| Yazar |
Mesaj |
posakly21

Acemi

|
|
arkadaşlar camda beklediim komşu yeni convers almış kendine tabi camda görünce çok şaşırdım biraz üzüldüm biraz sewindim hemen kapısına gittim baktım ki ayakkabılar orda hemen apartman boşluuna indim ben böle güsel koku görmedim daha sonra nedenini anladım ayaklarına yeni pedikür yaptırmış çok güsel kokuodu böle nası desem hafif bir zonglama yapıyor kafanızda aklınız başınızdan gidiyor dakikalarca kokladım sonra tekrar içine boşaldım bu tik oldu artık damgamı koymadan olmuyor ayak fetişi hiç bitmesin
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
posakly21

Acemi

|
|
bu arada bilmediiniz her ayakkabıyı yalamayın
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
| herşey güzel de içine boşalman bence hoş deil be arkadaşım. sonra nasıl temizliyosun? bi de o bayan herşeyden habersiz o converse i giyiyo hoş mu bu sence?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Giro
Fetişist

|
|
bunlar sakat işler hocam...converse ile uğraşacağına hem kızın ayakkabısını proteine boğacağına içindekiler için yoğunlaş
|
|
|
|
_________________ geri geldimm...
|
|
 |
    |
 |
posakly21

Acemi

|
|
içine biraz yaydırıyoruz selpakla falan nemli kalıo yani
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
engin22
Acemi

|
|
| arkadaşlar,converse nin görünüşü hoş değil ama kokusu harika oluyor gerçekten
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
| Bence de içine boşalma hoş değil pek... "Kızın haberi olsa çöpe atardı o ayakkabıları" düşüncesi bile yapmamak için yeterli bence.....
|
|
|
|
_________________ * www.ESKIJI.info *
|
|
 |
      |
 |
taseron
Tecrübeli

|
|
| aatg2000 demiş ki: | | Bence de içine boşalma hoş değil pek... "Kızın haberi olsa çöpe atardı o ayakkabıları" düşüncesi bile yapmamak için yeterli bence..... |
Bence de prezervatif kullanırsan çok daha iyi olur.
Yoksa ilerleyen günlerde "yetişin komşulaar Converse'lerim doğurduuu" diye koşabilir hatun.. Korunmak çok önemli:)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
sehircanbazi
Usta Yazar

|
|
| senin icin mukemmel bir olay bosver bi gun foyası cıkar ortaya kimbilir bu durum hosuna gider ve gelir tıpıs tıpıs devamm aynen:)
|
|
|
|
_________________ S€ђ!R©@ŋß@Ζł
|
|
 |
      |
 |
wizardoz
Usta Yazar

|
|
Ben de bikaç ayakkabıya (converse de dahil) boşalmıştm ne bilim o an için kendni tutamıyo insan. sen devam et boşver
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
Arkadaşlar, ya birgün bu şekil bir converse sahip bi kız arkadaşınız olursa ve siz de onun ayaklarını yalama gaflet ve dalaletinde bulunursanız?? Ne dersiniz hoş olmaz mı?......
|
|
|
|
_________________ * www.ESKIJI.info *
|
|
 |
      |
 |
smiser
Tecrübeli

|
|
| taseron demiş ki: | | aatg2000 demiş ki: | | Bence de içine boşalma hoş değil pek... "Kızın haberi olsa çöpe atardı o ayakkabıları" düşüncesi bile yapmamak için yeterli bence..... |
Bence de prezervatif kullanırsan çok daha iyi olur.
Yoksa ilerleyen günlerde "yetişin komşulaar Converse'lerim doğurduuu" diye koşabilir hatun.. Korunmak çok önemli:) |
abi supersin ya gece gece guldurdun beni yemin ediorum.acıkcası bu iş benimde hosuma gitmedi.ama herkes kendi bilir tabby.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
aatg2000 demiş ki:
| Alıntı: | | Arkadaşlar, ya birgün bu şekil bir converse sahip bi kız arkadaşınız olursa ve siz de onun ayaklarını yalama gaflet ve dalaletinde bulunursanız?? Ne dersiniz hoş olmaz mı? |
Katılıyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
delpiero000

Royal Üye