| Yazar |
Mesaj |
Kaan-Mert
Acemi

|
|
| Slm Yeni üyeniz Olarak Herkese meraba. Fetisişt İlişkinin Yanı sıra Normal Bir işişki'de Yaşıyan Varmı ?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Ben ne fetish nede normal bir ilişki yaşadım
Fetish bir ilişkiye girerimde Normalinden emin değilim
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
GladnesS

Royal Üye

|
|
bu nasıl bir soru böyle.... hepsinide ayrı ayrı ve bir arada defalarca yaşadım....ben...şahsen....bizzat kendim yani
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
artlord
Tecrübeli

|
|
| Turkce'mizi dikkatli kullanalim, bir de canim biber dolmasi istedi yahu
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| artlord demiş ki: | | Turkce'mizi dikkatli kullanalim, bir de canim biber dolmasi istedi yahu |
Topicle ne alaka şimdi ? Başlığın dışına çıkmışsın, insan bir merhaba der...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Kaan-Mert
Acemi

|
|
dağa cok cevap yazılmasını isterdim ama sorun değil GladnesS arkadaş yeterince aydınlattı beni ben normal bir ilişki yaşıyamıyorum bütün dünyam ayak fetişizimi başka hic bir şey zevk vermiyor...bunu merak etmiştim, galiba ben orjinal fetişist oluyorum bu durumda
cevap yazdığınız icin teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| kaan-mert senin gibi birçok kişi var burda eminim, ben daha bir ilişki yaşamadığım için bilemiyorum ama, yaşamakta zorluk çekeceğe benziyorum... Fetishizm'den başka birşey pek zevk vermiyor bana... Birde bacaklar, benim için bacaklarda önemli...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
slaverim2001
Acemi

|
|
| ben sahibem tarafından aşağalanayımda gerisi ne olursa olsun.beni her türlü kullanabilir yeterki beynim hazır olsun. ben bunun dışında pek zevk almam.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
agkaraboga
Fetiş&BdSm Usta

|
|
Bu sorunun cevabını,kendimce yanıtlayım (Türkçem pek iyi değildir,umarım anlıyorsunuzdur).Şidi bir kere şu gerçekki ben bir ayak fetishsiyim,hayatımın büyük bir parçası,nerde olursa olsun bir güzel ayak ve onu çevreyen özellikle açık bir auyakkabı ve terlik beni çok etkiler.
Bir ilişkide tabi ayakları yalarak başlamak isterim,şu an bekarım ve evlenecek olursam bu zevkimden kesinlikle bahsederim herşeyi göze alarak,ama şu an öyle bir durum yok.
Türkiyede benim gördğüm kadarıyla fetish ilişki istreslerle oluyor,tabi istisnalar hariç.Burdada Sahibe köle ilişkisi yaşanıyor.,tabi zevkler ve Mistreslerin anlayışları farklı olduğu için bu işte farklıl oluyor ama bir Mistresin huzurunda olduğun için köle oluyorsun,kendimden örnek verecek olursam,sadece ayak,ayakkabı ve terlik sevdiğim için (acı çekmekten zevk almam) gittiğim Mistresin sadece ayaklarına masaj yapıp ayaklarını (ayakkabı ve terlik de dahil) yalıyorum,ama arada sıra biraz renklensin ve değişiklik olsun diye sertliğin dozu bira daha artıyor.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Kaan-Mert
Acemi

|
|
| eminim vardır, her fetish gibi sende yaşıcaksın bu kacınılmaz... bekff
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Kaan-Mert
Acemi

|
|
| ben hic mistress takılmadım bugune kadar ama bu takılmıycam anlamına gelmez keşke mistress'lerle ve istisnalarla sınırlı olmasa kız veya erkek paylaşsa duygularını özgürce acıkca o zaman herkes icin iyi olurdu kimse icindeki duyguları bastırmak zorunda kalmazdı gene biz bayanlara kısman birazda iyiyiz bir yolunu bulup ifade edebiliyoruz cinsel terciğimizi bayanlar öyle değil özelliklede fetişizim konusunda konuşmamayı terciğ ediyorlar
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| hayırlı bir forum üyeliği dilerim....hoşgeldin.....ama konuyu tartışmaya dewm etmeyi düşünüyorsan başka bi bölüme taşıyalım......burası meraba ben gedim-hoş geldin bölümü çünkü........
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
footrunner
Royal Üye

|
|
| her ikisini de yaşadım. hoşgelmişsin.
|
|