Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
KaErUe
Acemi
Acemi

bahamas.gif
MesajTarih: Cmt 13 Ekm, 2007 01:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sevgili arkadaslarim bende araniza yeni katilanlardanim.

Google üzerinden buldum sizi ve hayran kaldim hemen püye oldum.

Mistress Tugce´ye saygilar hürmetler Efendim.
Size Köle olabilmek herhalde herkes icin bir serefdir.

Ben Almanyada yasayan Arkadasinizim.
ve 34 yasindayim!
18 yasindan beri AyakKölesiyim, ancak tabiiki zevkimi sadece gizli yasamaktayim Almanyada.

Burada benim gibi düsünenlerle sohbet etmek cok güzel olacak.

Umarim görücmek üzere.

Türkcemde hata olursa kusura bakmayin.

Kova Cinsiyet:Bayan Kaplan ÇevrimdışıKaErUe kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
funnyslave
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 13 Ekm, 2007 13:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

KaErUe demiş ki:

ve 34 yasindayim!
18 yasindan beri AyakKölesiyim, ancak tabiiki zevkimi sadece gizli yasamaktayim Almanyada.

Umarim görücmek üzere.

Yahu Almanyada, profesyonel ve amatör mistresslerin içinde yüzüyorsun Smile Ne işin var buralarda anlayamadım...Smile Smile Smile

Yengeç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıfunnyslave kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
engin22
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 15 Ekm, 2007 18:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ayaklarınızın güzelliği nefesimi kesti , paylaşımlar için teşekkürler.

Boğa Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıengin22 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Cmt 03 Kas, 2007 16:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

saolun

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 03 Kas, 2007 18:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

funnyslave demiş ki:
KaErUe demiş ki:

ve 34 yasindayim!

Umarim görücmek üzere.

Yahu Almanyada, profesyonel ve amatör mistresslerin içinde yüzüyorsun Smile Ne işin var buralarda anlayamadım...Smile Smile Smile

Siz ne kadar farkında olmasanızda,insanın kendi memleketinin tadı başkadır...

Sizde hoşgediniz funnyslave ....

En son MistressTugce tarafından Çar 07 Kas, 2007 23:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 03 Kas, 2007 21:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Himmmmm arkadaşınız fena kaptırmış.....Kesim 1 hafta kendıne gelememiştir....:)Dinazorda olsa ayaklarınıza dayanmak kolay degıl.......
Teşekkürler life fotolar cok hoşuma gidiyor.......

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
fingerelf
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 08 Kas, 2007 11:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

layd tuğçe bu karelerle beni uçurduğunuzu bilmenizi isterim. belki gelecekte benide köleliğinize yükseltir bunları yaşatırsınız. resimleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkürler. devamını buyuk bir sabırsızlıkla bekliyorum

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıfingerelf kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
gecenemi
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 22 Kas, 2007 15:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

teşekkürler gerçekten güzel olmuş o ayakların altında bende olmayı çok isterdim

Oğlak Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıgecenemi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
fcuk2019
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cum 06 Haz, 2008 19:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben neden bazı resimleri açarken

Seçilen Eklenti bulunamadı

404 File Not Found: The File files/p7300724_938.jpg does not exist.

bu iletiyi alıyorum ya kahroldum enfes resimleri göremiyorum mahrum bırakmayın bizi lütfen

Yay  Domuz Çevrimdışıfcuk2019 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
endyfox
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 31 Tem, 2008 09:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ilk kare yokmu yüzde ki o ayak insanın içini eritiyor gerçekten

Yengeç Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıendyfox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |