Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
agkaraboga
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 21 Ekm, 2007 21:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çok teşekkür ederim Mistress Tuğçe hanım bu muhteşem görüntüleri paylaştığınız için,sizin bütün resimlerniz olağan üstü ama seanstan görüntüler bir başka oluyor.Tabi bu arada Hakkı arkadaşımı da unutmamak gerekir,sanada çok teşekkür ederim,bu paylaşımı gerçekleştirdiğin için ve gerçekten çok şanslısın,bu güzelliği umarım sık,sık yaşarsın.Mistress Tuğçu hanıma her renk oje çok güzel gider ama kırmızı ve tonları bir başka güzel oluyor,ayrıca MistressTuğçe Hanımın ayakları okadar güzelki ojesiz bile müthiş güzelliklte olur.

Koç Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıagkaraboga kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
agkaraboga
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 21 Ekm, 2007 21:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Mistress Tuğçe Hanım çok özür dilerim,adınızı yanlış yazdığım için,sizin adınızı yazarken çok dikkatli davranmalıydım.

Koç Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıagkaraboga kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
okancintan
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pts 22 Ekm, 2007 02:01  Mesaj konusu:  toejob Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tuğçe hanım harikasınız,hele parmak arası toejobunuzla beni bitirdiniz sizin böle bi çalışmanızı pek görmemiştim devamını diliyorum ,nazar değmesin çok güzel ayaklarınız var tekrar tşkler sizi izlemeye devam ediyoruz Rolling Eyes

Balık Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıokancintan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SuicideVeil
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Çar 24 Ekm, 2007 12:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Muhteşem ötesi bir uyum var ayaklarda.Harika.

Aslan Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSuicideVeil kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Per 25 Ekm, 2007 12:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ayaklarım konusunda mütavazi olamicam gerçkten harikadır.

Sevilmeyi ve güzel sözleri fazlasıyla hakediyorlar..

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
GladnesS
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 25 Ekm, 2007 15:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

...Bazı ayaklar vardır, belli belirsizdirler,
karu-kuru, çelimsiz...
veya göze batmayan...
varla yok arası...
sıradan...
yani alelade...
veya... erkek ayağımı ? kadın ayağımı ? belli olmaz...
kadın ayağı olduğunu farketmezsiniz bile hiç...
iticidirler...

Ama bazı kadın ayakları vardır...
onlar işte "ben buradım" derler...
"sev beni...ilgilen benimle" derler...
onlar hemen farkedilir...
dolgun, etli, iri parmaklı ve tırnaklı, bakımlı ve gösterişlidirler...
emek verilmişlerdir bes belli ki...
onların renkleri ve kokuları bile apayrıdır...
kadın-erkek...ayak fetişi olsun olmasın herkez bakar bu ayaklara...
çünkü onlar çekici dir...sexi dir...içi gider insanın baktıkça...
dokunmak istersin...
o sıcaklıklarını hissetmek...
terinin kokusunu...
ışıl ışıldır onlar gece yatak odanda bile...
şiir gibidirler...
veya romantik bir melodi...
sıcacık...

İşte Tuğçe hanımın ayakları böyledir...hasret duyulası ayaklar dır onlar...

...Ve bazı insanlar vardır...
mutlaka bir amaçları vardır...
bazı insanlar ise sadece zevk aldıkları için yaparlar...

İşte Tuğçe hanım bunlardan dır...

Sadece zevk aldığı için...
sadece...
bence...

Oğlak Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıGladnesS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Cum 26 Ekm, 2007 10:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Duygular,dugular sonuçta yaşadıklarımız ve yaşayacaklarımız.

Ah! Ahhhh! GladnesS sabah sabah duygu seline sürüklediniz beni.

Bazı şeyler bir film şeridi gibi geçti gözlerimden....

Anımsatıklarınız için,duygularıniz ve düşünceleriniz için çoook tşk.

Sevgiyle kalın.

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
GladnesS
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 26 Ekm, 2007 11:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Esas ben size teşekkür ederim Tuğçe hanım...tüm varlığınız için...bizim içimizde "var" olduğunuz için...

Oğlak Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıGladnesS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 29 Ekm, 2007 02:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gec de olsa ziyaret ediyoruz buralari.......ve goruyoruz guzel paylasimlari.......e az tabi daha cok istiyoruz.......ve eksik olmayin diyoruz.........slmlar,saygilar.........

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
F.o.o.T
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pts 29 Ekm, 2007 15:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Seans derken sanırım ücrete tabi bu ayaklar, ne kadar mükemmel olsalarda Smile
Ukalalık gibi algılamayın lütfen ama para vererek ilişkiye girmekte,fantazi yaşamakta benim felsefeme pek uymuyor..
Belki yaşım gerçekleri anlayabilmem için bana zaman tanıyacak ilerde ama en azından düşüncelerimi rahatça dile getirebilecek kadar büyüdüğümü düşünüyorum..
Güzel bi finish yapmak isterdim ama aklıma bişi gelmiyor..
Hayatınızda başarılar Tuğçe Hanım Smile Efendim demem daha çok hoşunuza gidecekse öyle dedimde kabul edebilirsiniz.. Smile

Balık Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıF.o.o.T kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Sal 30 Ekm, 2007 19:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yazdıklarınızı saygıyla karşılıyorum.
Fakat,sizinle aynı görüşte değilim.
Her ne kadar bu konu üzerinde konuşmak istemesemde iki cümleyle noktalamak istiyorum...Hayatta herşeyin bir bedeli vardır.Maneviyatın bile.....Ayrıca,hitap şeklini belirlediklerim,kölelerimdir...Saygılı olduktan sonra,dilediğiniz şekilde hitap edebilirsiniz....

F.o.o.T
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 01 Kas, 2007 02:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

MistressTugce demiş ki:
Yazdıklarınızı saygıyla karşılıyorum.
Fakat,sizinle aynı görüşte değilim.
Her ne kadar bu konu üzerinde konuşmak istemesemde iki cümleyle noktalamak istiyorum...Hayatta herşeyin bir bedeli vardır.Maneviyatın bile.....Ayrıca,hitap şeklini belirlediklerim,kölelerimdir...Saygılı olduktan sonra,dilediğiniz şekilde hitap edebilirsiniz....

Anlayışınız için teşekkürler Tuğçe hanım Smile
Açık konuşmak gerekirse beklemediğim kadar ince bir cevap aldım..
tabi ki herkesin fikirleri farklı olmalı , herkesin aynı şeyleri konuştuğu bir dünya düşünemeyiz..
iyi geceler..

Balık Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıF.o.o.T kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayakseven40
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Sal 20 Kas, 2007 00:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

o ayakları öpmek koklamak , o ayaklarla ilgilenmek için nelerimi vermezdim tuğçe hanım...

Aslan  Horoz Çevrimdışıayakseven40 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mugen
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 Kas, 2007 18:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tuğçe hanım saolun

Kova Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışımugen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 21 Kas, 2007 13:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sizde sağolun...

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |