Bazı geceler sorumsuz adam olmaya özenirim..Sadece geceleyin gelir..Gündüzleri ortalama bir adam olduğumdan üretememde..Aylık maaşla çalışan iyi giyimli bir marabayım..Canım içmek bile istemez..Çoğu kez kaybedilmiş sair zamanlar gibidir benim için aydınlık..Ama karanlık çökünce benim diskonun ışıkları yanar..Gücün bende olduğu zamanlar başlar..Şehvetim uzakları yakın eder..Tuttuğum o ince beli kadınımın sanarken uyanıveririm boğazımı yakan rakınında bardağı ince belliydi..Ama hep aynıdır..Geceleri severim..Adalet dağıtır..Saklar, yataklık eder..İçmek lazım geceleri..Kendimi ayyaş gibi hissediyorum..Saçımda dağınık..Sakallarım yeşillenmiş..Hatırlıyorumda bir zaman çok içmiştim..O gece paramda yoktu..Ve dolap tamtakırdı..Hayatımın mahvolmuş olduğunu düşünmüştüm..Aklıma katiller geldi..İntihar edenler..o..Hapishane kuşları..Güvercin satıcıları..Sabahçı kahveleri..Ve benzerleri..Hepsini o gece andım..Hatırlıyorum..Mahvolmuş hayat kendiminki olduğunda anladım tüm bunların menekşeler kadar varoluşun olağan bir parçası olduklarını..
Varoluşun olağan bir parçası..Evet..Bu "O" olmalı...
En son eastanbulist tarafından Cum 24 Ağu, 2007 05:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Bence resimde ki beşi bir yerdeler, o bahsettin olağan parçalardan değil...olağan üstü parçalardan biri olmalı...veya nadide bir parça diyelim...zaten elin tutuşuna bakarsak...sanki nadir bulunan bir elması incitmemek için büyük bir ustalıkla ve şefkatle tuttuğunu görüyoruz...
Menekşeler heryerde...
ama kırmızı elmas taneleri nadide...
sıra sıra...sanki beş i bir yerde...
eastanbulist... şefkatle tutar onları elinde.
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz