| Yazar |
Mesaj |
eastanbulist_f
Misafir

|
|
12-13 yaşlarındayken annemin altın günlerinden birinde yaptığı pastalardan birinin kremasına göz dikmiştim, usulca yaklaşarak kaşıklamak istedim.. annem "yetmez kızım pasta büyük misafir gelecek" diyerek ağzıma tek kaşık bile çalmama müsade etmedi..
sustum ve oturdum mutfakta bir köşeye, hani çok istediğin şeyi alamayınca daha da ister daha da hırslanırsın ya o misal..ben yiyemedim o koca popolu kadınlar hiç yiyemesin!! beter olsunlar!! diyerek, annemin içeri gittiği bir anda henüz pastaya sıvanmamış kremanın içine, tırnaklarımı kestim kestim ve edepli bir kız çocuğu misali üstümü giyerek misafirlerin gelmesini bekledim..pasta servisi seramonisinde baş parmağımın tırnağının denk geldiği dilimi yiyen kadın (banyo araştırmalarım sonucu tırnağımı kuvetin yanında buldum) koşarak banyoya gitti ve kusar misali öksürmeye başladı..banyodan çıktığında pancar suratıyla boğazıma fındık parçası kaçtı dedi ama kaçanın fındık olmadığını bir ben bir o biliyordu
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
 |
      |
 |
orki
Super Moderator

|
|
heheh hoş bi başlık olmuş sevgili eastanbulist_f. bende kısaca yazim o zaman : baya bi küçükken ramazan ayında hep yarım gün oruç tutardım ailemin dediğine göre küçükler yarım gün tutarmış heheheh,beni kandırıyolardı.fakat birgün aileminde haberiyle tam gün oruç tutmaya kararlıydım ve bunu akşam üstüne kadar başarıyla gerçekleştirmiştim (taki misafir gelene kadar) iftara takriben 2-3 saat arası birşey kalmıştı ve misafirimiz gelmişti banada kocaman bir çikolata getirmişti(tabi iftara kalan 2-3 saatlik zaman o çikolatayı gördükten sonra geçermiydi ki ?) çocukluk işte ailem misafirle salonda sohbet ederken bende çikolatayı aldım ve dolabımın içine girip oturdum ve çikolatayı büyük bir iştahla götürdüm. peki dolabın içine niçin girdin derseniz ? : hesapta solabın içinde çikolata yediğimi allah baba görmicek ve ben hiç birşey olmamış gibi dolaptan çıkıcam.....
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
eastanbulist_f
Misafir

|
|
Paylaşımın için tşk ederiz
Ama şunu merak ettim, iftarı açtın mı sonra?
Bence burdaki en kıyak anekdot iftarı açarkenki yüz ifadendir
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
eastanbulist
Misafir

|
|
Bende 13-14 yaşlarındaydım..Şimdiki evdeydik..Benim odanın penceresinden bahçedeki çardak gözükür..Böyle çatılı ufak ahşap şirin bi yapı..Site sakinleri orda çay falan içerlerdi..Öğleden sonra gelirdim okuldan ve çok sıkılırdım evde yalnız olmaktan..Annem uzunca bir müddet övdü beni "oğlum çok yumurta yiyor.Valla haftada 10 tane alıyorum kalmıyor" gibi şeyler hatırlıyorum..Yemiyordumki..Çardağın çatısına atıyordum..Hatta en tepeye atıp serbest düşme yapmasını seyrederdim..Ve kırılma anı..Herşey onun içindi..Eğer çatıda yumurta izi gören olursa onları kuşların bırakmış olabileceğini düşündüklerini sanırdım..Yumurtalar böyle tükenirdi anne
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
orki
Super Moderator

|
|
| eastanbulist_f demiş ki: | Paylaşımın için tşk ederiz
Ama şunu merak ettim, iftarı açtın mı sonra?
Bence burdaki en kıyak anekdot iftarı açarkenki yüz ifadendir |
heheheh açtım tabiki hiç bişey olmamış gibi fakat yüz ifademe gelince inanki hatırlayamıyorum. ( böyle bir şey olmuştur heralde yüzümde) fakat hala daha yemek öncesi tatlı yemeye bayılıyorummmm
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
eastanbulist_f
Misafir

|
|
| Alıntı: | | Hangi tırnaklarını ama o da önemli |
el tırnaklarımı birkaç gün önce kestiğimden misillemeye değecek kadar uzamamıştı iyi hatırlıyorum, o yüzden ayak tırnaklarımı kullanmıştım..kadını ayak baş parmağımın tırnağıyla boğuyodum
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
belloni
Fetişist

|
|
 accaip enteresan bir tecrübe .. cani insan
|
|
|
|
_________________ Finally, I got it .. Just left my behind =)
|
|
 |
      |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
eastanbulist_f
Misafir

|
|
| Alıntı: | | Bende 13-14 yaşlarındaydım..Şimdiki evdeydik..Benim odanın penceresinden bahçedeki çardak gözükür..Böyle çatılı ufak ahşap şirin bi yapı..Site sakinleri orda çay falan içerlerdi..Öğleden sonra gelirdim okuldan ve çok sıkılırdım evde yalnız olmaktan..Annem uzunca bir müddet övdü beni "oğlum çok yumurta yiyor.Valla haftada 10 tane alıyorum kalmıyor" gibi şeyler hatırlıyorum..Yemiyordumki..Çardağın çatısına atıyordum..Hatta en tepeye atıp serbest düşme yapmasını seyrederdim..Ve kırılma anı..Herşey onun içindi..Eğer çatıda yumurta izi gören olursa onları kuşların bırakmış olabileceğini düşündüklerini sanırdım..Yumurtalar böyle tükenirdi anne |
Tavuklara yazık yahu, ne ıkına sıkıla yapıolar onları bilio musun sen
Gerçi bu durumda "dinime küfreden müslüman olsa" deyimini kullanabilirsin zira tavuğa yazık da kadına yazık değil mi sorusu gelebilir akıllara..
|
|
|
|
En son eastanbulist_f tarafından Çar 05 Eyl, 2007 00:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
|
|
| |
|
 |
eastanbulist_f
Misafir

|
|
belloni, cani değil yaratıcı diyelim..
tüm tırnaklarımı feda etmişim ben o uğurda
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
orki
Super Moderator

|
|
| eastanbulist demiş ki: | Bende 13-14 yaşlarındaydım..Şimdiki evdeydik..Benim odanın penceresinden bahçedeki çardak gözükür..Böyle çatılı ufak ahşap şirin bi yapı..Site sakinleri orda çay falan içerlerdi..Öğleden sonra gelirdim okuldan ve çok sıkılırdım evde yalnız olmaktan..Annem uzunca bir müddet övdü beni "oğlum çok yumurta yiyor.Valla haftada 10 tane alıyorum kalmıyor" gibi şeyler hatırlıyorum..Yemiyordumki..Çardağın çatısına atıyordum..Hatta en tepeye atıp serbest düşme yapmasını seyrederdim..Ve kırılma anı..Herşey onun içindi..Eğer çatıda yumurta izi gören olursa onları kuşların bırakmış olabileceğini düşündüklerini sanırdım..Yumurtalar böyle tükenirdi anne |
sen daha küçükken kuş gribini tahmin edip yumurtaları telef etmeye başlamışsın ...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
belloni
Fetişist

|
|
| eastanbulist_f demiş ki: | belloni, cani değil yaratıcı diyelim..
tüm tırnaklarımı feda etmişim ben o uğurda |
tabi yaratıcılık konusunda apayrı bir durum zatn ama takdir edersinki nihayetinde o bir tırnak her ne kadaar pedikür manikür yaptırsanda enfeksiyon kapılacak bin türlü mikrop olabiliyor içinde yanlış anlama hepimizin dogası bu .. işin bu yönüyse gercekten canilik diye düşünüyorum.
Fetisizm, karsındaki istediği müddetce ortaya cıkan bir olgudur. Hani eğer kadın bunu bilmiosa ve sen bu yaptıgından harbiden zevk alıyosan bu sadistliktir ki sadistliğinde canilikle aynı paralelde oldugunu hepimizi biliyoruz. Sadist olanın biraz caniliğe , Cani olanın biraz sadistliğe ihtiyacı vardır.
|
|
|
|
_________________ Finally, I got it .. Just left my behind =)
|
|
 |
      |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
| belloni demiş ki: | | eastanbulist_f demiş ki: | belloni, cani değil yaratıcı diyelim..
tüm tırnaklarımı feda etmişim ben o uğurda |
tabi yaratıcılık konusunda apayrı bir durum zatn ama takdir edersinki nihayetinde o bir tırnak her ne kadaar pedikür manikür yaptırsanda enfeksiyon kapılacak bin türlü mikrop olabiliyor içinde yanlış anlama hepimizin dogası bu .. işin bu yönüyse gercekten canilik diye düşünüyorum.
Fetisizm, karsındaki istediği müddetce ortaya cıkan bir olgudur. Hani eğer kadın bunu bilmiosa ve sen bu yaptıgından harbiden zevk alıyosan bu sadistliktir ki sadistliğinde canilikle aynı paralelde oldugunu hepimizi biliyoruz. Sadist olanın biraz caniliğe , Cani olanın biraz sadistliğe ihtiyacı vardır. |
Tamamda sonuçta o bunu çocukken yapmış, ve bi şekil intikam için yapmış, hangimiz yaptığımız şeyin sonuçlarını bilemedein küçükken bazı davranışlarda bulunmadık ki? Sonuçta burda onun amacı insanlara tırnaklarını yedirmek değil, kremayı yiyemediği için bi şekil intikam almak..
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
| valla orta 2 ye falan gidiyodum o zaman internette ayak falan bulmak nerde işte şamdanlar,galalar falan oralardan bakıyorum resimlere bazen dayanamazdım alırdım şamdan yada galayı tuvalete geçerdim ama geri çıkarken hiç dergiyle çıkmadım bizim apartmanın tuvalet boşluğu inanın bana dergi kaynıyodur....ne tür bi rahatsızlıksa hep oraya atardım....
|
|
|
|
_________________ FERİ KAÇMIŞ 2 GÖZ,BİRBİRİNE SARILMIŞ 2 TİTREK DUDAKTAN İBARET SURATIM.
(YARDIM ÇAĞIR!....)
KURTARIR BEDENİ ELBET BİRİLERİ YA.
KÜRDAN KOLLAR AĞIRLIĞINDA EZİLİR,DOKUNSALAR AĞLARIM,AĞRISI FERYAT.
(TAHAMMÜLSÜZÜM !...)
DİNDİRİR ACINI ELBET BİR MELEK YA
|
|
 |
      |
 |
|
|