Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 26 Eyl, 2007 02:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

koleaday demiş ki:
ruj hanımefedi önünüzde diz çöküp saygılar sunuyorum efendim özellikle istanbulun fileli ve siv ri bburun ayakkabınızla ayaklarınızn altındaki fotograf muthiş buarada acizane hiç köle olmamış bir aciz köle adayı olarak burada ruhunuzdaki tanrıca ruhunuzla resim mukkemel oluşmuş istanbulun tanrıçası benım demışsınız efendim

Abartma......Hiç öyle iddiası olacak kadına benzıyormuyum..............

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
by_iskender
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 26 Eyl, 2007 03:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gerçekten çok güzel resimler Smile

Kova Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıby_iskender kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
fetishdude
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 20 Ekm, 2007 20:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ilginc bir çalisma olmus. tesekkür etmek görevimizdir.

Oğlak Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıfetishdude kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Çar 24 Ekm, 2007 23:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

her türlü güzesiniz

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
manifronsac
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 27 Ekm, 2007 02:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ruj hanım bu güzel resimler için çok teşekkürler.
o güzel tabanlarınızı yakından görmek bile çok güzel olurdu.
çizmelerinizin altına uzanıp size hizmet isterdim.

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışımanifronsac kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
manifronsac
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 27 Ekm, 2007 02:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışımanifronsac kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
manifronsac
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 27 Ekm, 2007 02:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Sal 06 Kas, 2007 01:56  Mesaj konusu:  martı Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dün karşıya geçerken martılar ilham verdi........Birde martıcık ayagımı koklasın dedım......

Image

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
terlik66
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 06 Kas, 2007 02:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ruj hanım bu çalışmanızda çok güzel , ayaklarınızda çok güzel, keşke o martı ben olsaydımSmile

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıterlik66 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
fetishdude
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 06 Kas, 2007 02:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

o marti benim. ama kimse bilmiyor.

Oğlak Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıfetishdude kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
terlik66
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 06 Kas, 2007 02:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

fetishdude demiş ki:
o marti benim. ama kimse bilmiyor.

Rüyamda bende o martı oluyorum:) ama rüyamda:)

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıterlik66 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 06 Kas, 2007 02:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İlginç. Cool smoke

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Sal 06 Kas, 2007 18:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

teşekkürler.......beni motive ediyorsunuz......Eminim siz martılardan daha keyıflı koklarsınızRazz Smile

cemiko4
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 06 Kas, 2007 19:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

harika, teşekkürler..

İkizler Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıcemiko4 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
asd12345
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cum 09 Kas, 2007 17:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ruj_ruj demiş ki:
teşekkürler.......beni motive ediyorsunuz......Eminim siz martılardan daha keyıflı koklarsınızRazz Smile

kesinlikle!!

calısma harika olmus ayağınıza sağlık

Boğa Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıasd12345 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |