| Yazar |
Mesaj |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
|
En son PJ LeGLoVeR tarafından Per 05 Tem, 2007 03:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Tanrim...
bir sevdigim ve kalbime herzaman bir ferahlik veren bir kulunu daha yanina aldin. Nedeni sormuyorum ama bana korkunc aci veriyorsun.
Baris cigim seni hic tanimadim ama sunu bil;
seni cok seviyorum. Hayatimi cok doldurdun ve seni severek dinledim. Hareketlerin, tavrin ve yorumun örnek verici. Bir Baris Manco ve bir Cem Karaca olacaktin. Baris Akarsu oldun ve sende benzer aci yasiyorum. Kisa ömrün oldu ama seni uzun yasatcaz.
Allah rahmet eylesin.
Cok erken gittin...
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Tornado
Strateji/Ar-Ge

|
|
Bu haberi ilk duyanlardan birisiyim.Çok üzüldüm...
Allah rahmet eylesin
Seni unutmayacagız
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
GladnesS
Royal Üye

|
|
Bir genç yüreği daha karayollarının saçma sapan yolları yüzünden kurban verdik. Kerim Tekin...Ajlan...ve şimdide Barış Akarsu...ne zaman bitecek bu cinayetler ? Bu düpe düz cinayettir...o yanlış yapılan yollar düzeltilmeden de bu cinayelerin sonu gelmeyecektir !!!
Başımız sağolsun...Allah rahmet eylesin...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Sallenaz
Faneti Lady

|
|
Allah Rahmet eylesin... ne aci söz...hangi kelimeler dogru hangileri yanlis...isyan, aci, mutluluk sevinc hepsi birbirine karisiyor.. bir yandan agliyor biryandan gülümsüyorum..
ölüm haberi acimi yakiyor, isyan edesim var... mutlulugum sevincim ise sesinin güzeligini, inceligini ruhumu doldurmasini yasamis olmam ve yasiyacagimi bilmem..
Dostlar beni hatirlasinlar
Ben giderim adim kalir
Dostlar beni hatirlasin
Dügün olur bayram gelir
Dostlar beni hatirlasin
Can kafeste durmaz ucar
Dünya bir han konan göcer
Ay dolanir yillar gecer
Dostllar beni hatirlasin
Ne gidsemdi, ne giderdim
Günden güne artti derdim
Garip kalir yerim yurdum
Dostlar beni hatirlasin
Gün ikindi aksam olur
Görki basa neler gelir
Veysel gider adi kalir
Dostlar beni hatirlasin
Can bedenden ayrilacak
Tütmez baca, yanmaz ocak
Selam olsun kucak kucak
Dostlar beni hatirlasin
Asik Veysel
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
ooooo gerçekten çok üzüldüm.........
Lütfen arkadaşlar araba kulanırken dıkkat edin.......bize bişi olmaz demeyinnnnnnn Canımız gönlümüz acımasın...............
ahahhhhhhh çok acı gerçekten.....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| GladnesS demiş ki:
|
Bir genç yüreği daha karayollarının saçma sapan yolları yüzünden kurban verdik. Kerim Tekin...Ajlan...ve şimdide Barış Akarsu...ne zaman bitecek bu cinayetler ? Bu düpe düz cinayettir...o yanlış yapılan yollar düzeltilmeden de bu cinayelerin sonu gelmeyecektir !!!
|
Evet haklısın karayollarının saçmalıgı dıyebiliriz ama tali bır yoldan ana yola çıkarkende biraz olsun dıkkat etmeliyiz.........Çokta belirgin bir çikiştır orası......
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
| GladnesS demiş ki:
|
|
Öncelikle hepimizin başı sağolsun..
Belki biraz paranoyakça olacak ama bana göre sanki eski sevgilisinin bir kamikaze usulüyle bunu özellikle yapmış gibi geldi bana..çünkü hem yeni sevgilisi hem eski sevgilisi aynı arabada, ve arabanın direksyonundaki de eski sevgilisiymiş..bu yüzden de "bana yar olmuyorsan kimseye olamazsın" mantalitesiyle bence özellikle bu kazayı yapmış gibime geliyor..ama sonuçta giden gitmiş..nedenler insanı geri getirmiyor bu yüzden de aslında nedenlerin hiç bi önemi yok..tekrar Allah rahmet eylesin..yazık oldu..Tanrı, geride kalanlara sabır versin..
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
değişik bi yerden giriym konuya öncelikle............akedemi trükiye zamanları........ben geceleri ufaktab alkol alıyorum mütemadiyen.......öğrenci vaziyetleri........eve denk geldiği zaman bu mevzuaatlar......tabiki müzik dinlemek gerekmekte.......bilgisayar yüklü ama insan yinede bir geziyor kanalları.....malum oluyor belki de......ve akademi evinde bir iki genç ellerinde gitar istek şarkılarını yorumluyor......saat 02 suları.....barış akarsuyla samimiyete varan tanışmamız işte böle başladı.......geceleri seçme parçalarla beğenimi sevgimi kazandı......kasetini mi aldım şarıkalrını mı beğendim hayır ama nedense ben de bu çocuğun ölümüne hiç tanımadığı halde çok üzülülenlerdenim..........belki de fazla üzülülenlerden.......
yaşım 25.....beki ölümleri bana göstermeye son 3 5 yılda başladığı için hayat....kerim tekin in ölümü zamanında bana bu kadar koymadı......belki de yuakrıda bahsettiğim birbirimizdeb habersiz gece arkadaşlığımız yüzünden bu daha fazla koydu bilemem...........
son olarak ve mecburen yukarıda okudğum bazı yazılara değinmem lazım.........birincisi malesef bu bir trafik terörü değildir.......yani kara yollarına bağlı........ben bodruma araba çok gitmiş ile gitmiş ve bu kazanın meydana geldiği yerden çok kez geçmiş bi insanım.hatta bu yazın ayda 3 5 i bile bulur........o kavşak tehlikelidir evet.......fakat bir ölüm kavşağağı değildir.......yani eğer siz o kavşağa sağa sola bakmadan cart diye girerseniz yada alkollü kafayka aynı şekilde........yolunda giden bir komyon gelir ağzınıza girer...........malesef bu olayın özeti budur...............
ayrıca bu olay yakında kesinlik kazanacaktır ama arabayı da yüksek ihtimalle barış kullanmaktadır......ilk çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.....................................
tabi bunlar üzüntüyü azaltır mı hayır............yazık............tüm sevenlerinin başı saolsun...............................................
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
slach
Usta Yazar

|
|
| gerçekten türkiye yeni yeni deger kazanana çok iyi bir sanatçıyı kaybetti allah ailesine sabır sebat versin gerçekten çok üzücü bir olay barış akarsunun çok fanatik bir taraftarı değilim ama begenerek ve taktir ederek seyrediyordum tekrar baş saglıgı dilerim
|
|
|
|
_________________ KALEMLERİMİN UCU ZEHİRLİ İĞNE SAYFAM İSTERİK,YAZSAN DOYMAZ GÖNÜLDENDİR ŞİKAYET,ATEŞ KESİLSE CESET YERDEN KALKMAZ
|
|
 |
    |
 |
belloni
Fetişist

|
|
| arkadaşlar belki yadırganıcam ama bu olayı biraz abartmıyoruz ? Yani evet genç , müthiş seviyeli bir insandı vefat etti . Mekanı cennnet olsun. Demek istedğim şu onun meşhur olması mı bizi bu kadar üzüyor doguda her gün ondan nice genç üniforma içinde parçalanarak can veren askerimiz var. karşılaştırmak elbette yanlış ama bazıları çok kaptırmış kendini barış gitti dünyam bitti yazanları gördüm sanalda herneyse umarım bu dunyadaki o tatlı gülüşü diğer taraftada dudağından eksilmez ..
|
|
|
|
_________________ Finally, I got it .. Just left my behind =)
|
|
 |
      |
 |
MarquisDe
Acemi

|
|
Sanatta en güzel koşuysa müzik...
Onun en hızlı 100 metresini koştun...
Aşk olsun sana çocuk, aşk olsun...
Çok genç ve iyi ruhlu bir adamdın...
Amasra'nın deniz kokan hırçın çocuğuydun...
Başımız sağolsun... Acımız büyük...
|
|
|
|
_________________ Sağ elimin tersi kadar ağır, sol elimin avuç içi kadar hafif...
Yüzümün derisi kadar yumuşak, aşk derim kadar sert...
Beynimin kıvrımları kadar karmaşık, sözlerim kadar açık...
MarquisDe... Ben renk değiştiren bir bukalemunum...
|
|
 |
    |
 |
feetman27
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| Ölümüne en çok üzüldüğüm bir isimdir Barış Akarsu.Yani sorgulayamıyorsunda neden diye.Nihayetinde Sultan Süleyman değiliz hiçbirimiz 5 asır boyunca çivi çakalım dünya'ya ama bu kadar genç yaştaki insanların ölümleri içimi bir kat daha fazla burkuyor.Tertemiz kalpli, mesleğine sadık, güzel dostlukları olan ;şu dönemde parmakla gösterilecek kadar düzgün bir karakterdi kendisi.Allah huzur içinde uyutsun.Allah rahmet eylesin...
|
|
|
|
_________________ İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.(Robert Bosch)
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| allah taksiratlarını affetsın sıkı bır rockcıydı
|
|
|
|
_________________ Seni hiç anlamadan şaşkın seyrettiler...
Olaganüstü renklerine bakıp..
Işıklı semalarda uçucu masumluğun
Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...
UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...
|
|
 |
    |
 |
aatg2000
Royal Üye