| Yazar |
Mesaj |
Bekff
Royal Üye

|
|
Cool senin bu eklenti heryerde çalışmıyor yaw
Bir iki site buldum yeni orda çalışmadı... eme KeepVid buralarda çalışıyor
Sadece bilgi amaçlı söyledim, yani bazen indiremessen bak keep'e
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
anonymouse'dan denedim ülkeyi belirliyemiyor ama bu seferde belirliyemedi diye dolu diyor...
Birde sanırım bunu büyük dosyalarda yapıyor...
Çünkü nette biraz baktım ama boyutu küçük dosyalarda hiç böyle birşey yapmadı 2-3 deneme dosya indirdim 2-3 mblık...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| ben hiçbirşey anlamadım bekff be.......şu şekil anlatsan.......abi şimdi o link i alıyosumn şuraya yazıyorsun sonra şöyle oluyor.......teknik olarak öküzüm dür ben biraz bu konuda,algıda kısıtlılık mevcut yani.........bi de bu siteleri bu kadar kastırıyorum çönkü rapid in yanı sıra bunlardan da çok döküman var nette......habire megaupload mesela........
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Estağfurullah, www.anonymouse.org diye bir site var bu siteye girdiğinde ordaki kutucuğa linki yazdığında kendi sitesi üzerinden seni oraya yönlendiriyor ve sen böylece Türkiye'den girmiş olmuyorsun örneğin telekom bir ara siteleri kapatıyordu o kapanan sitelere bu siteden girebiliyorduk, çünkü telekom sadece türkiye'de kapatıyordu... Ben denedim o siteden ama malesef bir yararı olmadı...
Ama diyorumki küçük dosyalarda 1-3 mb lık vs. dosyalarda öyle ülke şeyin dolu fln bişi demiyor ama büyük dosyalarda diyor...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| hee evet...yanlış hatırlamıyorsam daha önce megaupload un bir link ini oradan indirmiştim.........saol yinede......yine kaldık rapid e demekki......
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Elime ilk para geçtiğinde rapid'e alternatif türk sitesi açmassam adiyim
Yetti bu rapidden çektiğimiz bizim...
Bu arada download helper la pikniktube'danda video indirebiliyorsunuz, gerçi orda fetish videoları yok ama normal videolar için söylüyorum
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
|
|