| Yazar |
Mesaj |
monarshy
Fetişist

|
|
MRB...3 yılan fazladır bu forumu takip ediyorum...falaka.com dan buraya geçiş yaptım.ve şu ana kadar 3-4 cvp yazmışımdır ancak..ama haftada 2-3 defa girmeye gayret ediyorum.fakat şunu anladımki bu sitede güzel resim videolardan başka sadece hayaller gizli gizli yapılan çekimler ve birkaç tane de mistres var..ki bu mistreslerin bizim duygularımıza ne kadar hitap edebileceği meçhul bence....ve bildiğimiz gibi AYAK FETİŞLERİ SAPIK DEĞİLDİR.. çok özel insanlardır...yanlış anlamayın ama varoşlardan ve kültür seviyesi düşük insanlardan ayaksever çıkmaz..neden bunları yazdım..çünkü..biz 3-5 resim 3-5 video 1-2 mistres 1-2 gizli çekm ve sürekli ama sürekli sonsuz hayallerimizin peşinden koşacak aciz insanlar değiliz.fetişlik belirli bir olgunluktan sonra beliriyor ve ismi anlaşılıyor..yani zaten bu ana kadar çoğu deneyimimiz olmuştur..bize fanteziler aleminde değil gerçek bir fetiş aleminde yaşamak yakışır..yani illaki fetişliği yaşama sınırımız sevgilimiz karımız yada para karşığı hizmet veren bayanlar olmamalı..ve fetişliği yaşamak stediğimiz kişiyle illa sevgili olmamızda gerekmiyor..bu sebepten bu forum buna hizmet edemiyor..bende bir girişim yapmak istedim..bu konu altında 4-5 kişilik guplar kuralım..örneğin BU GRUBUN ADI MONARSHGRUP olsun..tabi bu gruplarda sadece erkeklerin olması çok mahsun olur o yüzden dengeli olarak bay ve bayanlardan oluşması gerekir..şöyleki..msn yoluyla iletişime geçicek olan bu gruplar kendi zevk ve isteklerne göre tercih yapıp organize olabilirler..
ve BAYANLARA SÖYLEMEK İSTEDİĞİM BİR KAÇ ŞEY VAR:: Eğer hakikaten fetişliğin özel oldunu düşünüyosanız ve ayaklarınıza bir fetişin göstereceği ilgiyi kimsenin veremiyeceğini biliyosanız ve bu guygu sizi mutlu edicekse bu girişim gerçekten yaşanmaya değer..
ve msn yoluyla kurulacak bu iletişim kesinlikle kendine sevgili flört bulma gayesi taşımamalıdır bence. YAŞANACAK ŞEY YAŞANIP SONRASINI DÜŞÜNMEDEN BİTMELİ..bu düsturla başlanırsa daha samimi olacağını düşünüyorum..ama ikili anlaşmalardan sonra isteyen tabiki istediğini devam ettirir.
benim bu üşünce ve girişimimi çocukça veya saçma veya gereksiz veya salakça bulan olabilir..ama ben bir fetişin en özel duyguları fantezi aleminde değilde gerçekte yaşaması gerektiğini düşünüyorum..çünkü bu duygu gerçekten çok özel..
MSN ORTAMINDA GÖRÜŞÜLECEK HOTMAİL HESABINI AÇIKLIYORUM:::
bu gruba verdiğim sim olsun istedim bunları yazarken bu sırada yeni açtım..eğer kişisel msn sini vermek istemeyen olursa bu grup için özel olarak yeni bir hotmail hesabı açması daha güzel olur..yani msn deki hotmail hesabımız şu: monarshygrup
ilgilenenleri bekliyorum..görüşmek üzere
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
footfetish01
Fetişist

|
|
| vallaha güzel düşünmüşün kardeşim bravo.seni can-ı gönülden destekliyorum.yaz geldi sapıttık artık.düşünemiyorum bile.akıl ver bize biz de elimizden geldiğince uygulayalım.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
shoelicker
Usta Yazar

|
|
hoş ama defalarca denenip başarısız olmuş bir oluşum.
insanlar korktukları sürece ne organize olabilir nede bir araya gelebilir. türkiyedede bu çok zor.
|
|
|
|
_________________ hayal ettiğiniz sürece başaracaksınız
|
|
 |
       |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
| Ben de arkadaşın fikirlerine aynen katılıyorum. En azından korkmayanların katılabileceği bir paylaşım olabilir. Az ve Öz. Ben desteğe hazırım.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
kartall1971
Acemi

|
|
| cajolerus demiş ki: | | Ben de arkadaşın fikirlerine aynen katılıyorum. En azından korkmayanların katılabileceği bir paylaşım olabilir. Az ve Öz. Ben desteğe hazırım. |
Ben de arkadaşın fikirlerine aynen katılıyorum. En azından korkmayanların katılabileceği bir paylaşım olabilir. Az ve Öz. Ben desteğe hazırım.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
izmirli35
Acemi

|
|
| arkadasımızın soyledıklerıne tamamen katılıyorum ben yenı uye oldum ve sımdıden yazın geldıgınde ne yapacagımı bılmıyorum
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
monarshy
Fetişist

|
|
arkadaşlar tabiki bişeyler yapmalı...destekler için sağolun...umarım daha fazla katılan olur..bu sırada msn yi eklemeyide unutmayın...... ve
KIZLAR SİZİDE BEKLİYORUZ
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
seeeerttt

Acemi

|
|
| çok doğru ve akılcı bir girişim seni sonuna kadar destekliyorum
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
haykiris
Acemi

|
|
 |
    |
 |
artlord
Tecrübeli

|
|
Arkadasim kusura bakma ama Turkce'yi daha dogru duzgun yazamazken, " feti$lik " gibi ne idugu belirsiz, jargonla da ilgisi olmayan kelimelerle konusurken varoslara burun kivirip elitizm propagandasi yapman beni guldurdu ve dusundurdu.
Varoslardan fetisist cikmaz ne demek bir kere ? Dolapdere'ye inip oradaki cocuklara sordun mu ? Boyle genellemeler olduruyor beni ya.
Rusya'dan, Japonya'dan mi cikar mistress o zaman ? Uc noktalarda yasanan birseyin yasanabilmesi icin once o ulkenin buna hazir olmasi lazim. Sahsen yaz geldiginde Boyner'in , YKM'nin billboard reklamlarindaki rengarenk sandaletler icindeki zarif ayaklari goren her erkek hayvani heyecanlanir diye dusunuyorum, ustelik egitim seviyesine bakmaksizin. Dogal bir durtu bu. Tabi internet'i olup bir suru site gezen, isin felsefesini konusan bir kitle var ama sadece bundan ibaret degil.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
by_kole
Tecrübeli

|
|
Giriş Gelişme ve Sonuç
Elbet BDSm nin içinde varolan bir olgu fetişizm ama ben yıllara dayalı bir inançla şunu savunmaktayım.
Guruplaşma asla camiayı bir adım öne taşımaz. Sadece belli bir kesimin yararına olacak bir gelişmede kalır. Buda ilk yıllar başladığımız noktaya dönmekten öte bir hareket olmaz.
Teklifin boyutu; isterim ki bu forumu geliştirecek kalkındaracak bu ortamı bize sunan emek harcayanların uzattığı bayrağı bir adım öteye taşıyacak cizgide olsun. Doğru cizgide ve sağlıklı bir yoldayız. Gelişiyoruz geliştiriyoruz ve bunun guruplaşmalarla bölünmesini istemem.
Yapıcı olmak birlik içinde güçlenmekle olur gelin birlik olalım İnandığımız değerleri bir ağızdan bir yerkten savunalım. Saygı ve Sevgilerimle
|
|
|
|
_________________ S.S.K. Emeklisi by_kole
|
|
 |
     |
 |
addo
Acemi

|
|
monarshy
dostumuz harika yazmıs. tıpa tıp düsüncelerim aynı. ancak gerçeklestirmeye çalısılan sey ile ugrasırken çok akıllı olmalıyız ve gerçekçi olmalıyız.
Birde bu adresi hotmail olarak ekliycez öyle mi. ben öyle anladım. yada baska bisi mi yapıcaz. ama o zaman nasıl hanımlarla irtibatlanıp fikirlerini alıcaz bunu anlamadım.
Ben geçmisteki iliskilerde bazıları ile gerceklestirme fırsatı bulabildim. aklı basında hayat kadınları idi bunlar.. cinsellik sürecinde seviyeli ve dozunda olmak kaydı ile iliskiyi süsledim olayın belli bölümlerinde ustaca. ürkütmeden yanlıs intiba bırakmadan bunu basarabilmis sanslı kullardanım.
ama öptüğüm kızlar geliyor aklıma hiçbirinde deneyemedim. hakkımda ne düsüneceğinden korkarak. bunu bayanlarla konusmadan fikirlerini almadan neticeye varmamızın mümkün olduğunu pek düsünmüyorum.
fikri ortaya atan dostumuz olayı daha bir açarsa iyi olur. bir platform olusturup onlarlar konusup onaylarını almak olmalı stratejimiz.. ben böyle düsünüyorum..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
monarshy
Fetişist

|
|
arkadaşlar... öncelikle bazı eleştiriler var..cvp vermek isterim...hedef belirtmeden açıklama isteği duydum...fetişlik ve fetişistlik arasındaki fark asla elit ve taşra ayrımı gibi algılanmamalı.. ist eki latincede aitlik belirtir..anarşist,popülist vs.. gibi..ama anarşi ve popülerite türkçe kökenli olmadığından türkçe yazımın yanına latince açıklamalı bir ek bana göre daha büyük bir anlatım hatası..fetish olan kelime bize fetiş olarak dönmüş..bu sebepten fetişLİK bence gayet doğru bir yazım şekli...fetişist bana biraz pisişik gibi psikolojiye daha yakın terimleri andırıyor..o yüzden bu kelimeyi kullandım..bu bir jargon değildi...yazım ve anlatımdan devam edersek eğer....nette oldukça gevşek bir dil kullandığım doğru ama bunu acele bir anlatım sırasındaki önemsememe durumu olarak düşünmenizi isterim..eğer edebi metin gaye olsaydı..çok daha icazlı bir dil kullanabilirdim..ama gerek görmedim..
elit ve taşra ayrımı yapmamamkla beraber şuna dikkat çekmek istedim..
ben k.m.paşa,dolapdere,tophane,kuştepe,karagümrük,gazi mah. gibi bir çok yerde bulundum ve oldukça zaman geçirdim ve hala buralardan görüşmekte olduğum birçok arkadaşım da var.onlara sorup sormadığını bilemeyeceğin gibi hissedip hissetmediğimi de tahmin edecek değilsin sanırım ( bu atıf çok belli oldu ) yinede diyorumki.. fetişlik özel bir hissiyat..pahalı ve para değeri olan birşey değilki ayrımı elit ve taşra olsun..tek ayrımı.. kültür ve yaşam koşulları...esas taşra ve elitin farkı kültür ve yaşam koşullrıdır..bu yüzden bir alameti farika olduğunu düşünüyorum..kimseyi incitip yoksunluğuyla kırma amacında değilim..umarım hüsnü niyetimi anlatabildim...( ama yine bazı yazım hatalarım oldu )
bu hotmail hesabıyla bir görüşme ortamı oluşsun istedim..istemeyen bir girişimde bulunmaz..bayanları zikretmemin sebebi de şu.. onlarsız fetiş duygular maşuksuz bir aşka benzer....
umarım anlatabildim........
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
recaizade
Acemi

|
|
|
_________________ ı like girls nostrils...
|
|
 |
    |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
| Güzel fikir de ne oldu, ses seda çıkmadı kimseden.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|