Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
posakly21
Uyarı : 1
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Sal 28 Ağu, 2007 21:26  Mesaj konusu:  conversleri çok güsel ahhh Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar camda beklediim komşu yeni convers almış kendine tabi camda görünce çok şaşırdım biraz üzüldüm biraz sewindim hemen kapısına gittim baktım ki ayakkabılar orda hemen apartman boşluuna indim ben böle güsel koku görmedim daha sonra nedenini anladım ayaklarına yeni pedikür yaptırmış çok güsel kokuodu böle nası desem hafif bir zonglama yapıyor kafanızda aklınız başınızdan gidiyor dakikalarca kokladım sonra tekrar içine boşaldım bu tik oldu artık damgamı koymadan olmuyor Smile ayak fetişi hiç bitmesin Embarassed

Kova Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıposakly21 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
posakly21
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Sal 28 Ağu, 2007 21:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu arada bilmediiniz her ayakkabıyı yalamayınSmile

Kova Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıposakly21 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Sal 28 Ağu, 2007 22:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

herşey güzel de içine boşalman bence hoş deil be arkadaşım. sonra nasıl temizliyosun? bi de o bayan herşeyden habersiz o converse i giyiyo hoş mu bu sence?

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimiçiPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Giro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 28 Ağu, 2007 23:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bunlar sakat işler hocam...converse ile uğraşacağına hem kızın ayakkabısını proteine boğacağına içindekiler için yoğunlaş Wink

Yay Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıGiro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
posakly21
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Per 30 Ağu, 2007 16:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

içine biraz yaydırıyoruz selpakla falan nemli kalıo yani Shocked

engin22
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 10 Eyl, 2007 21:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar,converse nin görünüşü hoş değil ama kokusu harika oluyor gerçekten

Boğa Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıengin22 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
aatg2000
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 10 Eyl, 2007 23:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bence de içine boşalma hoş değil pek... "Kızın haberi olsa çöpe atardı o ayakkabıları" düşüncesi bile yapmamak için yeterli bence.....

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıaatg2000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
taseron
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 11 Eyl, 2007 23:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

aatg2000 demiş ki:
Bence de içine boşalma hoş değil pek... "Kızın haberi olsa çöpe atardı o ayakkabıları" düşüncesi bile yapmamak için yeterli bence.....

Bence de prezervatif kullanırsan çok daha iyi olur. Razz

Yoksa ilerleyen günlerde "yetişin komşulaar Converse'lerim doğurduuu" diye koşabilir hatun.. Korunmak çok önemli:)

Oğlak  Keçi Gizlitaseron kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sehircanbazi
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Çar 12 Eyl, 2007 14:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

senin icin mukemmel bir olay bosver bi gun foyası cıkar ortaya kimbilir bu durum hosuna gider ve gelir tıpıs tıpıs devamm aynen:)

Yay Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısehircanbazi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
wizardoz
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 16 Eyl, 2007 15:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben de bikaç ayakkabıya (converse de dahil) boşalmıştm ne bilim o an için kendni tutamıyo insan. sen devam et boşver Very Happy

Başak Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıwizardoz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
aatg2000
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 16 Eyl, 2007 16:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaşlar, ya birgün bu şekil bir converse sahip bi kız arkadaşınız olursa ve siz de onun ayaklarını yalama gaflet ve dalaletinde bulunursanız?? Ne dersiniz hoş olmaz mı?...... Mr. Green

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıaatg2000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
smiser
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pts 17 Eyl, 2007 00:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

taseron demiş ki:
aatg2000 demiş ki:

Bence de prezervatif kullanırsan çok daha iyi olur. Razz

Yoksa ilerleyen günlerde "yetişin komşulaar Converse'lerim doğurduuu" diye koşabilir hatun.. Korunmak çok önemli:)

abi supersin ya gece gece guldurdun beni yemin ediorum.acıkcası bu iş benimde hosuma gitmedi.ama herkes kendi bilir tabby.

İkizler Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışısmiser kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Cmt 17 Kas, 2007 11:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

saolasın paylasım için

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 Kas, 2007 03:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

aatg2000 demiş ki:
Alıntı:
Arkadaşlar, ya birgün bu şekil bir converse sahip bi kız arkadaşınız olursa ve siz de onun ayaklarını yalama gaflet ve dalaletinde bulunursanız?? Ne dersiniz hoş olmaz mı?

Katılıyorum.
Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Pzr 02 Arl, 2007 14:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ellerine saglık

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |