| Yazar |
Mesaj |
nistnesus
Fetişist

|
|
Merhaba, ben dün geceden itibaren 20 mb üstü bazı videoları (young goddess) siteye upload etmiş bulundum.
Öncelikle *.rar uzantılarına izin verilmediğini farkettim fakat *.mpg sonuçlu bir rar arşivinin bir sakıncası olmayacağını düşündüm.
Ben de 50 mb'lık bir filmi 3 parçaya bölerek uzantılarını mpg'ye dönüştürmek suretiyle siteye upload ettim ve gereken uzantı değiştirme işlemini tarif ettim.
(Klibi de 3 parçaya bölebilirdim fakat sürekliliğini bozmak istemedim.)
Mevcut başlıklarım resimler bölümünde "young goddess tüm klipler" ve "dreamgirs'den favoriler " adı altındadır.
Umarım bir kural ihlali yapmamışımdır, sadece rapidshare'den indirme zorluklarına alternatif bir çözüm olabileceğini düşündüm.
Saygılar.
|
|
|
|
_________________ "Happiness is an angel with a serious face." Amadeo Modigliani
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
nistnesus
Fetişist

|
|
| Alıntı: | | dostum parçalara bölünce zaten 20 mb'ın altında parçalar oluyor, bu da herhangi bir sorun teşkil etmiyor hatta iyi yapmışsın Wink |
Yok benim kafama takılan 3 parça bir rar arşivinin her partı 20 mb olursa o şekilde yollayamıyosun çünkü rar'da 20 mb kabul edilmiyo, ben de rar uzantısını mpg'ye dönüştürüyorum.
Dolayısıyla indiren arkadaş bilgisayarında tekrar rar yapması gerekiyor uzantıyı.
|
|
|
|
_________________ "Happiness is an angel with a serious face." Amadeo Modigliani
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
nistnesus
Fetişist

|
|
Yav sen çok hoş adamsın var ya ne yazsan yüzümü güldürüyon
Eyvallah
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| dreamgirls ler teaser-perview clipler değilse süper olur.......henüz bakmadım ama inşallah full cliplerdir.....................
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
nistnesus
Fetişist

|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
nistnesus
Fetişist

|
|
Sende saol dostum, umarım şu rapid çılgınlığını dindirebiliriz bu sayede biraz..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
nistnesus
Fetişist

|
|
Ben rapid'i oldum olası sevemedim. Böyle sıcak sıcak paylaşımlar daha çok hoşuma gidiyo benim mesela torrent'de indirirken gönderiyon falan daha bi samimi geliyo
he cool bu arada 150. mesajda fetişist olucam galiba yanlış bilmiyorum umarım.. senle beraber kutlayalım.
150. mesajım ne olsun?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Ilk olarak cözüm icin tebrik ederim. Yaraticilik cok güzel birsey.
Ben dosya ayarlarini gerekirse degistire bilirim ama simdi bazi sorular kafama takiliyor. Ayar degisinmi ve ne sekilde degisiklikler olsun?
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
nistnesus
Fetişist

|
|
| Parox demiş ki: | Ilk olarak cözüm icin tebrik ederim. Yaraticilik cok güzel birsey.
Ben dosya ayarlarini gerekirse degistire bilirim ama simdi bazi sorular kafama takiliyor. Ayar degisinmi ve ne sekilde degisiklikler olsun? |
Sağol Parox..
Benim önerim 20 mb'lık video dosyaları sınırını 100 mb'a çekmek olabilir.
Zaten rapid aracılığıylada siteye link verilen kliplerin büyük bir bölümü 100 mb ve altı klipler (young goddess, russian mistress)
Bu sayede klipleri siteye upload edebiliriz.
rar dosyaları da siteye yine upload edilebiliyor fakat jpeg format sınırına takılıyor.Yani benim yaptığım işlemi yapmadan dosyayı 1mb'lık parçalara bölerek de upload edilebiliyor.
Bunun için önerim ise *.rar içinde belki özel bir sınır konulabilir ya da *.rar uzantı yasaklanabilir.
Çünkü rar altında hertürlü dosya gönderilebiliyor mesela *.exe *.mp3 vs.
Sevgiler..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|