

|
|
sevmemenizin bir nedeni varmı ruj hanım ? bence çok yakışmış çok şık duruyolar ayrıca sizde resimlere tekrar tekrar bakarsanız emin olun sizde bundan sonra seveceksiniz
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
Reorx
Tecrübeli

|
|
| Rujum yine çok estetiksin.Senin koyup da bizim beğenmiyeceğimiz bir resmin olamaz.Sen zevkli ve estetik bir bayansın.Terlikler çok şık ve bir daha söylemek isterim ki kırmızı sana çok yakışıyor.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
Rujum yine çok estetiksin.?????
Sıcak yaklaşımın için teşekkürler ama tanışıyormuyuz.İsim hafızam zayıftır sadece meraktan sordum.....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| orki demiş ki: | sevmemenizin bir nedeni varmı ruj hanım ? bence çok yakışmış çok şık duruyolar ayrıca sizde resimlere tekrar tekrar bakarsanız emin olun sizde bundan sonra seveceksiniz |
Resimleri sevdimmmm onun için koydum....
Sadece terlik giymeyı sevmem yürürken ayaktan ayrılır ve şipidik yapar ya onu sevmedıgım için.........Biliyorsun kadın ayak fetişisti takıntıları da var.........
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
moptik
Fetişist

|
|
| özellikle IMG_8086.jpg ))
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
piedilover
Tecrübeli

|
|
| ama oturduğunuzda ve onu salladığınızda da eritir bitirir o görüntü... keşke biraz yüksek çözünürlüklü olsaydı fotograflarınız..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
dr.foot
Tecrübeli

|
|
| mukemmelsiniz,her zamanki gibi mukemmel..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
ruj hanım, dikkat ediyorum, "ruj hanım, bizi unuttu galiba" diyemeden yeni çalışmalarınız geliyor sürekli. gerçekten Faneti için çok uğraşıyor, çalışıyorsunuz. bu paylaşımlarınız bizi her sefer çok sevindiriyor, mutlu ediyor.
ben bu güzel resimlerden çok, sizin en ufak bir şeyde (yeni bir terlik almanız, spor yapmanız vb.), sitemize paylaşım yapma isteğiniz, o coşkunuz, benim ve eminim ki tüm Faneti ailesinin size olan saygısını ve sevgisini günden güne arttırıyor. hep böyle güzel kalmanız dileğiyle..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| PJ LeGLoVeR demiş ki: | ruj hanım, dikkat ediyorum, "ruj hanım, bizi unuttu galiba" diyemeden yeni çalışmalarınız geliyor sürekli. gerçekten Faneti için çok uğraşıyor, çalışıyorsunuz. bu paylaşımlarınız bizi her sefer çok sevindiriyor, mutlu ediyor.
ben bu güzel resimlerden çok, sizin en ufak bir şeyde (yeni bir terlik almanız, spor yapmanız vb.), sitemize paylaşım yapma isteğiniz, o coşkunuz, benim ve eminim ki tüm Faneti ailesinin size olan saygısını ve sevgisini günden güne arttırıyor. hep böyle güzel kalmanız dileğiyle.. |
Önemli olan hepbirlikte keyıflenmemız......
Sevgiler.....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Reorx
Tecrübeli

|
|
| ruj_ruj demiş ki: | Rujum yine çok estetiksin.?????
Sıcak yaklaşımın için teşekkürler ama tanışıyormuyuz.İsim hafızam zayıftır sadece meraktan sordum..... |
Heryerde farklı nickim olursa insanlar tabi beni tanımakta böyle zorlanır. Pardon Ruj, şaşırman yada hatırlamaman gayet normal.Nicklerimi ben bile takip edemez oldum sanırım Ama sen beni ilk LORDSOTH diye tanıdın
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| Reorx demiş ki: | | ruj_ruj demiş ki: | Rujum yine çok estetiksin.?????
Sıcak yaklaşımın için teşekkürler ama tanışıyormuyuz.İsim hafızam zayıftır sadece meraktan sordum..... |
Heryerde farklı nickim olursa insanlar tabi beni tanımakta böyle zorlanır. Pardon Ruj, şaşırman yada hatırlamaman gayet normal.Nicklerimi ben bile takip edemez oldum sanırım Ama sen beni ilk LORDSOTH diye tanıdın |
ooooo merhabaaaaa lord nasılsın
kırmızzılar yakısır banaaaaaa:)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
fetishdude
Fetişist

|
|
bugune kadarki en güzel çalısmalarinizdan biri olmus. lütfen terlikleri sevin artik.
birde bayram hediyesi demissiniz. ben deliyim, bana hergün bayram. hergün hediye beklerim ben
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|