Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
eastanbulist_f
Misafir

MesajTarih: Sal 04 Eyl, 2007 22:59  Mesaj konusu:  İtirafa cesareti olanlar buraya..hadi siz de itiraf edin!! Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

12-13 yaşlarındayken annemin altın günlerinden birinde yaptığı pastalardan birinin kremasına göz dikmiştim, usulca yaklaşarak kaşıklamak istedim.. annem "yetmez kızım pasta büyük misafir gelecek" diyerek ağzıma tek kaşık bile çalmama müsade etmedi..
sustum ve oturdum mutfakta bir köşeye, hani çok istediğin şeyi alamayınca daha da ister daha da hırslanırsın ya o misal..ben yiyemedim o koca popolu kadınlar hiç yiyemesin!! beter olsunlar!! diyerek, annemin içeri gittiği bir anda henüz pastaya sıvanmamış kremanın içine, tırnaklarımı kestim Evil or Very Mad kestim ve edepli bir kız çocuğu misali üstümü giyerek misafirlerin gelmesini bekledim..pasta servisi seramonisinde baş parmağımın tırnağının denk geldiği dilimi yiyen kadın (banyo araştırmalarım sonucu tırnağımı kuvetin yanında buldum) koşarak banyoya gitti ve kusar misali öksürmeye başladı..banyodan çıktığında pancar suratıyla boğazıma fındık parçası kaçtı dedi ama kaçanın fındık olmadığını bir ben bir o biliyordu Mr. Green

aatg2000
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Eyl, 2007 23:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hangi tırnaklarını ama o da önemli Very Happy

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıaatg2000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Sal 04 Eyl, 2007 23:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

heheh hoş bi başlık olmuş sevgili eastanbulist_f. bende kısaca yazim o zaman : baya bi küçükken ramazan ayında hep yarım gün oruç tutardım ailemin dediğine göre küçükler yarım gün tutarmış heheheh,beni kandırıyolardı.fakat birgün aileminde haberiyle tam gün oruç tutmaya kararlıydım ve bunu akşam üstüne kadar başarıyla gerçekleştirmiştim (taki misafir gelene kadar) iftara takriben 2-3 saat arası birşey kalmıştı ve misafirimiz gelmişti banada kocaman bir çikolata getirmişti(tabi iftara kalan 2-3 saatlik zaman o çikolatayı gördükten sonra geçermiydi ki ?) çocukluk işte ailem misafirle salonda sohbet ederken bende çikolatayı aldım ve dolabımın içine girip oturdum ve çikolatayı büyük bir iştahla götürdüm. peki dolabın içine niçin girdin derseniz ? : hesapta solabın içinde çikolata yediğimi allah baba görmicek ve ben hiç birşey olmamış gibi dolaptan çıkıcam..... Grin

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
eastanbulist_f
Misafir

MesajTarih: Sal 04 Eyl, 2007 23:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Paylaşımın için tşk ederiz Smile

Ama şunu merak ettim, iftarı açtın mı sonra?
Bence burdaki en kıyak anekdot iftarı açarkenki yüz ifadendir Smile

eastanbulist
Misafir

MesajTarih: Sal 04 Eyl, 2007 23:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bende 13-14 yaşlarındaydım..Şimdiki evdeydik..Benim odanın penceresinden bahçedeki çardak gözükür..Böyle çatılı ufak ahşap şirin bi yapı..Site sakinleri orda çay falan içerlerdi..Öğleden sonra gelirdim okuldan ve çok sıkılırdım evde yalnız olmaktan..Annem uzunca bir müddet övdü beni "oğlum çok yumurta yiyor.Valla haftada 10 tane alıyorum kalmıyor" gibi şeyler hatırlıyorum..Yemiyordumki..Çardağın çatısına atıyordum..Hatta en tepeye atıp serbest düşme yapmasını seyrederdim..Ve kırılma anı..Herşey onun içindi..Eğer çatıda yumurta izi gören olursa onları kuşların bırakmış olabileceğini düşündüklerini sanırdım..Yumurtalar böyle tükenirdi anne Cool

orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Sal 04 Eyl, 2007 23:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eastanbulist_f demiş ki:
Paylaşımın için tşk ederiz Smile

Ama şunu merak ettim, iftarı açtın mı sonra?
Bence burdaki en kıyak anekdot iftarı açarkenki yüz ifadendir Smile

heheheh açtım tabiki hiç bişey olmamış gibi fakat yüz ifademe gelince inanki hatırlayamıyorum. ( Embarassed böyle bir şey olmuştur heralde yüzümde) fakat hala daha yemek öncesi tatlı yemeye bayılıyorummmm Bubble

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
eastanbulist_f
Misafir

MesajTarih: Sal 04 Eyl, 2007 23:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
Hangi tırnaklarını ama o da önemli

el tırnaklarımı birkaç gün önce kestiğimden misillemeye değecek kadar uzamamıştı iyi hatırlıyorum, o yüzden ayak tırnaklarımı kullanmıştım..kadını ayak baş parmağımın tırnağıyla boğuyodum Evil or Very Mad

belloni
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Eyl, 2007 23:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Very HappyVery Happy accaip enteresan bir tecrübe .. cani insan Very Happy

Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo Gizlibelloni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Sal 04 Eyl, 2007 23:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bayıldım ben bu başlığa Very Happy aklıma şu an böyle bir hikaye gelmedi ama kesin vardır bende de birşeyler, düşünüp hatırlayınca buraya yazacağım Very Happy

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
eastanbulist_f
Misafir

MesajTarih: Çar 05 Eyl, 2007 00:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
Bende 13-14 yaşlarındaydım..Şimdiki evdeydik..Benim odanın penceresinden bahçedeki çardak gözükür..Böyle çatılı ufak ahşap şirin bi yapı..Site sakinleri orda çay falan içerlerdi..Öğleden sonra gelirdim okuldan ve çok sıkılırdım evde yalnız olmaktan..Annem uzunca bir müddet övdü beni "oğlum çok yumurta yiyor.Valla haftada 10 tane alıyorum kalmıyor" gibi şeyler hatırlıyorum..Yemiyordumki..Çardağın çatısına atıyordum..Hatta en tepeye atıp serbest düşme yapmasını seyrederdim..Ve kırılma anı..Herşey onun içindi..Eğer çatıda yumurta izi gören olursa onları kuşların bırakmış olabileceğini düşündüklerini sanırdım..Yumurtalar böyle tükenirdi anne

Tavuklara yazık yahu, ne ıkına sıkıla yapıolar onları bilio musun sen Very Happy

Gerçi bu durumda "dinime küfreden müslüman olsa" deyimini kullanabilirsin zira tavuğa yazık da kadına yazık değil mi sorusu gelebilir akıllara.. Wink

En son eastanbulist_f tarafından Çar 05 Eyl, 2007 00:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.

eastanbulist_f
Misafir

MesajTarih: Çar 05 Eyl, 2007 00:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

belloni, cani değil yaratıcı diyelim..
tüm tırnaklarımı feda etmişim ben o uğurda Wink

orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Çar 05 Eyl, 2007 00:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eastanbulist demiş ki:
Bende 13-14 yaşlarındaydım..Şimdiki evdeydik..Benim odanın penceresinden bahçedeki çardak gözükür..Böyle çatılı ufak ahşap şirin bi yapı..Site sakinleri orda çay falan içerlerdi..Öğleden sonra gelirdim okuldan ve çok sıkılırdım evde yalnız olmaktan..Annem uzunca bir müddet övdü beni "oğlum çok yumurta yiyor.Valla haftada 10 tane alıyorum kalmıyor" gibi şeyler hatırlıyorum..Yemiyordumki..Çardağın çatısına atıyordum..Hatta en tepeye atıp serbest düşme yapmasını seyrederdim..Ve kırılma anı..Herşey onun içindi..Eğer çatıda yumurta izi gören olursa onları kuşların bırakmış olabileceğini düşündüklerini sanırdım..Yumurtalar böyle tükenirdi anne Cool

sen daha küçükken kuş gribini tahmin edip yumurtaları telef etmeye başlamışsın ... Grin

belloni
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 05 Eyl, 2007 10:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eastanbulist_f demiş ki:

tabi yaratıcılık konusunda apayrı bir durum zatn Smile ama takdir edersinki nihayetinde o bir tırnak her ne kadaar pedikür manikür yaptırsanda enfeksiyon kapılacak bin türlü mikrop olabiliyor içinde yanlış anlama hepimizin dogası bu .. işin bu yönüyse gercekten canilik diye düşünüyorum.

Fetisizm, karsındaki istediği müddetce ortaya cıkan bir olgudur. Hani eğer kadın bunu bilmiosa ve sen bu yaptıgından harbiden zevk alıyosan bu sadistliktir ki sadistliğinde canilikle aynı paralelde oldugunu hepimizi biliyoruz. Sadist olanın biraz caniliğe , Cani olanın biraz sadistliğe ihtiyacı vardır.

Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo Gizlibelloni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Çar 05 Eyl, 2007 12:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

belloni demiş ki:
eastanbulist_f demiş ki:

tabi yaratıcılık konusunda apayrı bir durum zatn Smile ama takdir edersinki nihayetinde o bir tırnak her ne kadaar pedikür manikür yaptırsanda enfeksiyon kapılacak bin türlü mikrop olabiliyor içinde yanlış anlama hepimizin dogası bu .. işin bu yönüyse gercekten canilik diye düşünüyorum.

Fetisizm, karsındaki istediği müddetce ortaya cıkan bir olgudur. Hani eğer kadın bunu bilmiosa ve sen bu yaptıgından harbiden zevk alıyosan bu sadistliktir ki sadistliğinde canilikle aynı paralelde oldugunu hepimizi biliyoruz. Sadist olanın biraz caniliğe , Cani olanın biraz sadistliğe ihtiyacı vardır.

Tamamda sonuçta o bunu çocukken yapmış, ve bi şekil intikam için yapmış, hangimiz yaptığımız şeyin sonuçlarını bilemedein küçükken bazı davranışlarda bulunmadık ki? Sonuçta burda onun amacı insanlara tırnaklarını yedirmek değil, kremayı yiyemediği için bi şekil intikam almak..

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
ayaklaratapan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 05 Eyl, 2007 13:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla orta 2 ye falan gidiyodum o zaman internette ayak falan bulmak nerde işte şamdanlar,galalar falan oralardan bakıyorum resimlere bazen dayanamazdım alırdım şamdan yada galayı tuvalete geçerdim ama geri çıkarken hiç dergiyle çıkmadım bizim apartmanın tuvalet boşluğu inanın bana dergi kaynıyodur....ne tür bi rahatsızlıksa hep oraya atardım....

KÜRDAN KOLLAR AĞIRLIĞINDA EZİLİR,DOKUNSALAR AĞLARIM,AĞRISI FERYAT.
(TAHAMMÜLSÜZÜM !...)
DİNDİRİR ACINI ELBET BİR MELEK YA

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıayaklaratapan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |