Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
KOMANDO
Uyarı : 1
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 27 Ağu, 2007 23:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kemal sunalın salako filmindeki babası tarafından falakaya yatırılan iki genç kız görülmeye değer

Terazi Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıKOMANDO kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 27 Ağu, 2007 23:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
AÇELYA AKKOYUN SÜPER BİDE FALAKAYA YATIRSAN DAHADA GÜZEL OLMAZMI ARKADAŞLAR

oda guzel be dostum.. Grin

Sonsuzluk notalarında alemlere işaretim.........

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
GekkieD
Moderator
Moderator

netherlands.gif
MesajTarih: Pts 27 Ağu, 2007 23:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

niye kizginsin acelyaya salamar? mailini okumadi diye mi? Very Happy

Image

Koç Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıGekkieD kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 27 Ağu, 2007 23:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

acelya bu aralar cok havalara gırdı gekkıed... Very Happy

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
GekkieD
Moderator
Moderator

netherlands.gif
MesajTarih: Sal 28 Ağu, 2007 03:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bir de su mesaj verme kaygisi yok mu sinir ediyo beni. kendisini de ovmeyi ihmal etmiyodu. bir de bitirirken ki lafi var ya gicik oldum. hakli olmak mi onemli mutlu olmak mi, tabi ki mutlu olmak diyo gicik ediyo beni. gerci onu bu hale getiren bizleriz salamar, hepimiz sucluyuz

Image

Koç Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıGekkieD kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 28 Ağu, 2007 12:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
gerci onu bu hale getiren bizleriz salamar, hepimiz sucluyuz

evet malesef oyle gekkıed...attıgımız mesajlar ıle farkındamısın kameramanlar eskısı kadar katı deıl..kamera studyoda dort donuyo...zoom olayı arttı mesela...eskıden nasıldı bı acıdan programı bıtırıyorlardı...bu yonden baya faydası oldu..su mahallenın muhtarları dızısının eskı bolumlerını tekrar yayına koysalar varya cok net hatırlıyorum acelyanın muhtesem goruntulerı var orda hemde orda daha genç...hanı denızcı kocası var hatırlarsınız...

larartist3
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Per 18 Ekm, 2007 09:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eklemeler süper adamım
varsa devamını da görmek isteriz
ellerin dert görmesin

Boğa Cinsiyet:Bayan Yılan Çevrimdışılarartist3 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
orhan
Fetişist
Fetişist

jamaica.gif
MesajTarih: Per 18 Ekm, 2007 16:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla hemen ekliyeyim vokalistin ayakkabıları daha güzel yorumuna bende katılıyorum....beyaz ın programına ve Açelya nın programına katılma planlarınız ise muhteşem allah iyiliğinizi versin hayata derslere bu enerjiyi versek alim olurduk (babam gibi mi konustum ne?? yoksa yaşlanıyormuyum?)

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıorhan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayaksewer_007
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 19 Ekm, 2007 02:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla bu kadar azminize hayran kaldım. Kesinlikle muvaffak olursunuz. Aynen devam. Sevgiler.

Kova Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıayaksewer_007 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderICQ
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 19 Ekm, 2007 14:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
Valla bu kadar azminize hayran kaldım. Kesinlikle muvaffak olursunuz. Aynen devam. Sevgiler

program bıttı ama....

cakabey_55
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 15 Şub, 2008 09:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya kurban olayım açelyanın iki arada dizisinin tüm bölümlerini bulalım acayip sahneler var ölüyorum ben bu kıza ya

Başak Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıcakabey_55 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 16 Şub, 2008 05:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Thumb Up Cool

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
korkuyu
Atıldı
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Cmt 16 Şub, 2008 15:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

pek dikkatli bakmadım ama
baldırları çok kalın gibi sanki
zaten o yüzden sanırım hep pantolon ya da uzun etek giyiyor sanırım.
bu arada

Şalamar 24 demiş ki:
Alıntı:
AÇELYA AKKOYUN SÜPER BİDE FALAKAYA YATIRSAN DAHADA GÜZEL OLMAZMI ARKADAŞLAR

oda guzel be dostum.. Grin

"Ayaklarınız çok güzel, sizi falakaya yatırsak ne güzel olur"
diye mesaj atsanıza Very Happy Very Happy Very Happy

Kova Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıkorkuyu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cakabey_55
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 16 Şub, 2008 17:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kankiler harbi acayip bir ayak ve baldır var açelyada ,bide nur ertürk var oda aynı mükemmel ufacık ayaklar çok bakımlı ve kalın süt gibi baldırlar ah ikisininde bol resimlerini bulabilsek tam süper olur değilmi???hepinize saygılar... Very Happy

Başak Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıcakabey_55 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 10 May, 2008 18:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

acelyayı cok ozledım..baldırları konusuna katılıyorum ekranlara donsede gamzelerını gorsek...

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |