Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
dipping cathcer
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 06 Tem, 2007 16:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Rock pek sevmeme rağmen, müziğinin dışında duruşuylada hemen herkezin beğenisini kazanmış ismi gibi güzel bir insandı Barış Akarsu..

ALLAH rahmet eylesin...

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıdipping cathcer kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 06 Tem, 2007 19:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Pek dinlediğim söylenemez ama dinlediğim kadarıyla gerçekten gelecekte çok iyi yerlere gelebilcek biriydi. Cana yakın biriymiş gerçekten izlediğim kadarıyla. Gerçekten ama gerçekten çok üzüldüm ve çok kötü oldum haberi alınca. Önce inanmadım malum haberi veren bir kanal fox diğeride starın üçüncü sınıf bir magazin programı. Ama daha sonradan açıklamalar yapılınca gerçekten çok üzüldüm yani anlatılmaz bu duygu yaşayanlar vardır böyle genç biri hayat dolu ve gelecek vaad eden bir insan ölmemeliydi. Heleki, bir ihmalden hiç ölmemeliydi. Böyle bir zihniyet yok ama arkadaşlar. Adamlar ışıkları kaldırmışlar ordan, ışıklar kalmadan daha fazla kaza oluyormuş. Kaldırdıkları yıl 14 sonraki yıl 13 kazamı ne olunca tekrar koymamışlar. Deneme yanılma yöntemiyle, insanların canını ortaya koyarak ve kazalar bitsin değilde azalsın zihniyetiyle yapılan denetimlerin sonu budur işte. Türkiye'nin üzerinden bir yıldız daha kaydı işte. Adamlar bide pişkin pişkin burda hata yok biz çıkarttık ışıkları ihmal yok diyorlarya. Ayrıca bunlar bir kenara kanalların Barışı bir reyting uğruna kullanmaları daha canımı yaktı. Kanallar Barış öldü diye geceye kadar canlı yayın yaptılar hastaneden, ordaki insanların üzüntülerini kullandılar. Bazı kanallarda bu haberler verilirken bir yandanda Barışın polifonik müzikleri pazarlanıyordu ekranın altındaki yazılarda. Barışın hastane görüntülerinin çekilmesi ayrı bir rezaletken, yayınlanması bir o kadar iğrençlikti. Resmen bir rezillik yaşandı sanki şu 1 hafta içinde. Bir insanın geçirdiği kazadan, ölüm kalım mücadelesinden ve en kötüsü ölümünden reyting elde etmeye çalışanlara sanırım en iyi cezayı biz verebiliriz arkadaşlar. Allah Barışa gani gani rahmet eylesin... Kendiside demişti ben kendimi tam anlamıyla anlatan bir kaset çıkaramadım diye, o kaseti çıkaramadan hayata veda etti. Bu videolarını izledikten sonra gerçekten daha da bir üzüldüm... Crying or Very sad

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |