Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
eastanbulist
Misafir

MesajTarih: Pts 13 Ağu, 2007 21:15  Mesaj konusu:  Aramıza hoşgeldin..İnce belli tanrıçam.. Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Artık iki kişiyiz..Adama hayatında 1-2 kavşak çıkar ya dönersin ya uzar yolun..Eastanbulist_f o kavşakların birinde duran tabelaydı..Benim yolum oraya doğru..Sizlere beraber seslenmekten mutluluk duyarız..Saygılar önce bizden..

eastanbulist_f
Misafir

MesajTarih: Pts 13 Ağu, 2007 21:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

solmuş yüzlerden gülümseme beklerken, tek namludan çıkan kurşun misali serseri bir bakışın vurduğu yerim ben.. ve şimdi içimdeki "O" ile sürüklendiğim diyarlardan biri burası.. merhaba..

Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Pts 13 Ağu, 2007 21:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

O zaman Eastanbulist_f, size buraya üye olduğunuz için, Eastanbulist'e de sizinle beraber burada yeni bi başlangıç yaptığı için en içten dileklerimle hoşgeldiniz diyorum..Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Pts 13 Ağu, 2007 21:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eastanbulist, dostum çok sevindim hayatındaki böyle önemli bir anın gelişmesine. insanın gerçekten seveceğini bulması çok zor. buldu mu ona sıkı sıkı sarılmalı. eastanbulist_f, hoşgeldiniz diyorum. sevginiz kat be kat artsın inşallah Smile bizlerden de saygılar..

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
GladnesS
Uyarı : 1
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 14 Ağu, 2007 00:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Saygılar bizden...eastanbulist ve eastanbulist_f...

sıradan olmayan paylaşımların ve çok derinden yazdığı yazıların ile bu forum'a zaten önemli bir anlam katıyordun...şimdi bu derinlikler cümbüşüne eastanbulist_f ' i de katmışsın...İnanın sizleri faneti forumda büyük bir merakla izleyeceğim...izleyeceğiz...

fanetide ki yolunuz daim-i olsun eastanbulist_f...hoşgeldiniz.

Oğlak Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıGladnesS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Sal 14 Ağu, 2007 00:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Welcome umarım güzel vakitler geçirirsiniz ; eastanbulist güzel paylaşımlarının yanında böyle bir katılımı gerçekleştirmen gerçekten çok güzel olmuş.... Welcome

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ToesRus
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 14 Ağu, 2007 01:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hoşgeldiniz....
Ne iyi ettiniz de geldiniz...

Yengeç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıToesRus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Nödveidht
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 14 Ağu, 2007 02:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ruhikizi gibi bişeymi bu ?
selamlar saygılar sewgiler

into your garden, garden of stone...

Koç Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıNödveidht kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sockslave
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Sal 14 Ağu, 2007 03:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Duygusallığı da getirdiniz yanınızda sanırım. Buraya çok yakışır işte o. Hoşgeldiniz.

Oğlak Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısockslave kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 14 Ağu, 2007 13:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hoşgeldiniz umarm forumumuzu beğenir mutlu mesut yaşarsınız.....

ya benimde hayallerimi süsleyen bi olay sewgiliminde fetişist olması ve fanetiye gelmesi cok güzel bi duygu olsa gerek
(buarada umarım yanılmıorum sewgilisiniz sanırm) Very Happy

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
feetman27
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Sal 14 Ağu, 2007 17:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hoşgeldiniz.Değişik bir durum bu pek alışılageldik değil...Ama keyifli zamanların geçeceğinden hiç şüphem yok.Hoşgeldiniz...

Boğa Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıfeetman27 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
eastanbulist_f
Misafir

MesajTarih: Sal 14 Ağu, 2007 22:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hoşbuldum, hoşbulduk.. hepinize teşekkürler..

Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Çar 15 Ağu, 2007 00:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eastanbulist hayatında olan değişiklik sevindirdi herkesi olduğu gibi beni de; sonsuza dek sürsün aşkınız..

Eastanbulist_f; merhaba ve hoşgeldin..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
eastanbulist
Misafir

MesajTarih: Çar 15 Ağu, 2007 09:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benim sigara içtiğim zamanlarda vardı..Gözlerimi kısarak içime çeker derin nefesin zirve yaptığı noktada tutar ve "hfffff" diye boşaltırdım ciğerlerimden..Asla zevk almadım..Sadece ilerde kullanırım diye düşündüğüm bir erotizmdi duman..Ve sevdiğim renklerdi ondan alırdım Cameli..Sigara keder kokardı..Mandolin gibi hoş bir kelimedir keder..Sevilir..Ölü menekşeler gelir gözümün önüne..Suya mahkum balıkların çırpınışları..Gri gökyüzü ve taşıdığı elem..Yalan söylüyor olmalılar..Keyif dediğin dolmuşta kalçasını sıkmaktı kadının..Sevgilinin ayaklarına dokunabildiğin ilk gündü keyif..Ekmeğin kıtırını alelacele yemekti annen görmeden..Pirinç çuvalına elini daldırmaktı..Civciv sevmekti..Arabada yiyişmekti..Sevgilinin saçlarını açıp tek tek dağıtmaktı..Ben bunları nerden öğrendimki..

eastanbulist_f
Misafir

MesajTarih: Çar 15 Ağu, 2007 10:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben hiç bilmezdim ayak fetişizmi ne demek..
belki yaşamış olmasam tenimle hissetmesem yine de inanmazdım ayakların bir erkek için dudaktan, memeden, kalçadan -kadınsal kıvrımlardan- daha baş döndürücü olabileceğini..
şimdi yazarken size düşündüm ilk bana nasıl söylendiğini..gariptir ki hatırlamıyorum bile.. çünkü yadırgamamıştım farklılığı.. yadırgamayı es geç, bana alalade değil hoş, cazibeli, tutkulu, iç gıdıklayıcı gelmiş..
ben hiç bilmezdim ayak fetişizmi ne demek..
ama erkeğimin başını ayaklarımla döndürmek, onunla raks edip mest etmek tutkusunun bağımlısıyım..

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |