Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
zekeriyal
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Per 26 Tem, 2007 18:57  Mesaj konusu:  Ebru Gündeş'in ayakları hakkında... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bir arkadaşım (kız) Star tv'de çalışıyor, bu Popstar Alaturkanın çekimleri yapılırken ebru gündeş'in makyözüyle falan diyalog kurmuş ilerletmiş muhabbeti. Makyöz bir gün arkadaşıma "Ebru'ya pedikürcü dayanmıyor" diye isyan etmiş. Nedeni de Ebru Gündeş'in ayaklarını yıkamaması ve pedikürcünün kucağına kokulu bir şekilde koymasıymış..

Bu muhabbetten sonra Ebru Gündeş'i gördüğümde pedikürcü olasım geliyor Mr. Green

İkizler Cinsiyet:Bay At Çevrimdışızekeriyal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
GekkieD
Moderator
Moderator

netherlands.gif
MesajTarih: Per 26 Tem, 2007 21:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

offf beee... icimizden birisi ajan olarak ebrunun yaninda calissa. ne guzel olur bee ebrunun kokulu ayaklarina pedikur yapmak. ama ebru da ayip ediyomus yani, yazik degil mi elin pedikurcusune,insan ayaklarini bi yikar.

Koç Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıGekkieD kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
GladnesS
Uyarı : 1
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 26 Tem, 2007 22:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gaz maskesi taksın onlarda.... Doctor ama bizim için hava hoş... Jump

Oğlak Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıGladnesS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
bozkurt220
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Per 26 Tem, 2007 22:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

belkı karsısındakıne onem vermedıgı ıcın ole yapıyodur pedıkurcu brat pitt olsa pedıkur yaptırmadan once pedıkur yaptırıp gıder

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıbozkurt220 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 27 Tem, 2007 00:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yok beee daha neler ebru gundesın ayakları kokuyo bana pek ınandırıcı gelmedı hatunlar mılyarlık parfumler kullanıyo parfum kokusundan ayak kokusu nasıl alınmıs hadı onuda gectım bu kadar bakımlı bır hatunun ayagımı kokarmıs...bana pek ınandırıcı gelmedı

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM.........

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Cum 27 Tem, 2007 00:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şalamar 24 demiş ki:
yok beee daha neler ebru gundesın ayakları kokuyo bana pek ınandırıcı gelmedı hatunlar mılyarlık parfumler kullanıyo parfum kokusundan ayak kokusu nasıl alınmıs hadı onuda gectım bu kadar bakımlı bır hatunun ayagımı kokarmıs...bana pek ınandırıcı gelmedı

kesinlikle katılıyorum.

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cum 27 Tem, 2007 01:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

diğer yandan pedikür kuru kuru yapılmıyor ki, sonuçta başta ayaklar suyun içinde duruyor, koku nası olur bu durumda, bana da inandırıcı gelmedi ama sonuçta bilmiyorum olabilir de, bizimle paylaşman çok güzel Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 27 Tem, 2007 01:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Banada inandırıcı gelmedi pek...
Ya senin o kız sana aşık, sende petek dinçözü seviyorsan böyle bişi deimştir sana... Yada o makyöze ters bişi yapmıştır oda soranlara karalıyordur... Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cum 27 Tem, 2007 14:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bekff demiş ki:
sende petek dinçözü seviyorsan böyle bişi deimştir sana...

Bekff, aslında yukarıdaki konu Ebru Gündeş hakkında Laughing

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 27 Tem, 2007 19:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yaw girip yeni mesajlara tüm konulara bakıyorumya, demek aklım petek'de kaldı... Malum gecenin de 02.30'u Smile Ebruyu düşünüp Petek yazabilen tek adamım heralde... Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
GekkieD
Moderator
Moderator

netherlands.gif
MesajTarih: Cum 27 Tem, 2007 20:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ebru hani su var ya bulent ersoy ve orhan gencebay dururken .ok yemeye calisan hani su popstar alaturkadaki gereksiz tip. cikarabildin mi bekff? Very Happy

Koç Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıGekkieD kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
lazzo
Uyarı : 1
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Pzr 30 Arl, 2007 23:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ebru gündeşin ayakları kokuyomuş he insan bunun değerini nasıl bilmez dali manyak işi bırakmış Evil

Oğlak  Maymun Çevrimdışılazzo kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
piskopat
Atıldı
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Oca, 2008 17:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ebru süper beee ayakları inamılmaz derecede güzel

Başak Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıpiskopat kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
piskopat
Atıldı
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Oca, 2008 17:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

biraz vurup yalamak için neler vermezdim

Başak Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıpiskopat kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
cajolerus
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 26 Oca, 2008 18:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

piskopat, kötü üslubundan dolayı ikinci sarı kartı veriyorum.

İkizler Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimiçicajolerus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |