Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Cum 09 Kas, 2007 20:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

asd12345 demiş ki:
ruj_ruj demiş ki:
teşekkürler.......beni motive ediyorsunuz......Eminim siz martılardan daha keyıflı koklarsınızRazz Smile

kesinlikle!!

calısma harika olmus ayağınıza sağlık
Elime gözümeeeeeee

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
feetmucuk
Atıldı
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 09 Kas, 2007 20:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

slm

Koç Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıfeetmucuk kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Per 15 Kas, 2007 20:26  Mesaj konusu:  renkler..... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Smile

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Per 15 Kas, 2007 20:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hoşuma gıdıyor bu tıp çalışmalar. Rolleyes

fetishdude
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cum 16 Kas, 2007 01:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

matrix gibi hissettim kendimi. sanirim tam manipulasyona ugramis haldeyim.

Oğlak Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıfetishdude kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
fingerelf
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 Kas, 2007 11:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ruj hanım musadenızle resimlerinizden birini avatarıma koymak istiyorum. bu konuda bana müsade ederseniz sevinirim. Sevgilerr

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıfingerelf kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Pts 26 Kas, 2007 03:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

fingerelf demiş ki:
ruj hanım musadenızle resimlerinizden birini avatarıma koymak istiyorum. bu konuda bana müsade ederseniz sevinirim. Sevgilerr
Hiç sorun degil koyabilirsiniz........Ayrıca müsade istemeizde çok hoş........

fingerelf
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pts 26 Kas, 2007 08:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çok teşekkür ederim Ruj hanım. Avatarımda artık sizin fotolarınızdan biri yer alacağı içinde çok mutluyum. Sevgilerr Smile

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıfingerelf kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Kas, 2007 16:06  Mesaj konusu:  Giantess çalişmalarım........ Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Küçük adam.........(Ruh küçüklügü degil.....Nefret ederim ruh küçüklügünden.)Sadece ayaklarımla daha fazla ilgilenmek için küçülmüş adam.seviyorum bu adamı......

cajolerus
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Kas, 2007 16:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
Küçük adam.........(Ruh küçüklügü degil.....Nefret ederim ruh küçüklügünden.)Sadece ayaklarımla daha fazla ilgilenmek için küçülmüş adam.seviyorum bu adamı......

Thumbup

İkizler Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıcajolerus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
fingerelf
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Kas, 2007 18:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mukemmel resımler ruj ellerine saglık. avatarımda artık senın ayakların var:)

ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Kas, 2007 21:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

fingerelf demiş ki:
mukemmel resımler ruj ellerine saglık. avatarımda artık senın ayakların var:)
evet gördüm baya çarpıcı olmuş.ben bile durup baktım avantarına.. Laughing

orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Per 29 Kas, 2007 21:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çok değişik ve güzel çalışmalar olmuş ruj hanım;ayrıca küçük adamlı kompozisyonlarda çok hoş olmuş Thumbup

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
xavi
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cum 28 Arl, 2007 23:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

"istanbul ayaklarımın altında" adlı çalışmanız çok yaratıcı ve hoş olmuş...

Boğa  Horoz Çevrimdışıxavi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 29 Arl, 2007 00:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

xavi demiş ki:
"istanbul ayaklarımın altında" adlı çalışmanız çok yaratıcı ve hoş olmuş...
Teşekkür ederim........

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |