| Yazar |
Mesaj |
cajolerus
Super Moderator

|
|
| Biraz da yolda gördüğüm ve hem gülüp hem üzüldüğüm resimleri sizlerle paylaşayım istedim. Bakalım sizde ilginç bulacakmısınız?...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| evet sevgılı kardesım cok guzel bır paylasıma ımza atmıssın hele o tabelalı resmın bence tam ıbretlık olmus yanı..
|
|
|
|
 |
    |
 |
GladnesS
Royal Üye

|
|
| cajolerus demiş ki: | | Biraz da yolda gördüğüm ve hem gülüp hem üzüldüğüm resimleri sizlerle paylaşayım istedim. Bakalım sizde ilginç bulacakmısınız?... |
eğer bu resimleri sen çektiysen cajolerus...sende süper bir yetenek var...hele ilk resim....belki bir çok şey var böyle...hiç bakmadan yanından geçtiğimiz...ama sen görmekle kalmamışsın birde makinanı çıkarıp çekmişsin...üstüne üstük onlarıda gelip bizlerle bu başlık altında paylaşmışsın...pes doğrusu... Harikasın sen...bu yeteneğini mutlaka değerlendir bence dostum...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
|
 |
    |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
| Teşekkür ederim arkadaşlar. Resimleri ben çektim tabii. İstedimki birazda gülelim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| valla aglanacak halımıze hep gulerız ya neyse...
|
|
|
|
 |
    |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
| Aynen öyle dostum. Ben böyle resimler çektikçe paylaşacağım bu başlık altında.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| eyvallah cajelorus memleket sorunlarına duyarlı arkadaslarımızı gercekten cok severım bole bırı oldugun bellı oluyo tekrar saol clısman ıcın bu arada royal uyelıgın hayırlı olsun..
|
|
|
|
 |
    |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
| Teşekkür ederim dostum. Sen de kısa bir süre sonra royal üye olacaksın gibi. Umarım katılımın aynı hızla daim olur.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| bende teşekkür ederim de bi ayrıchat başlığımız mevcut......konuşma o şekile dönmeden kendimize müdahale edelim lütfen normal başlıkalarda.......baştaki teşekkür de anlayışınız için şimdiden edildi..........
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
kilit

Acemi

|
|
resimler çok hoş, eline sağlık.
otobüsle ilgili resimde sadece kapak mı açık yoksa başka şeyler de mi var? benm gözlerim tam seçemio ama sanki orda bişiler oluyomuş gibi...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Aracın plakasıda yok
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
belloni
Fetişist

|
|
| teşekkürler paylaşımın için ilk resim gerçekten trajikomik ...
|
|
|
|
_________________ Finally, I got it .. Just left my behind =)
|
|
 |
      |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
| kilit dostum, kapak yaklaşık 1 metre civarındaydı, resimden ğek belli olmuyor ama. Yanından geçen arabalara sürttü sürtecek, maşallah şoföründe hiç umrunda değil.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|