Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 23 Oca, 2007 18:46  Mesaj konusu:  YouTube, Google VB. 45 Siteden Video İndirme ve Dönüştürme.. Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaşlar şimdi size YouTube ve Google gibi 45 video sitesinden video indirmeyi, bunları izleyebilmeniz için gereken programı ve istediğiniz formata dönüştürebilmek için gereken programı koyup, dönüştürme anlatımını elimden geldiğince yapmaya çalışıcam...

Öncelikle Gerekli Programlar ;
Converter Programı:
http://YASAK LINKcom/...Total_Video_Converter.rar.html
FLV Player: http://www.softpedia.com/progDownload/FLV-Player-Download-27852.html
---------------------
Bu iki programı indirip, ikisini de bilgisayarımıza kuruyoruz...
Total Video Converter programını kurduktan sonra masaüstündeki "Total Video Converter" kısayolunu çift tıklayıp açıyoruz...
Image butonuna tıklıyoruz (Sağ Altta) ve açılan pencerede "Register" yazan yere tıklıyoruz... Burada bir kutucuk çıkıcak karşımıza, bu kutucuğa indirdiğiniz rar'ın içinde bulunan "Serial.txt" adlı metin belgesinin içindeki ürün anahtar (Serial) kodunu yazıyoruz, onaylayıp çıkıyoruz ve programı kapatıyoruz...

---------------------
Sıra Geldi Video İndirmeye...
Arkadaşlar video indirmeyi size resimli şekilde anlatıcağım...
Bu resimler ektedir... Resimlerin Adı: "Video İndirme 1, 2, 3, 4 ve 5"...
Video indirmek için bir programa ihtiyacımız yoktur...
"KEEPVID" adlı video sitesi bizim işimizi görücektir... Bu siteyi eminimki bir çok arkadaşım biliyordur...
Bilmiyenler için kısaca bahsedeyim ;
"KEEPVID" internet üzerinden video gösterimi yapan YouTube, Google, iFilm gibi ünlü sitelerin de içinde olduğu toplam 45 siteden de video indirmenizi, internet üzerinden kolay hızlı program olmadan sağlar... Videolarını bilgisayarınıza indirebilceğiniz siteler ise şunlardır ;
"Google, Youtube, Break, iFilm, Putfile, Angry, Alien, ArtistDirect, Blastro, Blennus, Blip.tv, Bofunk, Bolt, Castpost, Current, TV, Dailymotion, DevilDucky, FindVideos, Free, Video, Blog, Grinvi, grouper, Hiphopdeal, LuluTV, Metacafe, Midis.biz, Music.com, MusicVideoCodes.info, Myspace, MySpace, Video, Code, Newgrounds, PcPlanets, Pixparty, REVVER, sharkle, StreetFire, That, Video, Site, The, One, Network, VideoCodes4U, VideoCodesWorld, VideoCodeZone, vidiLife, VIDNET.com, Vimeo, vSocial, Web62.com, ZippyVideos..."
Video indirmek istediğiniz siteyi seçtikten sonra kutucuğa linki yapıştırıp download dedikten sonra en geç 5 saniye sonra size download linkini vericektir... Ancak linki yazarken "example" yani örnek yazısının yanındaki şekilde olmasına lütfen dikkat edin... Bazen youtube linkleri sonunda eklerle açıyor... Örneğin ;

http://youtube.com/watch?v=FgF7sWP7f2w&mode=related&search=
Burda ki ekleri yazdığımızda biz yine download linkini alırız siteden ama daha değişik ekler olursa bunu alamadığımızda oluyor bende size şimdi sade linki söyliyeceğim...
Ekli Link: http://youtube.com/watch?v=FgF7sWP7f2w&mode=related&search=
Sade Link: http://youtube.com/watch?v=FgF7sWP7f2w
Yani bize v= den sonraki id harfleri yeterli gerisini silebilir...
---------------------
Son Olarak Gelelim Video'yu İstediğimiz Format'a Dönüştürmeye...
Dönüştürmeyi'de size resimlerle anlattım... Resimlerin Adı: Dönüştürme 1 ve 2...
Dönüştürdükden sonra, dönüştürdüğünüz video'nun kaydedildiği yerde psp adında bir klasör oluşucaktır dönüştürmeden sonra program bunu otomatik olarak silmesse siz silebilirsiniz...
---------------------
Şimdi FLV Player'dan hiç bahsetmedim, zaten büyük bir çoğunluk FLV Player'ı biliyordur...
Efendim FLV Player YouTube'dan videoyu indirebildiğimiz tek format olan .flv dosyalarını açmaya yarar... İndirdiğiniz dosyaları çalışıyormu diye önce burda test edip, beğenirseniz dönüştürebilirsiniz... Yani sizi bir zaman kaybından kurtarır...
---------------------
Son olarak bir not: Total Video Converter programını kurduğunuzda masaüstünüze iki adet kısayol oluşturulur bunlardan biri ;
Total Video Converter, Diğeri ise,
Total Video Player'dır... Şimdi çok küçük olarak TV Player'dan bahsedicem... Bu player'ı belki çoğunuz kullanmayabilir, kullanmak isteyenler için belirteyim bu player'ın şöyle bir özelliği var, bu player'da dönüştürebildiğiniz tüm formatları izliyebiliyorsunuz... rm, ram, wmv, avi, flv gibi dönüştürebildiğiniz tüm formatları izliyebiliyorsunuz bu yüzdende büyük kolaylık sağlıyor sizlere... Görünüşüde Winamp'a benziyor bu yüzden pekde yabancılık çekmiyeceksinizdir...
---------------------
NOT: Total Video Player ve FLV Player programlarının görünüşü ekteki resimlerin arasında mevcuttur...
*** Takıldığınız bir yer olduğunda lütfen sorun...
Ben elimden geldiğince sade ve iyi anlatmaya çalıştım, umarım başarılı olmuşumdur... Hadi iyi video indirmeler...
***Bu Anlatımı İzinsi Kullanmak Yasaktır... Emeğe Saygı...***
Anlatımda bir hata yaptıysam şimdiden özür dilerim... Umarım beğenirsiniz ve Umarım işinize yarar bu anlatım...

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 23 Oca, 2007 18:58  Mesaj konusu:  Wimpy Standalone FLV Player... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Flood yapıyor gibi olmasın ama demin google'ı kapatırken yeni bir FLV Player buldum... Bu Player daha kolay indiriyorsunuz ve yüklemenize gerek yok direk çalıştırabiliyorsunuz... Çalıştırınca Wimpy yazısının altındaki Klasör resmine tıklayıp videoyu seçip hemen oynatabiliyorsunuz...

Buyrun Download Linkleri;

[Standart Windows Versiyonu'nu İndirmek İçin Tıklayın...(Önerilen)]

[Mac OS X Versiyonu'nu İndirmek İçin Tıklayın...]

Buyrun Buda Resimi... Hangi Player'ı beğenirseniz artık onu kullanırsınız...
Unutmadan bu player'ın adı: Wimpy Standalone FLV Player...

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Sal 23 Oca, 2007 19:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bilgiler için teşekkürler Bekff.. Ben başka bir yöntemle ki forumda bulunmakta hallediyorum işimi..

Yararlanan mutlaka çıkacaktır bu mesajılarından.. Wink

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Sal 23 Oca, 2007 20:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eline saglik Bekff, ben de Firefox'un ufak bir eklentisiyle indiriyorum filmi, sonra da .flv yaziyorum dosyanin arkasina, K-Lite Codec Pack'in "Media Player Classic"iyle de sorunsuz aciyorum..ilgilenenler icin soyluyorum, kullandigim Firefox eklentisi: DownloadHelper

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 24 Oca, 2007 05:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya bide bunun bi altındaki başlıkla ilgilense anlayan birileri......megaupload,sexuploader,uploading.com dan download.......bu tarz bi anlatım olsa çok iyi olur.......

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 24 Oca, 2007 18:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dexter demiş ki:
Bilgiler için teşekkürler Bekff.. Ben başka bir yöntemle ki forumda bulunmakta hallediyorum işimi..

Yararlanan mutlaka çıkacaktır bu mesajılarından.. Wink

Coolpowers demiş ki:
eline saglik Bekff, ben de Firefox'un ufak bir eklentisiyle indiriyorum filmi, sonra da .flv yaziyorum dosyanin arkasina, K-Lite Codec Pack'in "Media Player Classic"iyle de sorunsuz aciyorum..ilgilenenler icin soyluyorum, kullandigim Firefox eklentisi: DownloadHelper

Evet söylediğiniz 2 yöntemide biliyorum Smile
Ama unutmuyalımki bu yöntemle Google Video ve buna benzer sitelerdende video indirebiliyorsunuz... Umarım birilerinin işine yaramıştır bunlar...

EDİT: Dex sen yazmamışsın hangi yöntem olduğunu ama biliyorum... Foruma da yazdığın bir yöntemdi bu hatta... Yanılmıyorumdur umarım...

please1900
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 24 Oca, 2007 21:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çoookk teşekkürler emeğine uğraşına sağlık

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıplease1900 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Per 25 Oca, 2007 03:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Make My Day benim yontemimle de heryerden indiriyorsun Boxing Angry Cool Grin

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 25 Oca, 2007 15:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Smile Vallahi senin yöntemi çok duydum ama kullanmak hiç nasip olmadı Smile
Dur yüklim şimdi...

Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Per 25 Oca, 2007 15:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

[/quote]

Evet söylediğiniz 2 yöntemide biliyorum Smile
Ama unutmuyalımki bu yöntemle Google Video ve buna benzer sitelerdende video indirebiliyorsunuz... Umarım birilerinin işine yaramıştır bunlar...

EDİT: Dex sen yazmamışsın hangi yöntem olduğunu ama biliyorum... Foruma da yazdığın bir yöntemdi bu hatta... Yanılmıyorumdur umarım...[/quote]

Hatırladığın yöntem doğru, bir ara forumda da paylaşmıştım..

Bence çok basit ve geçerli yöntem o yüzden onu kullanmaktayım..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 25 Oca, 2007 15:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yalnız o yöntem bende çalışmadı Smile
Neden bilmiyorum ama çalışmadı işte...
Şimdi DownloadHelper'ıda indirdim oda kullanışlı birşey...
Onuda tavsiye ederim Smile
Ben hemen linkide vereyim ;
http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/extensions/downloadhelper/downloadhelper-1.96-fx+fl.xpi
Mozilla kullananlar tıkladığı anda hemen yüklemeye başlar 150 kb kadar basit bir eklenti Smile Yükledikten sonra adres çubuğu yanındaki link kabloları benzeri bir icon var, video gördünmü yanıp sönüyor zaten ordan indirebilirsiniz...
Detay için ;
https://addons.mozilla.org/firefox/3006/ bakın...
Saol coolpowers senin sayende başladım... Bir iki arkadaşım daha söylemişti ama üşenmiştim şimdi ara fln diye ama şimdi sende söyleyince yükledim hemen... Resmi sitesinde var zaten kolay bulunuyor...

Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Per 25 Oca, 2007 19:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Rica ederim ne demek Wink begnmene sevindim bu yontemi de, cunku gayet kolay Wink

Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 25 Oca, 2007 20:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Evet kullanışlı Smile gir izle beğendinmi tak indir Smile başka uğraşmaya gerek yok Smile Valla bizim çocuklar haklıymışda Very Happy Bunu yükleyin beyler kefilim ama mozilla kullananlar tabi...

Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 26 Oca, 2007 05:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

megaupload,sexuploader,uploading.com dan download Question Question

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 26 Oca, 2007 09:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ne yalan söylim hiç bilmiyorum o siteleri... Embarassed Embarassed
Normal upload sitesimi ? birde sorun ne indirmemi yapılmıyor ?

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |