| Yazar |
Mesaj |
pusat
Fetişist

|
|
| İyi hoşta söylemezsem içimde kalıcak bir Türk mistress'in sadece ingilizce sayfa açmasını anlayamıyorum?Site de çift dil seçeneği yapabilirdiniz en azından!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Evet ya
Türk sitesi ama İngilizce, Türkçe İngilizce olabilir, Almancanda var parox 3 dil seçeneği koyabiliriz hem Türk Bayrağı orda olmuş olur, hem dilimiz tanınmış olur, hemde en azından Türk Sitesi olduğu dahada belli olur ve Türkler de faydalanır
Hayırlı olsun diyorum...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Mesajımı editliyemiyorum malesef
Resimlerde oynama oldumu ? İlk resme baktım ama sanki sonradan bir oynama olmuş gibime geldi ?
Yeni site tekrar hayırlı olsun parox...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Arkadaslar sizin yorumlarinizi buraya ayirdim cünkü ben bunu bir acilis olan basliga yakistiramadim.
Benim bildigim usül hayirli olsun demektir ve bir öneri varsa bir fikir seklinde yazilir.
| pusat demiş ki: | | İyi hoşta söylemezsem içimde kalıcak... |
Dostum böyle yazacaksan böyle basliyacaksan rica ederim benim basliklarimda artik bir daha yorum yazma.
Bekff resmi kontrol ettim...normalde kayma olmamasi lazim cünkü en ufak pixele kadar resimler ayni. Ama hata aramaya devam ediyorum.
Senin webdesign üzerine yorumlarina hep önem verdim. Biliyorsun ve anliyorsun. Ama sende bir acilisimda "Evet ya..." diye tebrik edeceksen lütfen artik yorum yazma.
Dil secenege gelince...kim o sayfa icin bir türk websitesi dedi? Ben mi acilista türk websitesi acildi dedim?
Eger türkce olmasini isteyen varsa normalde böyle yazmali bence: "Parox sayfayi bide türkce yaparmisin?"
Neyse...tesekkür ederim.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Parox paldır küldür girmiim evet haklısın... Ama Evet ya diye tebrik etmedim ben, arkadaşın mesajına devam niteliğinde yazdım yazımı...
Site Türk sitesi değilsede keşke öyle olsaydı...
Tuğçe Türk, sende Türksün, seni çok iyi tanımıyorum ama değilsende en azından Türk asıllısın... Yapımcı Türk, Materyaller Türk niye site yabancı olsunki ?
Millet açtığı sitede ülkesinin bayrağını, adını yazıyor, mistress'ın yanına ülkesinin adını yazıyor, Bayrak koyanlar var... Belki sen istemiyorsun bu işlerde ülke'yi gündeme getirmek, olabilir nedenlerin olabilir...
Her konuda, hayırlı olsun, teşşekkürler derim ben, sanada hayırlı olsun dedim ama, başta demem lazımdı ben sonra söyledim o yüzden kusuruma bakma...
Türkçeyi ben kendim için istemiyorum ingilizcem iyi sayılır. Anlıyabiliyorum en azından. Ama Tuğçe hanımın sitesine büyük hit Türkiye'den gelicektir eminim, o yüzden Türkçe olması iyi olurdu... Görünüşte Türk sitesiydi, siteyi tam inceliyememiştim, bir iki bölüme bakıp çıktımış çünkü... Tuğçe diyince Türk olarak algılanıyor o yüzden, yoksa kimse demedi bize Türk sitesi diye...
Ana dil ingilizce olabilir sitede, Türkçe opsiyon olabilir mesela, böyle çok güzel olurdu, yaparsan şahsen çok güzel olurdu...
Yapabilirmisin desek fazla konuyu bozmadan iyi olurdu aslında...
| Parox demiş ki: | | Ama sende bir acilisimda "Evet ya..." diye tebrik edeceksen lütfen artik yorum yazma. |
Bu lafın beni kırdı ama parox "Burda hatalısın" desen anlardım ben onu... Hatalarımdan ders çıkarabilen biriyim allaha çok şükür ama, böyle yapcaksan yorum yazma lafın azda olsa kırdı beni
----------------------
Tekrar hayırlı olsun diyorum, yeri burası değil ama hayırlı olsun...
Umarım güzel bir yerlere gelir site...
***EDİT***: Resme daha dikkatli baktım sorun yok Çekim açısından kaynaklanan birşey galiba böyle biraz şey çıkmış, yani bulamadım kelime işte Sorun yok ama, boşuna uğraştırdım o konudada
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Tamam...benden bir özür. Dostum bana kizma. Günlerce ugrasiyorum bos vakit buldukca ve ilk 3 yorumda ama özellikle ilk yorumda sadece dil konusu problem ediliyor. Hani önce bir website üzerine bir youmdan sonra onun türkcesi istenmesi yeterli.
Yakinda iki dilde site hazir oldu
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Seni anlıyabiliyorum parox banada çok oluyor
Off ne uğraşıyorumki gidim hayatımı yaşim bir yandan iş bir yandan bunlar bea diyorsun arada dimi
Bende öyle oluyorum, çok iş oldukça yoğun oldukça insan bunalıma giriyor resmen... En sevmediğim zamanlarda sesiz ve karanlık, hafif uykulu zamanlarımdır, aklıma sürekli yapmam gerekenler, sorumluluklarım fln gelir ve acaip derecede kaçarım o ortamdan, televizyon ve pc başına atarım kendimi, yoksa fıttırcak gibi oluyorum, yada arkadaşlara fln giderim, sıcak sessiz geceleri hiç sevmem
Biraz off topic oldu ama Araya girim dedim
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Offtopic ama dogru bir analiz. Gecenin ruhu uyumak ve rüya görmektir. Bircok gecem yanliz ve karanlik gecer. Cok seyler sigdirmak isterim 24 saat icine. Bir taraftan güzel seyler yapmak istersin öbür taraftan güzel seyler yapmak istedigini anlayan cok azdir.
Ne yaparsin ki dünya, yasam ve hayatimiz böyle. Nedeni artik sormuyorum.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
pusat
Fetişist

|
|
| pusat demiş ki: | | İyi hoşta söylemezsem içimde kalıcak bir Türk mistress'in sadece ingilizce sayfa açmasını anlayamıyorum?Site de çift dil seçeneği yapabilirdiniz en azından! |
Şimdi yazdığım mesaj yukarıda ki siz zaten yeni bir topic açıp ilk mesaj sahibi olarak beni göstermişsiniz.Bende kendi mesajımı inceleyeyim.
Yazdığım mesajın ilk cümlesi ''iyi hoşta söylemezsem içimde kalıcak''burada sitenin beğenildiğini fakat dil seçeneğinin tek eksiği olduğunu vurgulamışım.
Ayrıca kendi adıma söyleyeyim ben mistress Türk olduğu için Türkçe olmasının daha uygun olduğunu düşündüm.Tıpkı güzelim ülkemin sokaklarına çıktığımda ki sizlerde dikkat etmişsinizdir dükkanların çoğuna yabancı isimlerin konulması ev kiralarken veya satın alırken dolarla fiyatlandırılması gibi bu beni her zaman rahatsız etmiştir.Türkiyede yaşıyoruz ama yabancı isimler koyuyoruz diye düşünmüşümdür.
Son olarak ben yazımda herhangi bir hakaret etmedim veya küfür etmedim.Açıkca sitenin iyi olduğunu ama Türkçe olması gerektiğini vurguladım.Sitenin ingilizce olması beni pek bağlamıyor aslında o siteye kaç kere giricem sonuçta.Ama bu site çoğunlukla hit'i Türkiyeden ve Türk kölelerinden alıcağını da unutmamak gerek.
Sonuç olarak | Parox demiş ki: |
Dostum böyle yazacaksan böyle basliyacaksan rica ederim benim basliklarimda artik bir daha yorum yazma.
| böyle düşünüyorsanız benim için hiç fark etmez sonuç olarak istenmediğim yerde kalıcak değilim istiyorsanız üyeliğimi silebilirsiniz.
Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Pusat biraz fazla alınmadınmı
Parox'un açıdan bak biraz, yoğun, """Tamam...benden bir özür""" dedi, banada aynısını yazmış, sanada, bu özür ikimizede
Lütfen sakin olun ikinizde, sonradan pişman oluncak şeyler yazmayın...
Seni istemeyen fln yok, zaten parox seni istemesede bu yüzden senin üyeliğini silmez. Profesyonelliğe yakışmaz en başta, ki parox'un sana karşı bir kini olduğunu sanmıyorum Diktatörle karıştırma parox'u yaw
Hadi hadi kırkınlık yapmayın, nevruz bayramı hazır Yaw daha bayramın geçmişini bilmiyorum ama, barıştırmak için kullanıyorum
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
pusat
Fetişist

|
|
| Bekff demiş ki: | Pusat biraz fazla alınmadınmı
Parox'un açıdan bak biraz, yoğun, """Tamam...benden bir özür""" dedi, banada aynısını yazmış, sanada, bu özür ikimizede
Lütfen sakin olun ikinizde, sonradan pişman oluncak şeyler yazmayın...
Seni istemeyen fln yok, zaten parox seni istemesede bu yüzden senin üyeliğini silmez. Profesyonelliğe yakışmaz en başta, ki parox'un sana karşı bir kini olduğunu sanmıyorum Diktatörle karıştırma parox'u yaw
Hadi hadi kırkınlık yapmayın, nevruz bayramı hazır Yaw daha bayramın geçmişini bilmiyorum ama, barıştırmak için kullanıyorum |
Bekff tabi ki onun açısından da olaylara bakıyorum onu da anlıyorum bir iş yapmış emek harcamış karşılığını da en azından hayırlı olsun denerek almak istemesi gayet normal burda bişi yok.
Sadece ben eleştirimi söyledim bunu söyleme amacım da kimseyi küçük görmek veya başka bir şey değildi.Bir site yapılmış bir emek harcanmış bunun karşılığının tam alınabilmesi için kendimce eksik gördüğüm noktayı belirttim.Belki de yorum yapmak hataydı bu da olabilir.
Sonuçta benim için önemli olan yazdığı tek o cümleydi.Geri kalan kimseyle aramda bir husumet veya kırgınlık zaten yok.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Tmm o cümle için "özür" diye bir laf geçti zaten
Bana aynı lafdan dolayı bunu söylediğine göre bunuda üstüne alınman lazım dostum Yapmıyalım, zaten site eski haline yeni yeni dönmeye başlamış, haraketli günlerine Forumda ayrı gayrı olmasın, ayrılıklar olmasın
Benim hatrım için bu olayı kapatalım
Süper iş bitiriyorum allahıma Cool tutma beni ticarete atılıcam, sen beni engelliyorsun yok girme diye Bu çeneyle iyi iş yaparım, tam esnaf ağzı var allahıma
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
pusat,tabiki seviyeli olduktan sonra eleştiri yapabilir gördüğün eksiklikleri yazabilirsin.
ama bunları yaparken yapıcı bir uslupla olması gerekir.
emek gerektiren,uzun uğraşlar sonucu ortaya cıkarılan bir konuda ise ilk mesaj eleştiri olmamalı!..
insan bir hayırlı olsun beklerken lakayıt bir eleştiriyle karşılaşınca
insanın haklı olarak morali bozuluyor.
her şeyin bir yeri ve zamanı var!
tabiki senide anlıyorum,çok gençsin!
bir anda düşünmeden hareket etmiş olabilirsin,hepimiz hata yapıyoruz.
ufak bir eleştiri karşısında üyeliğimi iptal edin demek sana yakışmıyor.
YERİ GELDİĞİ ZAMAN birbirimizi,gördüğümüz eksiklikleri eleştirebiliriz yanlışları düzeltmek adına!
ama birbirimize küsmemiz gerekmez.
biz büyük bir aileyiz,her zaman birbirimize destek olmalı ve sahip cıkmalıyız!
şimdi seni bu hatandan dolayı eleştirdik diye küsmemeli ve paylaşımlarını devam ettirmelisin!
çünkü sende faneti ailesinin bir üyesisin.ve sen farkında olmasanda bizim için değerlisin!
bilmem anlatabildim mi?
Şimdi bu tatsızlığı unutalım ve kaldığımız yerden paylaşımlarımıza devam edelim!
ne dersin?
sevgi ve sağlıcakla kalman dileğiyle!
|
|
|
|
|
|
 |
        |
 |
cengce
Acemi

|
|
| bence siteye girişin bir aboneliği olması lazım mesele aylık 5 ytl.bir hesaba aktarılsa .......hem bir fon oluşur herkes için kalite artar.....artı gerçek kalite ortaya çıkar
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Hangi site için diyorsun bunu ? Mistress tuğçenin sitesi ilgi di yorsan orasını bilemem ama Faneti'yle ilgili diyorsan, konuyla alakası yok...
Tuğçe hanım ortada küsme oldğunu sanmıyorum zaten...
Minik bir tartışma oldu diyelim ve konuyu kapıyalım bence, uzadıkça tartışmada uzicak birikince güçlü bir tartışma çıkcak ortaya...
Parox'un sinirli bir anına gelmiş olabilir, doğaldır, senle ilgili olmasıda gerekmez, iki tarafta alttan alsın birazcık
Mesela ben hiç kavga ettiğim biri varmı
Ettiysemde sonunda hep ya özür dilemişimdir kırdıysam, yada özür dilenmiştir sonuç olrak tatlıya bağlanmıştır Fanetinin klasiği oldu bu Bitsin olay bence Fanetiye yakışananı yapalım... Süper gaz veriyorummm
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
|
|