Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
smokey
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cum 20 Tem, 2007 22:58  Mesaj konusu:  smoking fetish Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar bende yeni üye oldum ben sigara içen kadınlara karşı dayanılmaz bir ilgi duyuyorum özellikle habersiz candid çekimler benim gibi arkadaşlarla tanışmak isterim bu kamera hep başa dert oluyo dikkat çekiyo Neutral bir çözüm yolu arıyorum hem gizli hemde net çekim yapacak bişeyler hepinize şimdiden teşşekürler:)

Koç  At Çevrimdışısmokey kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 20 Tem, 2007 23:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

smokey hosgeldın foruma..kameranın olculerı hakkında bılgı verırsen belkı yardımcı olurum sana fıkır konusunda

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM........!!!

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
smokey
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Çar 25 Tem, 2007 20:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dostum ilgine selam teşşekürler kameram trv 1010 E sony biraz büyük kamera candid olarak güncel hayatta kafelerde v.s bir çok sigara içen seksi hatunlar var her görüşümde içim gidiyo başıma bikaç tadsız olay geldi benimi çekiyosun v.s diye nasıl bir kamera sistemi uygulamalı yada başka bir önerin varmı sevgiler

Koç  At Çevrimdışısmokey kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 25 Tem, 2007 21:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kameran buyukse yardımcı olamam uzgunum Very Happy bu ıslerde kucuk kameralar daha guvenlı o bakımdan..

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM........!!!

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
smokey
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Per 26 Tem, 2007 17:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dostum yeni kamera alabilirim
önerin nedir?

pusat
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Per 26 Tem, 2007 18:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Öncelikle hoşgeldin googledan araştırabilirsin gizli kamera yazarsan çıkıyor.gözlük şeklinde kamera var aynı güneş gözlüğü gibi ortasında kameranın lensi var oradan çekim yapıyor gözünün gördüğü herşeyi kaydediyor üstelik anlısılması da neredeyse imkansız onun dışında kulaklık tarzı olanlar var kravat tarzı olanlarda var istediğin özelliklere göre de fiyatları değişiyor

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıpusat kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
mistres__funda
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 10 Eyl, 2007 03:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hoşgeldin..

Boğa Cinsiyet:Bayan Bufalo Çevrimdışımistres__funda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 10 Eyl, 2007 21:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hoşgeldin azizim foto makinası araman hoş bişii umarım alırsın ve ilk görüntüleri bizle paylaşırsın Very Happy ...

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
pesimist0202
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 02 Ekm, 2007 22:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

benimde sigara icen kadınlara karsı bi ilgim war. ben bu ilgimi genelde smoking fetish videolarında gideriorm sizede yrdmcı olabilirm isterseniz baya bi geniş galerim oldu Very Happy

Yay Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıpesimist0202 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dersolad
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Çar 10 Ekm, 2007 18:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

pesimist0202 demiş ki:
benimde sigara icen kadınlara karsı bi ilgim war. ben bu ilgimi genelde smoking fetish videolarında gideriorm sizede yrdmcı olabilirm isterseniz baya bi geniş galerim oldu Very Happy

pesimist bende 10 numara smoking fetisciyim 10 gb arşiv var ve birçok site passları sana bu konuda pm attım bakarsan sevinirim... Başka sf ci arkadaşlarda çıkarsa bana özel msj atsınlar herkese açığım maksat muhabbet..

Balık Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıdersolad kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Cmt 01 Arl, 2007 11:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hoşgeldin

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
pesimist0202
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 11 Arl, 2007 14:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

konu ile ilgilenilmiyo yhaa=)

Yay Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıpesimist0202 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |