| Yazar |
Mesaj |
smokey
Acemi

|
|
arkadaşlar bende yeni üye oldum ben sigara içen kadınlara karşı dayanılmaz bir ilgi duyuyorum özellikle habersiz candid çekimler benim gibi arkadaşlarla tanışmak isterim bu kamera hep başa dert oluyo dikkat çekiyo bir çözüm yolu arıyorum hem gizli hemde net çekim yapacak bişeyler hepinize şimdiden teşşekürler:)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| smokey hosgeldın foruma..kameranın olculerı hakkında bılgı verırsen belkı yardımcı olurum sana fıkır konusunda
|
|
|
|
 |
    |
 |
smokey
Acemi

|
|
| dostum ilgine selam teşşekürler kameram trv 1010 E sony biraz büyük kamera candid olarak güncel hayatta kafelerde v.s bir çok sigara içen seksi hatunlar var her görüşümde içim gidiyo başıma bikaç tadsız olay geldi benimi çekiyosun v.s diye nasıl bir kamera sistemi uygulamalı yada başka bir önerin varmı sevgiler
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
kameran buyukse yardımcı olamam uzgunum bu ıslerde kucuk kameralar daha guvenlı o bakımdan..
|
|
|
|
 |
    |
 |
smokey
Acemi

|
|
dostum yeni kamera alabilirim
önerin nedir?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
pusat
Fetişist

|
|
| Öncelikle hoşgeldin googledan araştırabilirsin gizli kamera yazarsan çıkıyor.gözlük şeklinde kamera var aynı güneş gözlüğü gibi ortasında kameranın lensi var oradan çekim yapıyor gözünün gördüğü herşeyi kaydediyor üstelik anlısılması da neredeyse imkansız onun dışında kulaklık tarzı olanlar var kravat tarzı olanlarda var istediğin özelliklere göre de fiyatları değişiyor
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
mistres__funda
Acemi

|
|
 |
      |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
hoşgeldin azizim foto makinası araman hoş bişii umarım alırsın ve ilk görüntüleri bizle paylaşırsın ...
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
pesimist0202
Acemi

|
|
benimde sigara icen kadınlara karsı bi ilgim war. ben bu ilgimi genelde smoking fetish videolarında gideriorm sizede yrdmcı olabilirm isterseniz baya bi geniş galerim oldu
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
dersolad
Acemi

|
|
| pesimist0202 demiş ki: | benimde sigara icen kadınlara karsı bi ilgim war. ben bu ilgimi genelde smoking fetish videolarında gideriorm sizede yrdmcı olabilirm isterseniz baya bi geniş galerim oldu |
pesimist bende 10 numara smoking fetisciyim 10 gb arşiv var ve birçok site passları sana bu konuda pm attım bakarsan sevinirim... Başka sf ci arkadaşlarda çıkarsa bana özel msj atsınlar herkese açığım maksat muhabbet..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
delpiero000

Royal Üye

|