Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
nistnesus
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Per 05 Tem, 2007 21:43  Mesaj konusu: Soru 20 mb üstü videoları siteye upload etmek Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Merhaba, ben dün geceden itibaren 20 mb üstü bazı videoları (young goddess) siteye upload etmiş bulundum.
Öncelikle *.rar uzantılarına izin verilmediğini farkettim fakat *.mpg sonuçlu bir rar arşivinin bir sakıncası olmayacağını düşündüm.
Ben de 50 mb'lık bir filmi 3 parçaya bölerek uzantılarını mpg'ye dönüştürmek suretiyle siteye upload ettim ve gereken uzantı değiştirme işlemini tarif ettim.
(Klibi de 3 parçaya bölebilirdim fakat sürekliliğini bozmak istemedim.)
Mevcut başlıklarım resimler bölümünde "young goddess tüm klipler" ve "dreamgirs'den favoriler " adı altındadır.

Umarım bir kural ihlali yapmamışımdır, sadece rapidshare'den indirme zorluklarına alternatif bir çözüm olabileceğini düşündüm.
Saygılar.

Yay Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışınistnesus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Per 05 Tem, 2007 21:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dostum parçalara bölünce zaten 20 mb'ın altında parçalar oluyor, bu da herhangi bir sorun teşkil etmiyor hatta iyi yapmışsın Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
nistnesus
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Per 05 Tem, 2007 21:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
dostum parçalara bölünce zaten 20 mb'ın altında parçalar oluyor, bu da herhangi bir sorun teşkil etmiyor hatta iyi yapmışsın Wink

Yok benim kafama takılan 3 parça bir rar arşivinin her partı 20 mb olursa o şekilde yollayamıyosun çünkü rar'da 20 mb kabul edilmiyo, ben de rar uzantısını mpg'ye dönüştürüyorum.
Dolayısıyla indiren arkadaş bilgisayarında tekrar rar yapması gerekiyor uzantıyı. Wink

Yay Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışınistnesus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Per 05 Tem, 2007 22:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

şimdi yazını daha iyi anladım Very Happy

Yine de kural ihlali değil bu, sadece pratik zekâdır bu, rahat ol sen Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
nistnesus
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Per 05 Tem, 2007 22:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yav sen çok hoş adamsın var ya Very Happy ne yazsan yüzümü güldürüyon
Eyvallah Mr. Green

Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Per 05 Tem, 2007 22:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

rica ederim Wink

Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 06 Tem, 2007 14:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dreamgirls ler teaser-perview clipler değilse süper olur.......henüz bakmadım ama inşallah full cliplerdir.....................

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
nistnesus
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cum 06 Tem, 2007 23:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Siteye 20 mb üstü upload yapmak isteyen arkadaşlar hazırladığım yardım dosyasını inceleyebilirler.

http://www.faneti.net/portalxl/download.php?id=72811

Sevgiler...

Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cmt 07 Tem, 2007 00:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

işte forum için hayırlı bir paylaşım diye bune derim ben, dostum iyi ki bu foruma üye olmuşsun Wink

nistnesus
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 07 Tem, 2007 00:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sende saol dostum, umarım şu rapid çılgınlığını dindirebiliriz bu sayede biraz..

Angle

Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cmt 07 Tem, 2007 00:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

iyi olur doğrusu rapid premium üyeliğimde ağustosta bitecek Very HappyVery HappyVery Happy

nistnesus
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 07 Tem, 2007 00:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben rapid'i oldum olası sevemedim. Böyle sıcak sıcak paylaşımlar daha çok hoşuma gidiyo benim mesela torrent'de indirirken gönderiyon falan daha bi samimi geliyo Wink
he cool bu arada 150. mesajda fetişist olucam galiba yanlış bilmiyorum umarım.. senle beraber kutlayalım.
150. mesajım ne olsun? Wink

Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cmt 07 Tem, 2007 00:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bunu ben yerine sen seçersen daha güzel olur, böylece bizlere de sürpriz olur :Wink:

Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 07 Tem, 2007 12:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ilk olarak cözüm icin tebrik ederim. Yaraticilik cok güzel birsey.

Ben dosya ayarlarini gerekirse degistire bilirim ama simdi bazi sorular kafama takiliyor. Ayar degisinmi ve ne sekilde degisiklikler olsun?

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
nistnesus
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 07 Tem, 2007 13:18  Mesaj konusu: Komik (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Parox demiş ki:
Ilk olarak cözüm icin tebrik ederim. Yaraticilik cok güzel birsey.

Ben dosya ayarlarini gerekirse degistire bilirim ama simdi bazi sorular kafama takiliyor. Ayar degisinmi ve ne sekilde degisiklikler olsun?

Sağol Parox..
Benim önerim 20 mb'lık video dosyaları sınırını 100 mb'a çekmek olabilir.
Zaten rapid aracılığıylada siteye link verilen kliplerin büyük bir bölümü 100 mb ve altı klipler (young goddess, russian mistress)
Bu sayede klipleri siteye upload edebiliriz.
rar dosyaları da siteye yine upload edilebiliyor fakat jpeg format sınırına takılıyor.Yani benim yaptığım işlemi yapmadan dosyayı 1mb'lık parçalara bölerek de upload edilebiliyor.
Bunun için önerim ise *.rar içinde belki özel bir sınır konulabilir ya da *.rar uzantı yasaklanabilir.
Çünkü rar altında hertürlü dosya gönderilebiliyor mesela *.exe *.mp3 vs.

Sevgiler..

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |