Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Tornado
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

turkey.gif
MesajTarih: Sal 14 Ağu, 2007 22:20  Mesaj konusu:  Reklamda Eli Kırbaçlı bir bayan Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaşlar bir araba reklamında eli kırbaçlı bir bayan teması var.
Fetişist arkadaşların dikkatine Wink

Yavaş yavaş reklamlara geçiş yapılıyor Razz

Reklam için TIKLA!!!

Oğlak Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıTornado kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
GladnesS
Uyarı : 1
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 14 Ağu, 2007 23:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu tip görüntülere... yabancı reklam, dizi ve filmlerde çok fazla rastlıyoruz...önemli olan bu görüntülerin ülkemizde de artması...ama nerdeeeee...

bu arada eli kamçılı ablayı ben çok beğendim...tam bir dişi... Drool

Oğlak Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıGladnesS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
bozkurt220
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Çar 15 Ağu, 2007 00:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kızın yuzude cok masum yaaa cok tatlı

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıbozkurt220 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 15 Ağu, 2007 22:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
kızın yuzude cok masum yaaa cok tatlı

aynen aynen cok şeker bi bakışı var hoşşşşş... Very Happy

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
belloni
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 21 Ağu, 2007 18:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bak sen kışı bile domine etmişler iimi =)

Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo Gizlibelloni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
slaveteen
Usta Yazar
Usta Yazar

brazil.gif
MesajTarih: Çar 22 Ağu, 2007 14:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bakışlarına bende tutsak oldum.

Balık Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıslaveteen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
MaStEr-MaN
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Çar 05 Eyl, 2007 13:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

GladnesS demiş ki:
bu tip görüntülere... yabancı reklam, dizi ve filmlerde çok fazla rastlıyoruz...önemli olan bu görüntülerin ülkemizde de artması...ama nerdeeeee...

aslında Türk programlarda reklamlarda falanda rastlıyoruz ama o görüntüyü veren ne yaptığını bilmeden verdiği için anlamı olmuyor bizler için:)

Oğlak  Sıçan ÇevrimdışıMaStEr-MaN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Pts 10 Eyl, 2007 11:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

GladnesS demiş ki:
dogrusun valla gay lar bile cıkarken biz cıksak topa tutarlar

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Pts 10 Eyl, 2007 11:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dogrusun valla gay lar bile cıkarken biz cıksak topa tutarlar

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |