Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Cmt 27 Oca, 2007 05:19  Mesaj konusu:  aci baslik Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sizin icin belki degil ama benim icin öyle... Sallenaz... ahh su Sallenaz.. kiminin hayalini süsler kiminin ruhunu.. Türk sanal alemin ayaklarin kralicesi, gözlerin gizemliligi olarak simgelenir... evet bir türk kadiniyim ve gururluyum , yapdiklarim yapicaklarimin arkasinda kalicak.. sanildigindan daha namuslu daha agirimdir, hayallerin kesfedemedigi kadinligi simgelerim... ama yanlizliga, savasmaya mahkumum.. kesinlikle sitem degil.. kesinlikle savasmanin zorluga nazaran, ne olucagini bilmeme nazaran devam ediyorum... ben polemik, huysuzluk, cirkeflik simgelemem.. geldiysem insanligimla geldim buralara.. ama nedir beni suan sorguluyan... beni ben sorguluyorum... evet esas ve hakikatim.. ve bu öyle oldukca insan esas Bdsm ve fetis ruhunu yasarsa kendini sorgular.. imkani yokdur ki sorgulamadan yasasin, sorgulamassaniz kendinizi süphe edin derim... neyse kafam karma karisik... neden gelicegi bildigim halde bu camiyayi devam eddiriyorum bilmiyorum.. resimler önümde ne olucagini cok iyi bildigim halde neden onca emek onca zahmet... bilmiyorum... birakin kendimi sorgulayim ki öne gideyim...

cok mu sasirdiniz.... sasirmayin esas olandir yasadigim... Mistress olmak türkiyede sanal aleminda inanin alfabeyi ögrenmekden kolaydir,,,ama esas likdir kendini sorgulamak... ben kac elementden olusuyorum, biliyormusun... Sm ci Dom ve sub, ses ve ayak fetisti.. bu ne yük ne celiski biliyormusunuz.. ama burdayim ve var olucagim cünki benim icin zor olsada istiyorumki.. yasayin.. dogruyu yasayin.. ne kolay sizi bir iki emir kipinle dize getirmek, ne kolay bir iki terbiyeli kelimelerle bir Efendiyi kandirmak... ama siz kanmayin... lütfen anlayin benim. burda olmamin sebebi sirf sizlere örnek ve türk fetis ve Bdsm alemini kuvvetli bir filosophi ile ile savasan bir insani desteklemek icin... baska bir amac ve niyet yok... baska amac olmadigi icin kendimi tabiiki daha*** sorguluyorum... ben nyim ne yapiyorum diye... savasiyorum suan kendimle... kendi cevirdigim filimlerin kliplerini izledim... inanmiyorum benim ben olduguma... kac filim kac seans yasadim... aahhhhhhhhhhhhhhhhh yanlis anlamayin.. baska kadinlar gibi degilim ve olamamda,... bilmiyorsunuzki burun büyüklügü yapmaya ne kadar cok hakkim var... biliyormusunuzki...japonyadan tututn amerikaya kadar filimlerinim satildigini, biliyormusunuzki, Sallenazin Sm de türk kadinini ne acilar ne siddetler icinde sanal aleminde temsil eddigini... KORKUYORUM DESEM INANIRMISINIZ::.. korkuyorum,

En son Sallenaz tarafından Cmt 27 Oca, 2007 05:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Cmt 27 Oca, 2007 05:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

nedenmi korkuyorsun Sallenaz?? güzel soru... evet kalleslikden korkuyorum... baska hic bir sey .. ihanetden korkuyorum.. yalan dolan dan.. olmadik kefenden korkuyorum..

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Cmt 27 Oca, 2007 05:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

size tuhaf geliyorum.. klasik degil alisa gelmis degil .. ama yasayin inanin bunun esanslarini nice sonra yasayacaksiniz... suan ki zayifligimi bliceksinizki ilerideki kuvvetimin oldugunu... imakinniz oldugu müddet yasayin.. hakikat budur.. bir kadin ve bir insan olarak yasanan celiskileri bilin..

PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 27 Oca, 2007 05:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sallenaz hanım, başlığı görünce bir an korktum ne oluyor diye. Forumdan gidiyor mu, yoksa başına veya yakınlarının sevdiğinin başına bir şey mi geldi diye. Neyse ki sonra rahatladım...

Yazdıklarınızın tümünden birden fazla yorum çıkardım. Kafanız biraz karışmış ve psikolojik bir rahatlama içine girmeyi istemişsiniz sanırım. İnanın tuhaf gelmiyor bana, insanın içini dökmesi nasıl tuhaf olabilir ki?

Bir insan sorgusuz yaşarsa bu dünyada, ya gerekli ruhsal olgunluğa erişmiştir ki, bu pek mümkün olmayan bir şey, ya da boşuna yaşıyordur.

"neden gelicegi bildigim halde bu camiyayi devam eddiriyorum bilmiyorum.. resimler önümde ne olucagini cok iyi bildigim halde neden onca emek onca zahmet... "

yazmışsınız. "Gelicek" ile neyi kastetttiğinizi anlamadım. Veya saatin sabahın 4 buçuğu olmasından da olabilir. Burada kafam bir hayli karıştı. Smile

Çok iyi bir örnek oldunuz, Türk kadınının nasıl fetişi yaşayıp yaşatması adına. Sizden örnek alacak, çok kadın çıkacak emin olun. Basit laflarla mistress edasıyla dolaşanlara bir siteminiz var sanırım. Haklısınız, ama birçok insanda "seçme" özelliği olmadığı için, "ayak" mantığı ile bakıyorlar olaya.

Kalleşlikten ihanetten korkmayın, sizi seven ve sayanlar hep var olacak, onlar size ihanet etmezler. Siz açık vermezseniz de kalleşlik yapacaklar bir yere varamayacaktır.

Yaşadığınız çelişkiler muhakkak hakikatin bir parçası, zira hepimiz yaşadığımız çelişkilerle var oluyoruz. Hayat bir çelişkiden, bir seçimler bütününden oluşmuyor mu zaten? Hiçkimse zannetmesin siz zorluk çekmiyorsunuz, veya diğer gelenlerin ! çoğu gibi ayak resimlerini yollayıp gerisine karışmıyorsunuz. Siz fetiş dünyasında ayrısınız Sallenaz Hanım. Gurur duyun kendinizle... Smile

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Cmt 27 Oca, 2007 06:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kesinlikle korkmayin... yeni bir kuvvetin baslangicidir... iyi kamci acisni yasyan anca iyi kamci atmasini bilir...

Bdsm hayatin bir aynasidir.....

Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 27 Oca, 2007 13:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ayna kullanman, kendini sorgulaman ve güclerini yenilemen okadar güzel ki bunu burda paylasman ayrica yürekice bir girisim oluyor.

Sana icindeki bu duygularin seni gelecekde daha bambaska tasiyacak. Hic birsey baska birisi icin olamaz her nekadar kendini baskalari icin feda etsende. Kim cok verirse cok alir.

Ruh ve kalp oksamak kadar önemli ve hayirli davranis olamaz. Senin iceligin ve hassasligin bu yazilarin simgesidir. Ayni incelikle ve hassasiyetle bizim ruhumuzu ve kalbimizi oksuyorsun...bu camianin disinda da.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cmt 27 Oca, 2007 17:40  Mesaj konusu:  Re: aci baslik Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sallenaz demiş ki:
ne kolay sizi bir iki emir kipinle dize getirmek, ne kolay bir iki terbiyeli kelimelerle bir Efendiyi kandirmak... ama siz kanmayin...

gercekten cok dogru bir tespit, ve o kocaman yaziyi yazman, Sallenaz, gercekten senin iyi niyetinin, iyi kalbinin bir gostergesi, iyiki yasadigin butun zorluklara ragmen aramizdasin, cok tesekkur ederim kendi adima

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
hayyam
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Cmt 27 Oca, 2007 19:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kurkunun zevke dünüşümü
belirsizligin ne getirecegi acı, keyf mi anlatılamaz duygularmı
bu hisleri bi sefer yaşarsın ve yaşamdan bi ögreti daha alırsın
bdsm hayatımızın aynası olamaz yaşantımızın bi paracası olur kanımca
tüm yaşantımızı bdsm ye veya başka bi düşünceye adarsak
aklımızın ne kıymeti kalır başka keyfleri hazları tatmadan

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıhayyam kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Pzr 28 Oca, 2007 12:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sallenaz benim için ne filmleriyle ne klipleriyle Sallenaz..

Sallenaz sen benim için ; o sıcakkanlı halinle, tatlı mesajlarınla ve ağırlığınla bir insan olarak çok değerlisin.. Belki de benim kendime yakın bulduğum, sevdiğim kişi Sallenaz değil - başka topicte söylediğin üzere- gerçek hayatta , sokakta, markette dolaşan kişi adı herneyse .. Gördüğüm değil hayal ettiğim kişi belki de..

Evet bu camiada maalesef kötü şeyler geliyor insanın başına, herkes taşlanıyor haklı veya haksız şekilde ama olumsuz eleştiriyi haketmeyen ender insanlardansın bence sen Sallenaz.. Ve Faneti'de olmakla da bu konuda şanslısın bence, inan sana destek olacak , senin arkanda olacak çok kişi var burada, sen uzaklarda bunu hissetmesen de belki..

Hangimiz kendimizi sorgulamıyoruz ki, hepimize her geçen gün birşeyler katıyor kaba yanlarımızı yontuyor belki de.. Ama hepimiz iç hesaplaşmalar yaşıyoruz hayatta..

''Sm ci Dom ve sub, ses ve ayak fetisti'' olarak tanımlamışsın kikendini bunun ne kadar büyük yük olduğunu inan ben anlayabiliyorum bunların hepsi değilim ben ama bazıları bile insanı ne kadar yoruyor zevklerinin yanında..Hepsiduyguları harekete geçiren roller ve hepsi insanı üzerine yüklüyor ..

Ve evet sen burnu büyük olmayı, gururlanmayı hakediyorsun..Ve belki de en fazla sen hakediyorsun.. Senin o halini görmedim ama öyle bile olsan çekilirsin, beni hiç rahatsız etmez açıkçası çünkü her halinle her türlü övgüyü, saygıyı ve sevgiyi hakediyorsun Sallenaz..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
tvtman
Uyarı : 1
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 01 Şub, 2007 03:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bosuna sekizinci harikasin demedik...

Oğlak Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıtvtman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ermeerme
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Per 01 Şub, 2007 10:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yorumlar yazılırken türkçeye biraz daha özen göstermeliyiz.Bunu yapabilecek asgari düzeyde türkçe bilgisinin bütün forum üyelerinde olduğunu biliyor ya da umut ediyorum.Teşekkürler...

Balık Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıermeerme kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Per 01 Şub, 2007 15:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ermeerme; bu topicle alakalı bir fikrin yoksa şayet bu fikrini ya da yorumunu daha uygun bir konu başlığı altında yansıtman daha şık ve yerinde olurdu..

Kaldı ki ben tekrar okumama rağmen buradaki yazıları fahiş olarak nitelendirilebilecek bir hata bulamadım ve yorum yaparken de bu topice yazı yazan insanların bazılarının doğma, büyüme yurtdışında olduklarını da hesaba kat..

Senden Türkçe dışında bir dilde yazı yazılması istendiğinde sen de hata yapacaksındır mutlaka.. Bana bir cevabın varsa bile bu konu altında vermemeni rica ediyorum çünkü yeri burası değil..

Tabii bir üstteki mesajı da kim yazmışsa (?!) ''Türkçe'' yazarken büyük harf kullanmayı aklına getirememiş.. Çok üzücü..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
hermetik
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Per 01 Şub, 2007 22:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

aslında sen kendini değil bence olmak istediğin şeyi yada içindeki ve hayalindeki şeyi sorguluyorsun.kısacası hayallerini ideallerini
sorguluyorsun.ve bu forumda herkes (bence)zaten hayatı hayalleri ve bir türlü tam olarak yaşayamadıkları tadları sorgulamak için varlar buna bende dahilim ama birde işin başka boyutu var oda mesela ben senin şu peçeli resminle bile deşarj olabiliyorum çok güzelsin okey ama bu resme bakıpta hiçbirşey anlamayanlarda var. yani anlatmak kadar anlayabilmek de önemli. çevremizi ve gerçekleri görmemiz dileğiyle.

Oğlak  At Çevrimdışıhermetik kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
estero
Atıldı
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 17 Mar, 2007 13:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

O neşe dolu diye bildiğim kadın meğer ne kadar dertliymiş.Senin için yapabileceğimiz bişey var mı forumumuzun çiçeği.....

Koç Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıestero kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Cum 23 Mar, 2007 20:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Seni fazla tanımadıgım halde senın ayrıcalıgını anlamıs bırıyım.Yanılmamısımda. Sallenaz dusunmen sorgulaman boş bır ınsan olmadıgını gosterıyor.İnsanlar kendılerını sorgulayarak kendılerını aşar.Eminim ilerde çok daha hos cok daha yasamıs cok daha guzel bakacaksın dunyaya.Kompleksiz-aklında hıc bır sey kalmamış-ınsanları cırılcıplak(ruhen) tanımıs ınsan olarak yasamına devam etmekte cok guzeldır.Bu bahsettigim seyler okurken kolay gıbı gelebılır ama cok zor elde edinilir.Çogu dısarda gordugumuz ınsanlarda bu olgular yoktur.Boş yasamıstırlar.İç huzurunu elde edemezler.
Fazla uzatım galıba.....
Senin ayrıcalıklı oldugunu biliyorum ve sevgılerimi yoluyorum ......
Sohbet etmek istersen kafana takılan seyler olursa yasamıs bır ınsan olarak yanındayım.

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |