Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 07 Mar, 2007 12:09  Mesaj konusu: Dikkat ! YouTube Türkiye'den Yasaklandı... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İstanbul 1’inci Sulh Ceza Mahkemesi, Yunanlılar’ın Atatürk’e hakaret içeren videolarını yayınlayan ünlü video paylaşım sitesi YouTube’a erişimin engellenmesine karar verdi

Türkler’le Yunanlılar’ın sanal savaşına neden olan, YouTube’taki Ata’ya hakaret görüntülerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı el koydu. Gazetede çıkan haberleri ihbar kabul eden Basın Savcısı Nurten Altınok, Emniyet Güvenlik Şube Müdürlüğü’nce gönderilen delil niteliğindeki bir CD’yi inceleyerek nöbetçi mahkemeden YouTube’a erişimin engellenmesini talep etti.

Bunun üzerine inceleme yapan İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi, talebi kabul etti. Kararda, “Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün fotoğrafı, Türk Bayrağı üzerine İngilizce küfür içeren yazılar yazılarak aşağılandığı” belirtildi. Erişimin engellenmesi kararı, savcılık kanalıyla Türk Telekom’a gönderildi. Bu arada hakaret içerikli görüntüleri hazırlayan kişi ya da kişilerin bulunması için Adalet Bakanlığı aracılığıyla Amerikan Adli makamlarından adli yardım talebinde bulunuldu.

Sitenin Türk ve Yunanlı kullanıcılar arasındaki gerilim, Yunanlı pilotların Ege üzerinde Türk F-16 jetinin düşmesi görüntüsünü siteye koymasıyla başlamıştı. Bu videoya tepki olarak Türkiye’den 5 Ocak 2007’de siteye 3 dakika 48 saniyelik “Akademik çalışmalar biseksüelliğin eski Yunanlılar’la başladığını gösteriyor” başlıklı video eklenmişti.

YouTube savaşında Yunan fanatik pes etti
Dünyanın en büyük video paylaşım sitesinde “Stavreatos” takma adlı bir Yunan’ın Atatürk’ü eşcinsel gibi gösteren bir video yayınlamasının ardından başlayan savaş, Stavreatos’un videoyu tepkilere dayanamayıp kaldırmasıyla sona erdi. Yunan fanatik, Ayasaofya’nın üzerinde Yunan bayrağı dalgalanan kendi kişisel sayfasını da sildi. Silinmiş olsa da Türkler’in YouTube’da bu karşılık yayınladığı tepki videolarının sayısı da tam 225’e ulaştı. Türkler’in tepkileri sitenin en çok izlenen, en çok tartışılan ve en çok beğenilen videoları oldu. En çok izlenen yanıtlardan biri 120 binlik izleyici sayısına ulaşarak gün rekorunu kırdı. Stavreatos’un yayınladığı video 220 bin tepki mailine yol açmış, iki ülkenin vatandaşları arasında YouTube’da tam bir ağız dalaşı yaşanmıştı.
-------------------------------------
Arkadaşlar size sorarım bu durumda bizmi kazandık onlarmı, onlar istediklerini yaptılar, Biz artık YouTube'a giremiyicez, onlar ise istedikleri gibi girip yeni videolar koyucaklar ama biz bu videoların koyulduğundan bile habersiz işimize devam ederken belki o bize hakaret dolu videoyu tüm dünya izlemiş olucak, oysa biz olsak eninde sonunda video kalkıyor, mail, mesaj yoluyla, videoyu şikayet ederek, kaldırttırıyoruz ama biz giremessek bunu kim yapcak ? italyanlarmı ? yunanlılarmı ? bulgarlarmı ? kimler yapıcak... Kimse, çünkü onlara ne bizden...
Ben pek inanmıyorum, kapanabilceğine, en azından kapansada youTube dava açabilir, uluslararası mahkemede ve açtırabilri belki, çünkü Türkiye'den büyük bir hit var siteye ama... İnş açılır, bizde boş durmayalım sesimizi çıkaralım, telekoma fln mail a talım bişi yapalım Confused
Sen dünyayının izlemesini durduramadıktan sonra bizimkini durdurmuşsun ne fayda, biz biliyoruz zaten Atamızın, Bayrağımızın değerini napıcak o video bizimi etkilicek ? Bıraksınlar bu işleri biraz gerçekçi baksınlar ilere gözünün önünden yok ederek bir işi bitiremezler, klasik Türk usulü adalet işte... Yarın öbürgün yunanlılar izmire girdiğinde izmir sahillerine bir perde fln çekerler heralde savaş yokmuş gibi davranırlar soran olursada nerde ben göremiyorum fln derler heralde...
Telekom yazı gelince kapicaz demiş, şu anda giremiyoruz youtube'a inş bundan dolayı değildir...
Artık kapanırsada cool bize indirir yollar nasılsa o girebilir Confused
EDİT: Arkadaşlar youtube kapatılmıştır, şimdi baktım, yabancı site üzerinden girebildim ancak Türkiye'den giremedim yani ikinci bir emre kadar artık YouTube'a türkiyeden girelemeyecek... Confused

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
terlikci2002
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 07 Mar, 2007 17:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sevgili kardeşim kendin yazmışın zaten türklerin atağı yüzlerce video yüklenmesi vs zaten youtubenin sahibi olsan işte budur demiyormuydun yunanın nufusu kadar bizde net kullanıcısı var sence hangisi daha mantıklı ? aradabir böyle olaylar yapıp hiti yükseltmek sende istemezmiydin
bir yanlış düşüncende -onlara ne bizden - onların çok beklentisi var bizden daha doğrusu hedef kitle olarak ve topraklarımızdan hemde hepsinin
bence en iyisi youtube ye girildiğinde türkçe kapattık burayı ibaresinin gözükmesiydi tabii.

Başak Cinsiyet:Bay Horoz Gizliterlikci2002 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 07 Mar, 2007 18:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ya arkadaşım dünya izledikden sonra bizim izleyip izlememiz ne farkeder ?
Sorarım sana şimdi bir yunan girip siteye aynı videoyu koyucak, youtube'a girebilen herkes bunu izlicek (Yani türkiye'de yaşayanlardan başka herkes) ama bizlerin bundan haberi bile olmicak, kimse şikayet etmiyicek, eee o video nasıl kalkıcak ordan ? söyliyebilirmisin ?
Sonuçta youtube koymadıki o videoyu, yunanlı biri koydu, yani mantığı açıkla bana, bu yüzden kapandı de amenna kabul ederiz, mantık ne burda ama nasıl bir mantık var ?
Yunanlı biri geliyor, yabancı ve ünlü bir video paylaşım sitesine Atatürk'e hakaret içeren bir video koyuyor, Türkler şikayet ediyor, YouTube videoyu farkedip, kaldırıyor... Sonra mahkeme Bu siteye Türkiye'den erişimi yasaklıyor...
Hadi söyle mantık ne ?
Bu ülkeyi gerici yapmaktan başka birşey değildir, gerici düşünceyle hiçbir şey olmaz, neden türkiyeden bir rapid çıkmıyor ? bir youtube çıkmıyor ? Çünkü sansür var arkadaşım, hemenpaylas kapandı, ekşi kapanmıştı bir ara...
ABD'de de aynısı oldu Bush'a hakaret videoları vardı ama artık yok, neden çünkü ABD direk youtube'a dava açtı ve videoları kaldırttı uluslararası olarak, Türkiye ise Türkiye'den erişimi engelledi, Yurt Dışında hiç bir şey yok, YouTube'unda yaptığı denetimsizlik yanına kâr kaldı, oysaki uluslararası bir mahkemede dava açılsa, büyük ihtimal tazminat olucaktı, videolar kalkcaktı ve denetim artıcaktı, youtube Atamızla ilgili videoları daha denetlicekti...
Ben youtube'a girebiliyorum şu anda yakında tüm net'ede bunun yöntemleri düşücek ve yine herkes girebilcek, ve büyük bir ihtimallede temyiz kararı reddedcek ve youtube yeniden yayına gircek, yada birileri açılması için dava açar, veya veya youtube gelip uluslararası mahmede veya türkiye'de bir dava açabilir...
Ya ben kendi düşüncemi söylüyorum, konuştuğum kişilerde aynı düşüncede, bu işte bir mantık yok yani olay budur... (bence)

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
porschecarrera
Moderator
Moderator

blank.gif
MesajTarih: Çar 07 Mar, 2007 18:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

fark etmistim, bu aralar Ataturk videolarina Yunanlilar yorum yapmaya baslamisti

Balık  Domuz Çevrimdışıporschecarrera kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 07 Mar, 2007 18:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ayırca kapanmadan önce baktıysanız 50'ye yakın yunan halkına bayrağına vs. hakaretlerin, aşağılamaların yer aldığı Türklerin yaptığı video vardı, Yunanlılar ne yaptı bilmiyorum ama büyük ihtimal şikayet ettiler ve YouTube'dan kalktı bir çoğu ama Yunanlılar erişimi fln engellemedi...
Ayrıca büyük haber sitelerinde okuduğum ve duyduğum kadarıyla 1-2 haftaya kadar açılıcakmış YouTube, bazı videoların temizlenmesi (kaldırılması) için süre mi ne verilmiş, tam bilmiyorum ama dediğim gibi pek uzun olmicak bu durum, yakında son bulur, çünkü basit bir site değil bu...
------------------------------------------------
Show haber'e konuşan bir bilirkişi diyebilceğim bey ne demiş;
Eğer siz siteyi yasaklarsanız, bir yerde savunmasız kalmış oluruz... Wink
Bende bunu söylemeye çalışıyorum işte Smile

pusat
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Çar 07 Mar, 2007 20:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Mahkeme kararı kaldırılmıştır.Youtube girebileceğiz.

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıpusat kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
POSTEKİL
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 07 Mar, 2007 21:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

unipeak.com a gir search kısmına youtube.com yaz,şimdilik idare edin

Balık Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıPOSTEKİL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayaksewer_007
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 07 Mar, 2007 22:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ne olursa olsun Kimse Türke hakaret edemez...

Kova Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıayaksewer_007 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderICQ
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 07 Mar, 2007 22:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Biz ona birşey demiyoruz, zaten ABD ve Türk emniyeti ortaklaşa görev yaparak bu kişyi bulmaya çalışıyorlar...
------------------
Pusat birşeyi belirtmek istiyorum, karar kalkmadı... Haberlerde geçildi ama karar kalkmadı sadece yeni bir karar alındı onuda yazayım ;

İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi, Atatürk’e hakaret içeren video görüntülerin kaldırılması halinde, görüntü paylaşım sitesi YouTube’ye erişim yasağının kaldırılması yönünde karar aldı.
Yani tamamen videolar ve yorumlar kalktığında açılcak Smile İncelemeler ise hala sürüyormuş Smile Yani 1 hafta içinde açılıcaktır ama bir iki gün pek bişi çıkmaz Smile
Anti-ban programını, anonymouse.org fln var erişim için şu anda Smile

Benim dediğimde çıktı Smile Bu videolar kalkarsa site açılır kararını youtube hukuk yetkililerinin savcıylayddı sanırım görüşmesi üzerine alındığı yazıyordu Smile Bir yerde belki iyi oldu artık videolara biraz daha dikkat eder youtube ama bunun başka yollarıda vardı...
Aşırı milliyetçi veya kafatasçı biri olmasamda "bir yunanlı" yüzünden 75 milyon Türk'ün bu tür kullanışlı bir siteden mahrum edilmesini malesef hazmedemiyorum, elin yunanlısı geliyor Atamıza hakaret ediyor ve ceza Türk halkına çıkıyor, Tüm Türkiye bu olayı konuşuyor ve adam istediğini alıyor... Evil or Very Mad

terlikci2002
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 08 Mar, 2007 01:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

herkezin seyrettiğini bizim seyredememiz olayına takılmışsın sevgili bekkf kardeşim anlamadığın şey şu bu tür oyunları daha önce youtubenin yaptığını biliyorsun busha hakaretten kendileri kaldırmışlar dosyayı neden kaldırıp tekrar koyuluyor ve bize hakareti özellikle devam ettiren bu siteyi her tıklayışımızla neden hit yapalım ayrıca adam istediğini türkiyeden her girişle alıyor yapan değil sitenin sahibi .
yapılması gereken türk bayrağının siteye dikilmesiydi

Başak Cinsiyet:Bay Horoz Gizliterlikci2002 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 08 Mar, 2007 06:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

katılmıyorum malesef bu alınan karara.....zaten katılmam da mümkün değil......bu tarz soyutlama çalışmaları hiç bir fayda getirmez.......aksine zarar getirir......güçten düşürür......ve farklı,daha tehlikeli yaklaşımlara yol açar..........yani denilen oyunlar yıllardır oynanmakta.........ama bu mantık,çağın,devrin mantığı olmaktan çok uzak.......girmesinler,görmesinler.........he oldu......bilmesinler.............bu mantık bu günkü geriliğimizin temellerinden..........halbuki girsinler,görsünler,farkına varsınlar,tepki koysunlar olmalı.......sonra tepki büyümeli.........sansür zihniyetinin sonucu belki kısa vadede koruma olabilir ancak aynı zamanda gelecek soyutlanma ilerlemenin düşmanıdır..........haberdar olmamak bi yana yarın bir gün ne diyeceğini nasıl davranacağını bilemez hale gelirsin..................yani uzunun kısası ben bu mantığa ve uygulamaya katılmıyorum...........bunun yolu bu tarz bi kestir at değildir bana göre ve olmamalıdır..........daha da çok uzun tartışılır...........neyse karar değişiyormuş galiba zaten........... hayırlısı olur diye düşünüyorum............................................

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 08 Mar, 2007 13:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tom'a aynen katılıyorum, benzer şeyleri söyledim zaten...
Konuştuğum ve TV'de bu konu üzerine konuşan kişilerden hiç biri doğrududarda demedi...
Okuduğum bir haber var: özellikle avrupa basını 1. sayfa haberi yapmış bunu... ABD'dede yer bulmuş... Ve neden yasaklandığıda yazmış, şimdi bu kadar insan merak edip bakmazmı o videolara ? daha silinmeyenler varmış, biz bunlara tepki gösteremiyoruz dünya izliyor... Sansürcü zihniyetle hiçbir yere varılmaz... Belki daha dikkat etcek youtube bundan sonra, ama bunun daha doğru ve modern yolları vardır...
YouTube'a bir yunanlının koyduğu video yüzünden bu kadar uğraş verceklerine, o uğraşı biraz "www.roj.tv" için kullansınlar...
PKK'nın sitesi açık ama diğer sitelere gelince hepsine laf yetiştiriyorlar...
Ülkenin başka derdi yokmuş gibi, boş tartışmalar yaratıyorlar, adamlarsa gidip kapasınlar roj.tv'yi sizce hangisi daha tehlikeli ve kapanması gereken bir site ?
YouTube mu ?
Roj.tv mi ? ...

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |